35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy macie jakas wiedze o mleczku pszczelim..czytalam opinie pochlebne ale moze ktoras z was brala lub maz bral. Co sadzicie o nim czy naprawde jest takie dobre czy to tylko chwyt marketingowy dla naiwniakow. Z gory dziekuje za wasze opiniePromyk
-
Dziewczyny,to clo o ktorym juz sie tyle naczytałam ,ze chyba jeszcze glupsza jestem niz przed,to sie zaczyna brac jeszcze w trakcie @?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jest hsg i sono-hsg (bezbolesne)
miała któraś te badanie sono?bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam i nowy nabytek też witam
Laski sorry ze nie pisze ale nie teges się czuję leki na jelita ok. nawet nieźle toleruję ale od 3 dni boli mnie głowa i pulsuje i piecze ,częściowo to od zatoki i ucha a częściowo od szyi ,nawet boli mnie i połowa twarzy jakieś zapalenie bo katar raz leje się raz zatyka...ehhh...
W niedzielę byliśmy z G w kinie na "ELIZJUM" ciekawy film , polecam -
nick nieaktualnysatori wrote:Hej kobitki
Anek przytulam z całego serca <serce> Nati no niemal 38
Ja mam własnie takie leniwe temperatury, pnie sie to to do góry jak leniwiec jakiś a ostatnio tych wyższych temperatur było 8. No to w takich warunkach to i McGyver nie da rady się zagnieździc
. I w tym cyklu robie eksperyment z niepokalankiem i zobaczymy. Ja mam też hiperprolaktynemię ale czynnościową i co lekarz to inna opinia. Jeden uważa że trzeba leczyć bromergeronem, drugi że to nerwy i stresy a do endokrynologa mam termin pod koniec października a cykle lecą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 08:04
-
nick nieaktualnywenus wrote:Dziewczyny,to clo o ktorym juz sie tyle naczytałam ,ze chyba jeszcze glupsza jestem niz przed,to sie zaczyna brac jeszcze w trakcie @?
wenus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry przyszłe i obecne mamy..
(jak kolejna napiszę "dziewczęta" - to sobie wydamy się podejrzane....
Dzięki wszystkim za miłe słowa skierowane w stronę moich zwierzaków...mały wariuje, a ona fuka i syczy na niego..choć dystans już się zmniejsza....pocieszne są i trochę odciągają teraz moją uwagę od wykresów, tempek itp - może to i lepiej...
Andzia trzymam mocno kciuki za badanie.....
caffe, bliska77, gosia7122, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A widzicie, która jest strona na forum i kto ją rozpoczął?
teraz zauważyłam dopiero
Nie ważne kto zaczyna..ważne jak i kto skończy....
caffe, bliska77, promyk, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja dzisiaj sobie wymyśliłam, że zrobię pierwszy raz kartacze z mięsem
Nie wiem co mi z tego wyjdzie, ale wiem, że się narobię przy tym
A gdzie jest Bozia?
Cepeliny są smaczne...ale france takie tłuste...caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A wiesz Caffe ze ja nigdy w zyciu nie jadla kartacza? Czym to sie rozni od zwyklego pieroga? Czy zamiast normalnego ciasta robi sie ciasto z zmieniakow czy co?
caffe wrote:A ja dzisiaj sobie wymyśliłam, że zrobię pierwszy raz kartacze z mięsemNie wiem co mi z tego wyjdzie, ale wiem, że się narobię przy tym
A gdzie jest Bozia?caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:A wiesz Caffe ze ja nigdy w zyciu nie jadla kartacza? Czym to sie rozni od zwyklego pieroga? Czy zamiast normalnego ciasta robi sie ciasto z zmieniakow czy co?
więc wczoraj mnie tak jakoś naszło i poszukałam przepisów.
Tak, robi się z ziemniaków surowych i gotowanych, a nadziewa się surowym mielonym mięsem.Viola, bliska77, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość