35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andziu trzymam kciuki za Hsg
mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle
tak więc czekam na relacje i Twoją szybką ciążę w cyklu po hsg
Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach
w tym wszystkim jest metoda i plan
czekam na dwukreskowe efekty
na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!Andzia33, caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!
Lucky wrote:Andziu trzymam kciuki za Hsg
mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle
Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach
na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!Andzia33, caffe, Iwone, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Andziu trzymam kciuki za Hsg
na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!
Założenia i plan mam, bo tego jestem nauczona i lubię mieć wszystko pod kontrolą. Organizm to jedna wielka niewiadoma i co do niego mam jeszcze trochę do popracowania.
Chociaż na forum "kalkuluje" mnie ovu i coś mi się w tym wszystkim nie zgadza (spójrzcie na wykres - zaprzeczenie diagnozy lekarza; to prawie jak niepokalane poczęcie). Tu też jest kreatywna "księgowość"
Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!
Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:W takim razie bedziemy czekac Caffe....to moze od razu walniesz logarytm na 6-ke w totka;-)
Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Dla mnie matma to czarna magia, jestem typowa humanistka, moje mlodsze dziecko po mnie odziedziczylo brak zrozumienia dla krolowej nauk...co zrobic, za to wymiatamy jesli chodzi gramatyke czy ortografie;-) jak byly dziewczynki mniejsze to w szkole byl zawsze organizowany dzien otwarty i rozne konkursy przy tej okazji. Zawsze startowalysmy w dyktandzie i zawsze mialysmy I miejsce, ja wsrod rodzicow a moja corcia wsrod dzieciakow:-)
caffe wrote:Z tym to będzie gorzej, bo robiąc kombinacje z numerami, to finansowo wychodzi to więcej niż jest wygranaLucky, samira, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl
ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!caffe, caffe, Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl
ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!(chodzi mi o okreslenie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:18
Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Caffe kombinacje z numerami to Ty zostaw do sypialni,czy gdzie tam wolicie hihi
Andzia33, Lucky, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:27
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja nie widzę żadnych zmian
biorę go od stycznia1/2 tabl,jak próbowałam całą to chodziłam jak nacpana,ciągle śpiąca.
Ja też jestem teraz ciągle zmęczona i nic mi się nie chce nawet bzyk,bzyk,ale jak wyjdę z tego szpitala i dojdę do siebie to wtedy mój m nie będzie się mógł odgonic!Lucky, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
caffe wrote:Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.Andzia33, Lucky, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
Senna jestem, ale wieczorem, w dzień jest ok. Ja biorę rano i wieczorem po 1/2 tabletki.