X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nastepny zboczek po CAFFE! i powiem tak, bzykam Age bo lubie, a poza tym staramy sie o dziecko 48terefere.gif
    Reni wrote:
    nieśmiało zapytam.. dlaczego ją bzykasz? ;-)

bliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    nie no nastepny zboczek po CAFFE! i powiem tak, bzykam Age bo lubie, a poza tym staramy sie o dziecko 48terefere.gif
    no właśnie, nie rozumiem tych pytań, przecież to takie oczywiste

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 12:53

Viola, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pamiętajmy jednak o tym, że to że temp poszła w górę nie oznacza, że jajo było, owulacja
    poprostu jakiś tam pęcherzyk był zamienił się w ciałko żółte i tyle
    No niestety wiem, dlatego sugeruję bardziej tym co mi lekarz powiedział.

bliska77, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no właśnie, nie rozumiem tych pytań, przecież to takie oczywiste
    To teraz już wiem czemu te cykle są bezowocne :P dziewczyny, to nie tak... Trzeba jakieś nasienie skombinować, może zaproście sobie jakiegoś pana :P

bliska77, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To teraz już wiem czemu te cykle są bezowocne :P dziewczyny, to nie tak... Trzeba jakieś nasienie skombinować, może zaproście sobie jakiegoś pana :P
    dzięki Caffe nie wpadłabym na to, cały czas się głowie czemu nic z tego nie wychodzi, uzgodnimy z Violą szczegóły i jakiś anons w internecie zapodamy

Viola, caffe, Iwone, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, to dlatego nam nie wychodzilo, ze nie mialysmy zolnierzykow! masakra...musimy szybko szukac jakiegos dawcy....jakie TY masz preferencje? ja lubie wysokich, i nie za chudych....a reszta ujdzie...;-)
    caffe wrote:

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, to dlatego nam nie wychodzilo, ze nie mialysmy zolnierzykow! masakra...musimy szybko szukac jakiegos dawcy....jakie TY masz preferencje? ja lubie wysokich, i nie za chudych....a reszta ujdzie...;-)
    o kurde to mamy problem, bo ja za wysokimi nie przepadam, mój typ to przysłowiowy Latynos, ciemny, zarośnięty, niewysoki i nie za chudy ale myślę, że jakoś się dogadamy

caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o kurde to mamy problem, bo ja za wysokimi nie przepadam, mój typ to przysłowiowy Latynos, ciemny, zarośnięty, niewysoki i nie za chudy ale myślę, że jakoś się dogadamy
    co za rozbieżności w związku :P podobno przeciwieństwa się przyciągają :P

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no właśnie i o to chodzi ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj ciąg dalszy szaleństw kulinarnych. Robię czekoladowy sernik bez sera :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 13:16

bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe sobie dzisiaj grabi 0Laie_53.gif
    caffe wrote:

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie dzisiaj ciąg dalszy szaleństw kulinarnych. Robię czekoladowy sernik bez sera :P
    a ja ze wszystkich słodkości najbardziej lubię śledzie :-)

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja ze wszystkich słodkości najbardziej lubię śledzie :-)
    też tak kiedyś miałam, ale widzę, że się zmienia :) przełom nastąpił gdy byłam w ciąży to mogłam słodkiego jeść na tony, a normalnie to słodycze mogły dla mnie nie istnieć :)

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    też tak kiedyś miałam, ale widzę, że się zmienia :) przełom nastąpił gdy byłam w ciąży to mogłam słodkiego jeść na tony, a normalnie to słodycze mogły dla mnie nie istnieć :)
    dla mnie od zawsze słodycze mogły nie istnieć a w ciąży to miałam tylko chcice na lody a dokładniej mówiąc na sorbety, co do słodyczy, nie zmieniło się ;-)

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem wszystkozerna w duzych ilosciach....a slodycze musza byc i to w na tony...kawy nie wypije bez batonika lub paczka....jem wszystko co sie nie rusza:-)

caffe, bliska77, Iwone, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dla mnie od zawsze słodycze mogły nie istnieć a w ciąży to miałam tylko chcice na lody a dokładniej mówiąc na sorbety, co do słodyczy, nie zmieniło się ;-)
    Ja może cukierków nie jem, ale ciasta chodzą za mną i dlatego dzisiaj daję sobie upust :P

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja jestem wszystkozerna w duzych ilosciach....a slodycze musza byc i to w na tony...kawy nie wypije bez batonika lub paczka....jem wszystko co sie nie rusza:-)
    No to nieźle :P

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Olena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie Iwone...jakoś nigdy nie brałam tego pod uwagę - może dlatego, że w świetle zasad KK chyba nie miałabym podstaw...nikt mnie nie oszukał przed ślubem, nie zataił żadnej choroby psychicznej, alkoholizmu itp....a zdrada i romanse przyczyną do takiego unieważnienia nie jest....wiem, że można podpłacić w KK i załatwić wszystko...każdy papier..ale ja wolę żyć po swojemu i według własnego sumienia..:)
    Jestem w podobnej sytuacji i tego samego zdania. Nie będę na siłę szukała powodów do rozwodu kościelnego. Liczy się to co mam w sumieniu. Rozwód kościelny to kupa kasy, a po co mi tylko papierek. W niedzielę chodzę do kościoła, ale wychodzę zawsze zdołowana i wkurzona. Coraz częściej wybieram niedzielne lody.

caffe, bliska77, Bozia3, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Viola, całkiem fajnie to brzmi, zapowiada się ciekawie :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tak narobiłyście smaka tymi lodami ciastami, że chyba dzisiaj upiekę sobie moje ciasto z majonezem mmmhmm... 5 minut roboty 40 min pieczenia i gotowe pyyycha

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ