X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu trzymam kciuki za Hsg
    mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle
    tak więc czekam na relacje i Twoją szybką ciążę w cyklu po hsg :)

Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach :)
    w tym wszystkim jest metoda i plan
    czekam na dwukreskowe efekty :)
    na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!

Andzia33, caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!

Lucky wrote:
    mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle

Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach :)
    na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!

Andzia33, caffe, Iwone, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ja też proszę o wpisanie w kolejkę

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky i co robisz tego testa,czy nadal trzymasz nas w nerwach?

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Dzięki Lucky :)

Założenia i plan mam, bo tego jestem nauczona i lubię mieć wszystko pod kontrolą. Organizm to jedna wielka niewiadoma i co do niego mam jeszcze trochę do popracowania.

Chociaż na forum "kalkuluje" mnie ovu i coś mi się w tym wszystkim nie zgadza (spójrzcie na wykres - zaprzeczenie diagnozy lekarza; to prawie jak niepokalane poczęcie :P ). Tu też jest kreatywna "księgowość" :P

Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!
    Jak opracuję skuteczny logarytm, to prześlę wzór :P

Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    o to ja też proszę o wpisanie w kolejkę
    nie ma sprawy :P

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie bedziemy czekac Caffe....to moze od razu walniesz logarytm na 6-ke w totka;-)
    caffe wrote:
    Jak opracuję skuteczny logarytm, to prześlę wzór :P

caffe, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    W takim razie bedziemy czekac Caffe....to moze od razu walniesz logarytm na 6-ke w totka;-)
    Z tym to będzie gorzej, bo robiąc kombinacje z numerami, to finansowo wychodzi to więcej niż jest wygrana :P

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie matma to czarna magia, jestem typowa humanistka, moje mlodsze dziecko po mnie odziedziczylo brak zrozumienia dla krolowej nauk...co zrobic, za to wymiatamy jesli chodzi gramatyke czy ortografie;-) jak byly dziewczynki mniejsze to w szkole byl zawsze organizowany dzien otwarty i rozne konkursy przy tej okazji. Zawsze startowalysmy w dyktandzie i zawsze mialysmy I miejsce, ja wsrod rodzicow a moja corcia wsrod dzieciakow:-)
    caffe wrote:
    Z tym to będzie gorzej, bo robiąc kombinacje z numerami, to finansowo wychodzi to więcej niż jest wygrana :P

Lucky, samira, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
    zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
    jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl

ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!

caffe, caffe, Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
    zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
    jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl

ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!
    podium, hahahaha dobre :) (chodzi mi o okreslenie)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:18

Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kombinacje z numerami to Ty zostaw do sypialni,czy gdzie tam wolicie hihi

caffe, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe kombinacje z numerami to Ty zostaw do sypialni,czy gdzie tam wolicie hihi
    Dobra myśl, ale ostatnio jakaś senna jestem i padam szybko wieczorem zanim M wraca, ale i tak mnie budzi :P

Andzia33, Lucky, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:27

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie widzę żadnych zmian
    biorę go od stycznia1/2 tabl,jak próbowałam całą to chodziłam jak nacpana,ciągle śpiąca.
    Ja też jestem teraz ciągle zmęczona i nic mi się nie chce nawet bzyk,bzyk,ale jak wyjdę z tego szpitala i dojdę do siebie to wtedy mój m nie będzie się mógł odgonic!

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
    caffe wrote:
    Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.

Andzia33, Lucky, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a jeszcze chcialam dodac ze biore tylko pol tabletki co dwa dni, wiec calkiem niewiele tego Bromergonu...a i tak jestem snieta no i jem za dwoch...

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie nabierasz ciała tak jak ja ,zeby dzidziulek nie musiał się tak bardzo męczyc w rozpychaniu

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
    No własnie ja też chodzę i co chwilę coś skubię w kuchni, albo wymyślam do zrobienia żeby zjeść.
    Senna jestem, ale wieczorem, w dzień jest ok. Ja biorę rano i wieczorem po 1/2 tabletki.

‹‹ 1122 1123 1124 1125 1126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ