35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze jakieś nowe danie się przydaje ale dla pewności robię z 2 rzeczy które wszyscy moi lubią.
Lupię coś nowego upichcić ale gdy nic i nikt mnie nie goni
caffe wrote:Też tak mam, narobię się, nastresuję i w efekcie nie jemja lubię eksperymentować w kuchni i się nie boję robić czegoś pierwszy raz na spotkanie ze znajomymi lub rodziną. Staram się wymyślić zawsze coś nowego i zaskoczyć
bliska77 lubi tę wiadomość
-
No widzisz ja to na inseminację to bym się zgodziła ale mój M ? nie jestem tego pewna co do invitro to pewnie dalibyśmy sobie z tym spokój
Iwone wrote:Ja mam dwóch synów i zawsze chciałam mieć jeszcze córkę, ale jak czytam co piszecie o tych wszystkich zabiegach, lekach, to coraz mniej mi się to wszystko podoba.
Kobieta powinna mieć dzieci wtedy, kiedy chce i wszystko byłoby proste. Niestety tak nie jest.
Próbuję kilka cykli i jeśli się nie uda naturalnie, to sobie odpuszczę i nie wiem jak przekonać mojego męża, bo chyba jemu bardziej zależy.bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ja mam dwóch synów i zawsze chciałam mieć jeszcze córkę, ale jak czytam co piszecie o tych wszystkich zabiegach, lekach, to coraz mniej mi się to wszystko podoba.
Kobieta powinna mieć dzieci wtedy, kiedy chce i wszystko byłoby proste. Niestety tak nie jest.
Próbuję kilka cykli i jeśli się nie uda naturalnie, to sobie odpuszczę i nie wiem jak przekonać mojego męża, bo chyba jemu bardziej zależy.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:No widzisz ja to na inseminację to bym się zgodziła ale mój M ? nie jestem tego pewna co do invitro to pewnie dalibyśmy sobie z tym spokój
grosza, samira lubią tę wiadomość
-
A poprzedni gin mówił że iui może być też dofinansowana tylko trzeba mieć uodkumentowane 2lata starań słyszałaś coś o tym???
u mie niestety wyliczył początek 2015ragafbh wrote:no przed nami inseminacja, in vitro u nas odpada tylko i wyłącznie z przyczyn finansowych, mój M jest na szczęście bardzo otwarty na te tematy, badania, leki itp, chociaż tylebliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
No i większość powinna zmienić swój stosunek to ciąży w pewnym wieku
Miło się słucha czegoś takiego
Iwone wrote:Ludzie w moim otoczeniu dziwnie na mnie patrzą jak mówię im, że chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. Większość osób czeka już na wnuki i nie bardzo rozumieją,że można chcieć inaczej.
Byłam dziś u swojego lekarza rodzinnego i mile mnie zaskoczył mówiąc, że w moim wieku nie jest za późno, tylko że to taki piękny wiek na dzieckoIwone, promyk, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:A poprzedni gin mówił że iui może być też dofinansowana tylko trzeba mieć uodkumentowane 2lata starań słyszałaś coś o tym???
u mie niestety wyliczył początek 2015r -
nick nieaktualnyKochane pozdrawiam Was znad słonecznego morza a dokładnie jesteśmy w Ustce
( udało nam się na kilka dni pojechać). Dziś sie spaliliśmy
Pamietam o każdej z Was ale piszecie nie jeste wstanie teraz Was poczytać ale jak wróce to postaram sie nadrobic
Buziaki dla każdej i mam nadzieje,ze jak wróce bedzie tu troche zieleni. Znad morza wracamy w niedziele ale jedziemy jeszcze zpowrotem do rodziców do wtorku wieczoru.
Acha niestety Zus nie przyznał mi renty
A część wyników jest taka sobie nie najgorsza ale też jeden z wyników jest słaby ( anty TPO nie jest bardzo złe ale jest już powyżej normy) zobaczymy jak dalsze wyniki?
bliska77, Iwone, Dorka71, anek42, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane pozdrawiam Was znad słonecznego morza a dokładnie jesteśmy w Ustce
( udało nam się na kilka dni pojechać). Dziś sie spaliliśmy
Pamietam o każdej z Was ale piszecie nie jeste wstanie teraz Was poczytać ale jak wróce to postaram sie nadrobic
Buziaki dla każdej i mam nadzieje,ze jak wróce bedzie tu troche zieleni. Znad morza wracamy w niedziele ale jedziemy jeszcze zpowrotem do rodziców do wtorku wieczoru.
Acha niestety Zus nie przyznał mi renty
A część wyników jest taka sobie nie najgorsza ale też jeden z wyników jest słaby ( anty TPO nie jest bardzo złe ale jest już powyżej normy) zobaczymy jak dalsze wyniki?
póki co nie myśl o zusach i innych przeciwciałach (ja też mam powyżej normy), odpoczywaj sobie
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś bede się odwoływać bo maż tak chce ja już jestem zmęczona Zusem a reszta no cóż na razie nie myśle bo jesteśmy na wakacjach
Buziaki dla każdejZapraszam do Ustki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 19:33
Iwone, bliska77, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
Czasami po prostu człowiek, po stanie euforii i zaangażowania zaczyna mierzyć siły na zamiary. Bo jak się już wyczerpuje wszystkie możliwości, robi się wszystko co powinno, a efektów pozytywnych brak, to w którymś momencie człowiek sobie mówi stop. I jest to trudna decyzja, ale czasami najlepsza, bo nie ma już innego wyjścia.
Do takiej decyzji też trzeba dojrzeć żeby to dobrze znosić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 19:47
anna maria, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Prawda i jeszcze raz prawdacaffe wrote:Czasami po prostu człowiek, po stanie euforii i zaangażowania zaczyna mierzyć siły na zamiary. Bo jak się już wyczerpuje wszystkie możliwości, robi się wszystko co powinno, a efektów pozytywnych brak, to w którymś momencie człowiek sobie mówi stop. I jest to trudna decyzja, ale czasami najlepsza, bo nie ma już innego wyjścia.
Do takiej decyzji też trzeba dojrzeć żeby to dobrze znosić.