X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cylnelas Bozia! ta u ktorej wczoraj bylam to nawet nie chciala slyszec o jakimkolwiek monitoringu! mamy dzialac na luzie bez stresu czy jest jajo, czy peka, czy sie implantuje, zakazala mi tez mierzyc tempki i wyobrazcie sobie ze zabronila mi stresowac meza bo facetom tez skacze prolaktyna!!! i maja potem problemy z erekcja ( ona jest tez seksuologiem wiec naogladala sie roznych przypadkow)

BOZIA, chialam powiedziec ze taniej chyba to bys dojechala taksowka do pracy;-)

Bozia3 wrote:
    Viola - masz do czynienia z dwoma skrajnie różnymi lekarkami....jedna starej daty zupełnie bezlekowa, a druga za bardzo szarżuje nimi ...i tak źle i tak niedobrze....Najważniejsze, żebyś się wyluzowała i nie uważaj tych 4 miesięcy za straconych - bo to Twoja droga po prostu...tak widocznie miało być..:)

Andzia33, caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w ktorym dniu cyklu mozna a raczej trzeba zbadac poziom progesteronu? Sorki ze sie pytam ale jestescie juz doswiadczone w szarzach laboratoryjnych a ja w tym zagadnieniu jestem - chociaz tu - zielona.

Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dziewczyny w ktorym dniu cyklu mozna a raczej trzeba zbadac poziom progesteronu? Sorki ze sie pytam ale jestescie juz doswiadczone w szarzach laboratoryjnych a ja w tym zagadnieniu jestem - chociaz tu - zielona.
    Z tego co pamiętam, to 7-8 dni po owulacji

bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 7 dpo

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    My wybraliśmy dokładnie tego - obydwu nam się bardzo spodobał....:)
    Ma na imię Morgan,
    Całkiem fajny,pomimo,że nie przepadam za kotami[nie bijcie]

bliska77 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A nawet dwa :)
    a jakiego koloru je masz?

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie przepadam za kotami ale faktycznie bardzo ładne to kociątko :-)

caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja też nie przepadam za kotami ale faktycznie bardzo ładne to kociątko :-)
    Ja nie przepadałam, do czasu aż kupiłam mężowi w prezencie :P

Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a jakiego koloru je masz?
    nie nie...nawet na dwa monitoringi wydałam kasę dzis płacąc mandat...:)

A teraz mam kotkę biało-rudą z pięknym ogonem no i dołączy do niej towarzysz....to dość łatwa sprawa, bo mam mieszkanie przystosowane do kota, więc wiele się nie zmieni - nie wiem tylko jak ona zaakceptuje pana :)mam nadzeję, że im we dwójkę będzie raźniej...:)

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my myśleliśmy o drugim psie też bokserze lub buldogu ale doszliśmy do wniosku, ze to niefortunny pomysł, bo chałupa i ogródek byłyby chyba przewrócone do góry nogami :-)

caffe, Lucky, Andzia33, gosia7122, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie nie...nawet na dwa monitoringi wydałam kasę dzis płacąc mandat...:)

A teraz mam kotkę biało-rudą z pięknym ogonem no i dołączy do niej towarzysz....to dość łatwa sprawa, bo mam mieszkanie przystosowane do kota, więc wiele się nie zmieni - nie wiem tylko jak ona zaakceptuje pana :)mam nadzeję, że im we dwójkę będzie raźniej...:)
    Ty widzę już na dwa fronty zaczynasz działać :P będziesz się marcować z kotami? :P czy Ty będziesz miałczeć jak kotka, a prawdziwe koty to tylko przykrywka dla Twoich miałknięć?

8d6.gif

Kotka nie miałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 13:19

bliska77, Viola, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ty widzę już na dwa fronty zaczynasz działać :P będziesz się marcować z kotami? :P czy Ty będziesz miałczeć jak kotka, a prawdziwe koty to tylko przykrywka dla Twoich miałknięć?
    dobre ;-)

• Viola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, my mamy malego 2-kilogramowego yorka i dom jest wywrocony do gorymi nogami wiec chyba sobie wyobrazam co by sie dzialo u ciebie przy dwoch bokserach;-)
    ...nasz york np. siura sobie w domu...wszystkie dywany wyrzucone, no i jak nie ma dywanow to obsikuje firanki...jakis niedorobiony ten nasz pies....jak to sie mowi "ostatni z miotu, to najglupszy";-) ale najukochanszy:-)
    agafbh wrote:
    my myśleliśmy o drugim psie też bokserze lub buldogu ale doszliśmy do wniosku, ze to niefortunny pomysł, bo chałupa i ogródek byłyby chyba przewrócone do góry nogami :-)

bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, my mamy malego 2-kilogramowego yorka i dom jest wywrocony do gorymi nogami wiec chyba sobie wyobrazam co by sie dzialo u ciebie przy dwoch bokserach;-)
    ...nasz york np. siura sobie w domu...wszystkie dywany wyrzucone, no i jak nie ma dywanow to obsikuje firanki...jakis niedorobiony ten nasz pies....jak to sie mowi "ostatni z miotu, to najglupszy";-) ale najukochanszy:-)
    o kurcze to troche wam narozrabiał taki mały psiak......
    nasz na szczęście poza trzema wiklinowymi koszykami nigdy nic nie zniszczył i nie sika w domu, 29 sierpnia skończy 8 lat i jest najlepszym przyjacielem naszej córki i codziennie ja budzi i w ogóle dla mnie to temat rzeka..... ;-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kup sobie teriera rosyjskiego, nie będzie kopał :P

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A kiedy to robi, gdy jesteście w domu?

Lucky lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to tez temat rzeka, bo nasz maluch to prezent urodzinowy dla starszej corki...nie raz myslalam ze maz go po prostu udusi, ale ze jest to piesek Kasiunki to jest nietykalny:-) nasz ma 5 lat, a to ze sika w domu to mysle ze jest to nasza wina, bo nie wytresowalismy go po prostu...moj maz nigdy nie mial zadnego zwierzatka i nie kompletnie podejscia i pojecia co robic z takim psiakiem...no i zostal nam taki dzikus...

agafbh wrote:
    o kurcze to troche wam narozrabiał taki mały psiak......
    nasz na szczęście poza trzema wiklinowymi koszykami nigdy nic nie zniszczył i nie sika w domu, 29 sierpnia skończy 8 lat i jest najlepszym przyjacielem naszej córki i codziennie ja budzi i w ogóle dla mnie to temat rzeka..... ;-)

caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    kup sobie teriera rosyjskiego, nie będzie kopał :P
    tu chyba rasa nie ma znaczenia, nasz bokser ma w sobie całe mnóstwo energii, niczym żywe srebro :-) i nie trzeba wiele wyobraźni żeby przewidziec co robiłby z drugim psem, czasem płaczę ze śmiechu jak widzę co z córką wyprawiają.....

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola mi od zawsze towarzyszył pies, poprzedniego wzięliśmy jak miałam 10 lat, uśpiłam go gdy miałam 27..., był z nami 17 lat, najwspanialszy na świecie kundelek, taka moja pierwsza i nigdy niezapomniana miłość :-), dorastałam z nim

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe,
    on jest tak sprytny ze nie mozemy go zlapac kiedy to robi....nigdy przy nas, natomiast musze przyznac ze od jakiegos czasu mamy spokoj bo nie mamy dywanow i to byk najlepszy sposob na zmuszenie go do sikania na zewnatrz...a w nocy czy nad ranem sika na gazete ktora ma w przedpokoju...wiec jest juz jakis postep, chociaz jestem przekonana ze gdybysmy teraz porozkladali znowu dywany to byloby to samo, czyli sikalby na nie...

A kiedy to robi, gdy jesteście w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 13:31

Lucky, bliska77, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1104 1105 1106 1107 1108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ