X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo oo?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kometa - wyglądaliście pięknie...:) Przygoda z krzyżykiem też piękna...:) pękałam ze śmiechu....może teściowa się nie zorientowała, że ty liżesz, a nie całujesz??? :)
    Nie ma bata, że nie zorientowała się. Język wystawiłam. Troszkę, ale jednak. Dobrze, że całej łopaty nie wystawiłam hahaha ciekawe czy to jest na jakimś zdjęciu hahaha se w ramkę oprawie ;-)

dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze... Kometa mi się wydaje, że o zmianie nazwiska jednak powinniście wcześniej rodziców poinformować. To było takie...
    Niepotrzebnie sobie na wstępie wrogów zrobilaś. Bo w to, że po tym tesciowa Cię pokocha nie uwierze.

Margolcia, to są aż dwa lata. Dlatego się mówi, że po 35 roku życia do ivf wystarczy 6 miesięcy udokumentowanego leczenia.
    Nie wiem na co czeka ten lekarz.
    U mnie tez niby wszystko było ok, ale jednak poronienia. Stymulację dostałam od razu. Plan był, że w ten sposób działamy tylko 3 miesiące i miały być "bardziej radykalne kroki".
    I się nie bój. Mi lekarz wprost powiedział, że jeżeli po jednym miesiącu uznam, że to nie to, to mam się zgłosić.

A mnie laska z pracy właśnie wkurzyła. Napisała, że szkoda czasu na szkołę rodzenia, bo i tak będę krzyczeć z bólu, a w ogóle to żebym na cesarke prywatnie szła.

Margolcia88, kapturnica, Bozia3, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Arwena, Natka_79, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, a tam gdzie rodzisz to jak że znieczuleniem?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, ale chlop ladne mial swoje nazwisko. Mnie sie podoba bardzo. Chociaz rozumiem, ze w szkolnych latach moglo byc bardzo meczace.

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Kometa na zdjecia tutaj sie nie zalapalam, ale na fejsie widzialam
    super, ślicznie wyglądałaś :-) jeszcze raz wszystkiego naj na nowej drodze życia, a przede wszystkim gromadke małych komet ;D
    Ohohohoho małe kometki :-D

efcia lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę in vitro na pewno, nie wyobrażam sobie ,żeby dostarczyć organizmowi tyle hormonów, żeby mnóstwo pęcherzyków sie wytworzyło.

W zasadzie nasze starania od czerwca mają sens, bo wcześniej te zrosty przeszkadzaały (te usunięte laparoskopowo), więc to dopiero nasz 3 miesiąc.

Trudno najwyżej nie będziemy mieli dizeci, to bez znaczenia, bo i tak wszyscy umrzemy, z dziećmi, czy też bez, a dzieci też umrą i jaki to ma sens.

Dzięki dziewyczny za wsyzstkie rozmowy, porady, naprawdę było miło, czuło się Waszą życzliwość.
    Życzę też Wam,żebyście jak najszybciej zaszły w ciążę, a te, które są w ciąży niech lekko urodzą zdrowe dzieci.

Ja mam wyszstkiego dość.

Usuwam konto i nie będę wiecej mierzyć żadnej temperatury.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, dasz te foty czy tylko tak mówisz?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

A mnie laska z pracy właśnie wkurzyła. Napisała, że szkoda czasu na szkołę rodzenia, bo i tak będę krzyczeć z bólu, a w ogóle to żebym na cesarke prywatnie szła.
    A wogole to tej lasce powinnas powiedziec zeby sie pałowała =D Ja byłam na 5zajeciach w skzole rodzenia.Te co mnie najbardziej ciekawiły i juz nie chodze.Raz ,że upały były , dwa,ze juz potem mialy byc tematy karmienia piersia i kapiele a to znam z autopsji.Ale szkoła rodzenia jest potrzebna no!

moremi, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Snilo mi sie ze haftowalam narzute na lozko dla Caffe :-) ,ja ktora nawet igly nie umie dobrze chwycic ,ale ladnie to zrobilam :-)

Ty zawsze poprawisz humor. Krotko, konkretnie i z puenta. Smialam sie.

Dobry.

Margolcia nie wiem jak mloda jestes, ale 35+ komorki jajowe krotko zyja wbrew opinii, niby 24h moga nawet tylko 6h takze trzeba sie wstrzelic idealnie. Monitoring pomaga. Musicie sie wstrzelic no. Wiecej seksu moze?
    Ja ostatnio mialam wyznaczona ovu monitoringiem ale czuje, ze przez balety na wyjezdzie nie zrobilismy tego jak trzeba.

moremi, efcia, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, nie przejmuj się. Głupia jest. Pokazuje wyższość, że ona jest już po. To takie proste jak ktoś jest po. Żadne rady i opowieści nie pomogą. Każdy poród jest inny i do przeżycia. Nie sluchaj innych

moremi, kapturnica, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kometa, bomba fotki. A chlop w mundurze to juz petarda. I kiecka piknie lezala, o cyckach nie wspomne. Miodzio!
    Dzięki. Suknię to musiałam potem poprzyszywac jeszcze fastrygą przy zatrzaskach, bo się odpinały niektóre. Jak mi kobitki przyszyły delikatnie to miałam spokój.
    Tam jest takie zdjęcie czarno -białe, na którym m pociera oko ;-) oddając mi mój pierścionek zaręczynowy po wykupieniu panny młodej. Czyli chwilę po tym jak mnie zobaczył na galowo. No wzruszył mi się chłopak, a ja to ocieranie oka dopiero na zdjęciu zobaczyłam. Mówię do niego, wstawiamy to do internetu? A on: a wstaw, prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się łez. <3

Dziobak, efcia, Aasiula, megan8, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dawaj foty kometa! Póki jadę autem, potem mnie nie bydzie!
    Dobra, robi się, chwila moment kompa odpalam

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morek, a tam gdzie rodzisz to jak że znieczuleniem?
    Dają.

Margolcia konto usunęła? Jaja.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżżżu, Margolcia..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja uważam podobnie, jak Twoja koleżanka. Przy pierwszym porodzie cała szkoła rodzenia poszła w las....Ból ogromny wyłączał we mnie jakiekolwiek racjonalne myślenie, a co dopiero działanie....
    Za pierwszym razem kontrolę nad sytuacją uzyskałam dopiero po znieczuleniu, a za drugim razem - po tej tubie z gazem - która wymuszałą na mnie regularne i głebokie oddychanie. Cała reszta - nauka ze szkoły- to se można wsadzić...

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żegnaj Margolcia

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:34

Reni, efcia, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wa, ,że jakby mój syn wypiął sie na nasze nazwisko i przyjął żony też bym wKurwa załapała i stety lub nie ale obwiniała synowa.
    Troche nie fair ,że nie poinformował rodziców wczesniej.Zrobi to kwas niewątpliwie.
    A poza tym gadałam z Elfem .Ma naprawde miły i taki dziewczęcy wręcz gówniary głos. Własnie jechała do małego by go nakarmić .Wszystko jest na dobre drodze bo mały przybiera i wogóle wszystko ok 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:12

moremi, Dziobak, ania.g, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, caffe, Bozia3, Arwena, Aasiula, Natka_79, beates, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja uważam podobnie, jak Twoja koleżanka. Przy pierwszym porodzie cała szkoła rodzenia poszła w las....Ból ogromny wyłączał we mnie jakiekolwiek racjonalne myślenie, a co dopiero działanie....
    Za pierwszym razem kontrolę nad sytuacją uzyskałam dopiero po znieczuleniu, a za drugim razem - po tej tubie z gazem - która wymuszałą na mnie regularne i głebokie oddychanie. Cała reszta - nauka ze szkoły- to se można wsadzić...
    Bozia...
    Ale ja przyjmuję różne scenariusze. Poza tym ja nigdy dziecka nie miałam, to gdzie mają mi pokazac jak się nim opiekować?
    I przypominam, że chodze na gimnastykę, ktora mam zagwarantowaną aż do porodu.
    Szkola rodzenia to nie tylko nauka parcia. No zlituj się!

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10931 10932 10933 10934 10935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ