X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nastepny zboczek po CAFFE! i powiem tak, bzykam Age bo lubie, a poza tym staramy sie o dziecko 48terefere.gif
    Reni wrote:
    nieśmiało zapytam.. dlaczego ją bzykasz? ;-)

nick nieaktualny, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    nie no nastepny zboczek po CAFFE! i powiem tak, bzykam Age bo lubie, a poza tym staramy sie o dziecko 48terefere.gif
    no właśnie, nie rozumiem tych pytań, przecież to takie oczywiste

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 12:53

Viola, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pamiętajmy jednak o tym, że to że temp poszła w górę nie oznacza, że jajo było, owulacja
    poprostu jakiś tam pęcherzyk był zamienił się w ciałko żółte i tyle
    No niestety wiem, dlatego sugeruję bardziej tym co mi lekarz powiedział.

nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no właśnie, nie rozumiem tych pytań, przecież to takie oczywiste
    To teraz już wiem czemu te cykle są bezowocne :P dziewczyny, to nie tak... Trzeba jakieś nasienie skombinować, może zaproście sobie jakiegoś pana :P

nick nieaktualny, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To teraz już wiem czemu te cykle są bezowocne :P dziewczyny, to nie tak... Trzeba jakieś nasienie skombinować, może zaproście sobie jakiegoś pana :P
    dzięki Caffe nie wpadłabym na to, cały czas się głowie czemu nic z tego nie wychodzi, uzgodnimy z Violą szczegóły i jakiś anons w internecie zapodamy

Viola, caffe, Iwone, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, to dlatego nam nie wychodzilo, ze nie mialysmy zolnierzykow! masakra...musimy szybko szukac jakiegos dawcy....jakie TY masz preferencje? ja lubie wysokich, i nie za chudych....a reszta ujdzie...;-)
    caffe wrote:

nick nieaktualny, caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, to dlatego nam nie wychodzilo, ze nie mialysmy zolnierzykow! masakra...musimy szybko szukac jakiegos dawcy....jakie TY masz preferencje? ja lubie wysokich, i nie za chudych....a reszta ujdzie...;-)
    o kurde to mamy problem, bo ja za wysokimi nie przepadam, mój typ to przysłowiowy Latynos, ciemny, zarośnięty, niewysoki i nie za chudy ale myślę, że jakoś się dogadamy

caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o kurde to mamy problem, bo ja za wysokimi nie przepadam, mój typ to przysłowiowy Latynos, ciemny, zarośnięty, niewysoki i nie za chudy ale myślę, że jakoś się dogadamy
    co za rozbieżności w związku :P podobno przeciwieństwa się przyciągają :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no właśnie i o to chodzi ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj ciąg dalszy szaleństw kulinarnych. Robię czekoladowy sernik bez sera :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 13:16

nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe sobie dzisiaj grabi 0Laie_53.gif
    caffe wrote:

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie dzisiaj ciąg dalszy szaleństw kulinarnych. Robię czekoladowy sernik bez sera :P
    a ja ze wszystkich słodkości najbardziej lubię śledzie :-)

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja ze wszystkich słodkości najbardziej lubię śledzie :-)
    też tak kiedyś miałam, ale widzę, że się zmienia :) przełom nastąpił gdy byłam w ciąży to mogłam słodkiego jeść na tony, a normalnie to słodycze mogły dla mnie nie istnieć :)

nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    też tak kiedyś miałam, ale widzę, że się zmienia :) przełom nastąpił gdy byłam w ciąży to mogłam słodkiego jeść na tony, a normalnie to słodycze mogły dla mnie nie istnieć :)
    dla mnie od zawsze słodycze mogły nie istnieć a w ciąży to miałam tylko chcice na lody a dokładniej mówiąc na sorbety, co do słodyczy, nie zmieniło się ;-)

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem wszystkozerna w duzych ilosciach....a slodycze musza byc i to w na tony...kawy nie wypije bez batonika lub paczka....jem wszystko co sie nie rusza:-)

caffe, nick nieaktualny, Iwone, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dla mnie od zawsze słodycze mogły nie istnieć a w ciąży to miałam tylko chcice na lody a dokładniej mówiąc na sorbety, co do słodyczy, nie zmieniło się ;-)
    Ja może cukierków nie jem, ale ciasta chodzą za mną i dlatego dzisiaj daję sobie upust :P

nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja jestem wszystkozerna w duzych ilosciach....a slodycze musza byc i to w na tony...kawy nie wypije bez batonika lub paczka....jem wszystko co sie nie rusza:-)
    No to nieźle :P

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Olena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie Iwone...jakoś nigdy nie brałam tego pod uwagę - może dlatego, że w świetle zasad KK chyba nie miałabym podstaw...nikt mnie nie oszukał przed ślubem, nie zataił żadnej choroby psychicznej, alkoholizmu itp....a zdrada i romanse przyczyną do takiego unieważnienia nie jest....wiem, że można podpłacić w KK i załatwić wszystko...każdy papier..ale ja wolę żyć po swojemu i według własnego sumienia..:)
    Jestem w podobnej sytuacji i tego samego zdania. Nie będę na siłę szukała powodów do rozwodu kościelnego. Liczy się to co mam w sumieniu. Rozwód kościelny to kupa kasy, a po co mi tylko papierek. W niedzielę chodzę do kościoła, ale wychodzę zawsze zdołowana i wkurzona. Coraz częściej wybieram niedzielne lody.

caffe, nick nieaktualny, Bozia3, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Viola, całkiem fajnie to brzmi, zapowiada się ciekawie :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tak narobiłyście smaka tymi lodami ciastami, że chyba dzisiaj upiekę sobie moje ciasto z majonezem mmmhmm... 5 minut roboty 40 min pieczenia i gotowe pyyycha

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ