35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka71 wrote:dzięki dziewczyny...wiem, że wykres to za mało ale ja pierwszy raz mam taki idealny, taki inny, taki ciążowy !!!ech
samira, Dorka71, bliska77, anek42, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie...w dodatku jęczmień wyskoczył mi na oku i w poniedziałek na rozpoczęcie pójdę jak ufo
tę robotę, więc powiem Ci, ze im to nie sprawi różnicy
I tak nie masz u nich szans
)))))))
Dorka71, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:kurcze, a chciałam chociaż tak sobie humorek poprawić...ech
Zaczyna się ta orka na ugorze
No właściwie ratuje mnie tylko fasolkaDorka71, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:jakie ja miałam plany z fasolką na planie pierwszym a szkołą w tle...pomarzyłam sobie a teraz do roboty!!!!
Ja już mam nawet wizję miny dyrekcjiDorka71, grosza, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:Mango, może jeszcze uda się spełnić te marzenia...
albo trzeba przestać marzyć, albo zmienić ich scenariusz po prostu bez fasolki...może szybciej się spełnią?promyk, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Dziewczyny byłam na tej wystawie....coś niesamowitego - szczególnie sala płodów....gość pokazał płody - w słoikach, a potem wolno leżące. Te w słoikach już od 4 tygodnia!!! To po prostu człowieczek wielkości biedronki...a może nawet mniejszy....widok niesamowity....zastanawia mnie w jaki sposób udało mu się posiąść taki malutki okaz....
Jestem pod dużym wrażeniem, szczególnie, że cały wydźwięk wystawy - to duży szacunek do ciała ludzkiego...bliska77, Mango, samira, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie...w dodatku jęczmień wyskoczył mi na oku i w poniedziałek na rozpoczęcie pójdę jak ufo
bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Promyk -
Czesc dziewczyny. Ja musze przygotowac mlodsza do szkoly na poniedzialek a siebie na jutro do pracy na noc. Bede zastepowac kolezanke na magazynie i chyba tam utkne do konca roku , co rowna sie z tym ze zero urlopu. A moj zwierzak przyleci w listopadzie....i taki zle i taki nie dobrze - zwlaszcza ze pracuje na trzy zmiany. Jak nie spojrzec dupa blada
bliska77, Bozia3, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
Promyk