35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
DAWNO ZADEN PRZEPIS MNIE TAK NIE ZAINTRYGOWAL...ciasto na slodko z majonezem...ulala...zobaczymy co to mi wyjdzie:-)
Bozia3 wrote:Ja też czekam....ale po majonezie ono nie wychodzi słonawe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 15:02
Reni, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a majonez z czego się robi?
poprostu ciacho nie jest suche i lekko puchateViola wrote:DAWNO ZADEN PRZEPIS MNIE TAK NIE ZAINTRYGOWAL...ciasto na slodko z majonezem...ulala...zobaczymy co to mi wyjdzie:-)samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski witam
a ja padam mam zapalenie zatok,ale chyba wszystkich ,lewa strona twarzy szczęka ,nos pliczek ucho ,głowa tak mi sorry ale napierdalają ze nie wyrabiam ,bolą mnie tez mięśnie,słabo mi ,gorąco mi się robi ,temp. 37 do tego stawy pieką ,masakra - dostałam antybiotyk ...takiego bólu i i ciągnięcia to nie miałam dawno
Bozia to bzyku bzyku dzisiaj jeszcze dokonajcie może komóreczka jeszcze sobie ,tam pływaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 15:09
caffe, Iwone, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia a moze owu była we wtorek? tak by wynikało z tempek
to wtedy może ~o by przetrwały?caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ciekawe jeszcze jaki majonez....bo to leci regionalnie...kiedyś lubiłam wrocławski, ale od lat już go nie ma...u nas najbardziej pożądany to kielecki - ale on jest dosyć ostry octowo w smaku...może babuni byłby dobry - on taki tłuściutki i łagodny....
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:laski witam
a ja padam mam zapalenie zatok,ale chyba wszystkich ,lewa strona twarzy szczęka ,nos pliczek ucho ,głowa tak mi sorry ale napierdalają ze nie wyrabiam ,bolą mnie tez mięśnie,słabo mi ,gorąco mi się robi ,temp. 37 do tego stawy pieką ,masakra - dostałam antybiotyk ...takiego bólu i i ciągnięcia to nie miałam dawno
Bozia to bzyku bzyku dzisiaj jeszcze dokonajcie może komóreczka jeszcze sobie ,tam pływaLucky, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
samirka też miałam odpisać, ale jestem w pracy i z doskoku latam.....dzisiaj pisałam chyba z 3 posty, które nie wysłałam, bo minęło pół godziny...a ja po zdaniu i zaiwaniam...
Nie wiem czemu CIę dopadło tyle tego choróbska naraz...może jednak antybiotyk CI pomoże,,,caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość