35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka ja już plamię 4 dzień, a jeszcze się łudzę! Nadzieja umiera ostatniaDorka71 wrote:dzięki dziewczyny...wiem, że wykres to za mało ale ja pierwszy raz mam taki idealny, taki inny, taki ciążowy !!!ech
samira, Dorka71, bliska77, anek42, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Znam trochęDorka71 wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie...w dodatku jęczmień wyskoczył mi na oku i w poniedziałek na rozpoczęcie pójdę jak ufo

tę robotę, więc powiem Ci, ze im to nie sprawi różnicy
I tak nie masz u nich szans
)))))))
Dorka71, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Mnie w poniedziałek już nic nie pomoże na humorekDorka71 wrote:kurcze, a chciałam chociaż tak sobie humorek poprawić...ech
Zaczyna się ta orka na ugorze 
No właściwie ratuje mnie tylko fasolka
Dorka71, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Oprócz zawodu mamy również te same marzeniaDorka71 wrote:jakie ja miałam plany z fasolką na planie pierwszym a szkołą w tle...pomarzyłam sobie a teraz do roboty!!!!

Ja już mam nawet wizję miny dyrekcji
Dorka71, grosza, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Fasolki tak łatwo nie odpuszczę, bo za długo o niej marzę. I teraz kiedy mogę spełnić to marzenie będę walczyła.Dorka71 wrote:Mango, może jeszcze uda się spełnić te marzenia...
albo trzeba przestać marzyć, albo zmienić ich scenariusz po prostu bez fasolki...może szybciej się spełnią?
promyk, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Dziewczyny byłam na tej wystawie....coś niesamowitego - szczególnie sala płodów....gość pokazał płody - w słoikach, a potem wolno leżące. Te w słoikach już od 4 tygodnia!!! To po prostu człowieczek wielkości biedronki...a może nawet mniejszy....widok niesamowity....zastanawia mnie w jaki sposób udało mu się posiąść taki malutki okaz....
Jestem pod dużym wrażeniem, szczególnie, że cały wydźwięk wystawy - to duży szacunek do ciała ludzkiego...
bliska77, Mango, samira, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kochana jesli chodzi o jeczmienie to mam mozna powiedziec osobiste doswiadczenie - rob sobie oklad z herbaty i przloz na powieke. Najlepsza jest herbata w torebce- zalej ja odrobina wrzatku i odczekaj az troche ostygnie i ciepla poluz. Jesli zrobisz sobie jutro i po jutrze takie trzy oklady w odstepach czasowych to jeczmien sie wchlonieDorka71 wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie...w dodatku jęczmień wyskoczył mi na oku i w poniedziałek na rozpoczęcie pójdę jak ufo

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Promyk -
Czesc dziewczyny. Ja musze przygotowac mlodsza do szkoly na poniedzialek a siebie na jutro do pracy na noc. Bede zastepowac kolezanke na magazynie i chyba tam utkne do konca roku , co rowna sie z tym ze zero urlopu. A moj zwierzak przyleci w listopadzie....i taki zle i taki nie dobrze - zwlaszcza ze pracuje na trzy zmiany. Jak nie spojrzec dupa blada
bliska77, Bozia3, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
Promyk
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH