35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Jak jestes zalogowana i masz dostep do wszystkich opcji to jest naprawde czytelna, ja polecam, jest duzo bardziej rozwinieta niz nasze Ovu.
Jesli chodzi o kotki to obydwa sa sliczne aczkolwiek chyba grafitowy ....
Jak nie zaciążę, to w długie jesienne wieczory w pracy rozpracuje to FFViola, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak, ale ja wiem, że będzie im ciężko, bo będą się takie rzeczy działy, że ja będę im niezbędna, a osoby z zewnątrz nie będą chcieli zatrudnić, a jeśli już to zrobią to z wielką niechęcią i się naszukają bo do takich rzeczy ludzi na rynku jest niewiele. Za mnie zapłacili ok. 15 tys. zł żeby mnie ktoś znalazł
łał to co Ty robisz,że jesteś takim skarbem?
Na mnie właśnie tak mówią w pracy,bo tylko ja potrafię byc na dwóch punktach jednocześnie,ale gdy słyszę jak szef tak do mnie mówi ,to zawsze mu mówię ,że skarby się głęboko zakopuje,żeby nikt nie ukradł.
Ja wiem,że gdy odejdę to jeden punkt będzie zamknięty i dlatego mam to już gdzieś!caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Aniu bardzo bardzo współczuję i przytulam. To szczęście jeszcze przed Tobą, jestem pewna, Maleństwo pozostanie w sercu i pamięci na zawsze. Trzymaj się!
Reniu, co za ludzietrzymaj się i pamiętaj o prolaktynie
Boziu, cudne kotki, dzisiaj idę do koleżanki, która ma 7 miesięcznych kociaków, dachowców, coś czuję że moje dziecko nie będzie chciało wracać do domu
pozdrawiam wszystkieAndzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wicie co, właśnie sprawdziłam, na forum jestem od 29 strony hahahha, (była wtedy też Samirka, Gosia, EwaT i Olena
) czytałam od sierpnia a odważyłam się przyłączyć na początku stycznia, jejku jak ten czas szybko leci a strony jeszcze szybciej
No popatrz ,a już 1195 strona ,szkoda,że nie ma tych dziewczyn z początku wiedziałybyśmy co u nichcaffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:łał to co Ty robisz,że jesteś takim skarbem?
Na mnie właśnie tak mówią w pracy,bo tylko ja potrafię byc na dwóch punktach jednocześnie,ale gdy słyszę jak szef tak do mnie mówi ,to zawsze mu mówię ,że skarby się głęboko zakopuje,żeby nikt nie ukradł.
Ja wiem,że gdy odejdę to jeden punkt będzie zamknięty i dlatego mam to już gdzieś!Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja obstawiam ze Caffe jest ksiegowa, ale taka....porzadna czyli kreatywna, szef wie ze w razie problemow Caffe wymysli jak wybrnac z kazdej sytuacji;-)
Caffe podpowiedz, chociaz pierwsza literke:-)
caffe wrote:Przeprowadzam specyficzną inwestycjęAndzia33, caffe, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Ja obstawiam ze Caffe jest ksiegowa, ale taka....porzadna czyli kreatywna, szef wie ze w razie problemow Caffe wymysli jak wybrnac z kazdej sytuacji;-)
Caffe podpowiedz, chociaz pierwsza literke:-)pisałam już o tym na forum. Tak, zajmuję się księgowością
Andzia33, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
No to Caffe jak ty chcesz zostawic firme?? Bez ksiegowej i to kreatywnej to ani rusz! Ja sie w ogole dziwie ze dostalas urlop
caffe wrote:Nie tajnepisałam już o tym na forum. Tak, zajmuję się księgowością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 12:53
caffe, Lucky, Iwone, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:
Ja mogę iść na normalny urlop tylko w sierpniu, a i tak był przerywany. Pozostałe miesiące odpadają, bo zawsze jest "coś".Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 13:06
Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość