35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Też lubię urzędować w kuchni....a mój M to jeszcze bardziej - i właśnie eksperymentuje mocno.....ja to lubię - bo lubię dziwactwa jeść...a już krewetki w jego wykonaniu to mogę jeść tonami...
Caffe jak tak Cię czytam...to chyba ta Twoja kuchnia by mi pasowała.....a już ten mus....pycha...ale niestety przy Tobie, to 15 kg do przodu w dwa miesiące pewnie..
Mięso gotuję bo mąz lubi
Jadłyście zupę pomidorową z ogórkiem konserwowym lub z malinami? -
nick nieaktualnyLucky, przykro mi, niestety ja też już nieraz przekonałam się że "książkowe wykresy" mają się nijak do rzeczywistości, dlatego rzuciłam mierzenie tempki w cholerę. Wierzę jednak cały czas, że uda się Wam, oby w kolejnym cyklu
caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:caffe jeśli zatoka wolna - to chyba jest przed owulką? matko już jestem taka skołowana, że nic nie wiem....
caffe - wrzuć ten przepis na zupę- wypróbuję ją na pewno....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 11:25
-
Bozia3 wrote:caffe jeśli zatoka wolna - to chyba jest przed owulką? matko już jestem taka skołowana, że nic nie wiem....
caffe - wrzuć ten przepis na zupę- wypróbuję ją na pewno....
jeśli z malinami: to robisz przecież malinowy i też dodajesz przed koncem gotowania. Maliny powodują, ze smak zupy jest słodszy.
Proporcje trzeba sobie samemu dobrać wg uznaniabliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Nalezaloby sie zastanowic jak dlugo po owulce ten plyn jest w zatoce? A moze Caffe mialas owulke a jaka poszlas do gina to juz plynu nie bylo widac? Nie wiem dokladnie jak z tym plynem jest.
-
Do konca nie wiem jak jest z tym plynek, tzn. jak dlugo jest w zatoce Douglasa. Wiem ze powinien byc po owulce, ale kiedy, co i jak??
cza przeczesac neta...
caffe wrote:Wykres wyznaczył, ze owu była w 9dc, a ja u gina byłam w 10dc. Nic by nie widział? Można coś wtedy zaobserwować?caffe lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Do konca nie wiem jak jest z tym plynek, tzn. jak dlugo jest w zatoce Douglasa. Wiem ze powinien byc po owulce, ale kiedy, co i jak??
cza przeczesac neta...Naczytam się, a i tak ciąży brak. Co przeczytam, to potem to mam, więc nie czytam już
Lucky lubi tę wiadomość
-
Caffe rzucilam okiem i laski pisza ze plyn w zatoce wystepuje do miesiaczki, a jak jest ciaza i duze, porzadne cialko zolte to moze byc tez duzo plynu....wiadomo ze najlepiej wszystko konsultowac z lekarzem ale wtedy musialybysmy miec kazda osobistego i dostepnego 24 h lekarza tak wiec musi nam wystarczyc nasza googlowa wiedza
caffe wrote:Ja juz nie przeczesuję, bo zwariować możnaNaczytam się, a i tak ciąży brak. Co przeczytam, to potem to mam, więc nie czytam już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 11:46
caffe lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe rzucilam okiem i laski pisza ze plyn w zatoce wystepuje do miesiaczki, a jak jest ciaza i duze, porzadne cialko zolte to moze byc tez duzo plynu....wiadomo ze najlepiej wszystko konsultowac z lekarzem ale wtedy musialybysmy miec kazda osobistego i dostepnego 24 h lekarza tak wiec musi nam wystarczyc nasza googlowa wiedza
Porypane to wszystko:)
Dzięki VioluLucky lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Kurde Lucky, z takimi wykresami to co miesiac powinnas byc w ciazy. Co jest nie tak?
no właśnie
co jest nie tak?
już wszystko sprawdzone i wszystko gra
Clo ma tylko wspomagać jakość jaj
pozostaje modlitwa, kciuki i wiara w cud
bo na invitro to M się nie pisze za niccaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky, sorki ze pytam ale tyle nas tutaj i moze mi umknelo, a droznosc mialas sprawdzana? a co z wrogoscia sluzu?
Lucky wrote:no właśnie
co jest nie tak?
już wszystko sprawdzone i wszystko gra
Clo ma tylko wspomagać jakość jaj
pozostaje modlitwa, kciuki i wiara w cud
bo na invitro to M się nie pisze za nic