35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ania, wyślę Ci na fejsie zaproszenie do grupy. Tez się przymierzam
Wczoraj widziałam faceta z maleńkim dzieckiem w chuście. Była tak zarąbiście zawiązana że oglądałam się trzy razy.moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Snilo mi sie ze haftowalam narzute na lozko dla Caffe
,ja ktora nawet igly nie umie dobrze chwycic ,ale ladnie to zrobilam
Tłumaczenie snu:
Odwiedzisz Caffe, nawalicie się w trzy dupy i zarzygasz jej łóżko.ania.g, beates, moremi, caffe, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, Aasiula, megan8, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Mój m ma bardzo dobre nasienie, ja zawsze owulację, jajowody drożne, endometrium idealne, więc nikt nam nie proponował IUI. Tylko progesteronu mam nie za dużo (choć w normie ) i prolaktyny za dużo, ale to też nie zawsze.
ps. Witam sięmacduska, Margolcia88, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Kochana u mnie tak samo jest i ciąży brak (4lata), miałam nawet jedną iui, na prolaktynę biorę norprolac, działajcie bo będzie za późno...
ps. Witam się
Ależ my działamy, też biorę lek na prolaktynę - od lutego, i biorę też luteinę,a wcześniej duphaston - to wyszstko jest pod kontrolą.
No co my jeszcze możemy zrobić? -
dorbie wrote:Dziobaku, pij min 3 l/dobę
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Mój m ma bardzo dobre nasienie, ja zawsze owulację, jajowody drożne, endometrium idealne, więc nikt nam nie proponował IUI. Tylko progesteronu mam nie za dużo (choć w normie ) i prolaktyny za dużo, ale to też nie zawsze.
I ja progesteron jest nisko, to znaczy, że jakość jajeczkowania może być słaba.Margolcia88, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A mieliscie to badanie na wrogi śluz?
I ja progesteron jest nisko, to znaczy, że jakość jajeczkowania może być słaba.
No właśnie to na wrogi śluz jeszcze nie mieliśmy. Progesteron w 21 cyklu miałam raz 12 a raz 21 ( to tak przykładowo, co pamiętam, bo wiecej razy badałam). -
Morek i Ania. Ja chustowalam, od noworodka do ok. 6 miesiecy, potem Adas juz nie chcial brzuchem do mnie, bo chcial widziec wszystko, a motanie chusty odwrotnie mnie przeroslo.Trzeba tez patrzec na pore roku, bo chusty mocno grzeja, jak sie ubierze dziecie w kurtke jesienia, to zapocone na amen bedzie.
U nas chusta sluzyla w domu, Adas siedzial w niej kiedy np. robilam obiad.efcia, moremi, paszczakin, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:W lipcu skończyłam 37, a mąż ma 39. Nikt nam in vitro nie proponował z tymi wynikami.
efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to ja bym sie upomniała o inseminację. Moze cos jest na rzeczy z wrogim śluzem - skoro wyniki macie dobre... Dziwne, że lekarz nie proponuje - ale może zasugeruj mu delikatnie?
Ale chyba jeśli okaże się wrogi śluz , to można jakieś leki podać, żeby zlikwidować tę wrogość.
Ale inseminacja to chyba przy słabym nasieniu. -
nick nieaktualny
-
Kapta, mały zwyczajnie się na Ciebie wypiął
Kometa, zdjęcia ekstrajeśli chodzi o krzyżyk, no cóż... ;)co do rączki to do buzi, jak z dzieckiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 10:16
efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość