X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu trzymam kciuki za Hsg
    mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle
    tak więc czekam na relacje i Twoją szybką ciążę w cyklu po hsg :)

Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach :)
    w tym wszystkim jest metoda i plan
    czekam na dwukreskowe efekty :)
    na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!

Andzia33, caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!

Lucky wrote:
    mnie też to czeka ale gdzieś w październiku-listopadzie bo gin mega zajęty we wrześniu a ja mam długie cykle

Cafe mądra księgowa to skarb, ja tu sobie już dawno wydedukowałam że masz nie lada głowę i to na karku, nawet gdy myjesz okna w stringach :)
    na pewno sobie wszystko pięknie wyliczyłaś a że wszystkie cyferki słuchają się dobrej księgowej, to i organizm się też posłucha!

Andzia33, caffe, Iwone, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ja też proszę o wpisanie w kolejkę

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky i co robisz tego testa,czy nadal trzymasz nas w nerwach?

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Dzięki Lucky :)

Założenia i plan mam, bo tego jestem nauczona i lubię mieć wszystko pod kontrolą. Organizm to jedna wielka niewiadoma i co do niego mam jeszcze trochę do popracowania.

Chociaż na forum "kalkuluje" mnie ovu i coś mi się w tym wszystkim nie zgadza (spójrzcie na wykres - zaprzeczenie diagnozy lekarza; to prawie jak niepokalane poczęcie :P ). Tu też jest kreatywna "księgowość" :P

Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja mysle, ze skoro mam juz forumowego psychologa to mozemy tez miec forumowa ksiegowa, ktora jak pisze Lucky potrafi dobrze wszystko wyliczyc i ja sie zapisuje pierwsza w kolejce do wyliczenia mi TEGO JEDNEGO DNIA ze zlotym strzalem!
    Jak opracuję skuteczny logarytm, to prześlę wzór :P

Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    o to ja też proszę o wpisanie w kolejkę
    nie ma sprawy :P

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie bedziemy czekac Caffe....to moze od razu walniesz logarytm na 6-ke w totka;-)
    caffe wrote:
    Jak opracuję skuteczny logarytm, to prześlę wzór :P

caffe, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    W takim razie bedziemy czekac Caffe....to moze od razu walniesz logarytm na 6-ke w totka;-)
    Z tym to będzie gorzej, bo robiąc kombinacje z numerami, to finansowo wychodzi to więcej niż jest wygrana :P

• Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie matma to czarna magia, jestem typowa humanistka, moje mlodsze dziecko po mnie odziedziczylo brak zrozumienia dla krolowej nauk...co zrobic, za to wymiatamy jesli chodzi gramatyke czy ortografie;-) jak byly dziewczynki mniejsze to w szkole byl zawsze organizowany dzien otwarty i rozne konkursy przy tej okazji. Zawsze startowalysmy w dyktandzie i zawsze mialysmy I miejsce, ja wsrod rodzicow a moja corcia wsrod dzieciakow:-)
    caffe wrote:
    Z tym to będzie gorzej, bo robiąc kombinacje z numerami, to finansowo wychodzi to więcej niż jest wygrana :P

Lucky, samira, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
    zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
    jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl

ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!

caffe, caffe, Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    nie no nie trzymam nikogo w napięciu, a najmniej siebie
    zrobiłam test wczoraj (wpisałam w wykres) był ujemny
    jutro idę na betę, żeby nie łykać tych leków za długo no i żeby już był następny cykl

ja też jestem chętna na miejsce w kolejce i ..... na podium na porodówce!
    podium, hahahaha dobre :) (chodzi mi o okreslenie)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:18

Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kombinacje z numerami to Ty zostaw do sypialni,czy gdzie tam wolicie hihi

caffe, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe kombinacje z numerami to Ty zostaw do sypialni,czy gdzie tam wolicie hihi
    Dobra myśl, ale ostatnio jakaś senna jestem i padam szybko wieczorem zanim M wraca, ale i tak mnie budzi :P

Andzia33, Lucky, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:27

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie widzę żadnych zmian
    biorę go od stycznia1/2 tabl,jak próbowałam całą to chodziłam jak nacpana,ciągle śpiąca.
    Ja też jestem teraz ciągle zmęczona i nic mi się nie chce nawet bzyk,bzyk,ale jak wyjdę z tego szpitala i dojdę do siebie to wtedy mój m nie będzie się mógł odgonic!

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
    caffe wrote:
    Czytałam, że bromergon może powodować brak apetytu, a ja od kilku dni co chwilę bym jadła. Też więcej jadłyście podczas brania go? Ja wzmożony apetyt mam przed @, ale teraz to mi jeszcze daleko do niej.

Andzia33, Lucky, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a jeszcze chcialam dodac ze biore tylko pol tabletki co dwa dni, wiec calkiem niewiele tego Bromergonu...a i tak jestem snieta no i jem za dwoch...

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie nabierasz ciała tak jak ja ,zeby dzidziulek nie musiał się tak bardzo męczyc w rozpychaniu

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Jesli Bromergon powoduje brak apetytu to ja jestem w takim razie wyjatkiem, bo akurat sie zastanawialam czy czasami on na mnie nie dziala tak ze zwieksza mi apetyt:-) ja ostatnio po prostu zre wszystko co w rece wpadnie, tak wiec nie potwierdzam Caffe niestety, a chcialabym miec mniejszy apetyt...
    No własnie ja też chodzę i co chwilę coś skubię w kuchni, albo wymyślam do zrobienia żeby zjeść.
    Senna jestem, ale wieczorem, w dzień jest ok. Ja biorę rano i wieczorem po 1/2 tabletki.

‹‹ 1122 1123 1124 1125 1126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ