35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:pewnie nabierasz ciała tak jak ja ,zeby dzidziulek nie musiał się tak bardzo męczyc w rozpychaniu
Własnie przed chwilą czytałam, że osoby, które mają wysoką prolaktynę powinny to zgłaszać u każdego lekarza, który im przepisuje jakies leki:
" Ważne: W przypadku podwyższonej prolaktyny należy (koniecznie!) informować o tym lekarzy przepisujących leki na inne schorzenia. Niektóre z nich bowiem podnoszą poziom prolaktyny i w przypadku ich przyjmowania w połączeniu z lekami obniżającymi może dojść do małej katastrofy hormonalnej.
Uwaga! Należy przestrzec przed przyjmowaniem zlecanego często przez lekarzy preparatu o nazwie Mastodynon N (krople). Działanie jego jest kiepskie, a co najważniejsze - jest on lekiem homeopatycznym! "Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
i jeszcze coś takiego:
"ze nie wolno nam uzywac zadnych perfum,szamponow,nawet zapachowego mydla przed punkcja i transferem! (substancje lotne zawarte w nich maja zabojczy wplyw na komorki,zarodki)W aptece mozna dostac kosmetyki SVR lub AA Help .
Unikac slodzika zawierajacego ASPARTAN,np jest w gumach bez cukru
Podczas stymulacji nie wolno cwiczyc ani robic nic co by wymagalo wysilku fizycznego,gdyz cwiczenia powoduja odplyw krwi z narzadow rodnych, a my mamy na celu je ukrwic jak najbardziej. "Andzia33, bliska77, Lucky, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam i nowy nabytek też witam
Laski sorry ze nie pisze ale nie teges się czuję leki na jelita ok. nawet nieźle toleruję ale od 3 dni boli mnie głowa i pulsuje i piecze ,częściowo to od zatoki i ucha a częściowo od szyi ,nawet boli mnie i połowa twarzy jakieś zapalenie bo katar raz leje się raz zatyka...ehhh...
W niedzielę byliśmy z G w kinie na "ELIZJUM" ciekawy film , polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 20:32
anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość