X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    QUOTE=Bozia3]Dziewczyny byłam na tej wystawie....coś niesamowitego - szczególnie sala płodów....gość pokazał płody - w słoikach, a potem wolno leżące. Te w słoikach już od 4 tygodnia!!! To po prostu człowieczek wielkości biedronki...a może nawet mniejszy....widok niesamowity....zastanawia mnie w jaki sposób udało mu się posiąść taki malutki okaz....
    Jestem pod dużym wrażeniem, szczególnie, że cały wydźwięk wystawy - to duży szacunek do ciała ludzkiego...[/QUOTE]

nie wiem czy widziałas mój wczorajszy post ale pisałam ze byłam i właśnie ten dział jest najbarciej ciekawy,szokujacy i niesamowity ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 10:46

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny na liście jest duzo nie zmienionych terminów @ ,prosze o poprawki ,zajrzeć które to sa nie zmienione napisać pościk o zmianę :P

witam tak wogóle ,u nas ładne słoneczko ale ja chyba jeszcze posiedzę w domu
    dopuki tych zatok nie dolecze ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 10:52

Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,milego dnia.Cos za duzo mam ostatno pracy.

Bozia3, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEŚĆ, ja nie śpię od 6,20 (przy córci to normalna godzina), wzięłam się za mycie okien i pranie firanek a mąż mój właśnie wraca z badania :-) miłego dnia

Bozia3, Lucky, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okna myć o 7 rano!! Czy Ciebie Bóg opuścił....:)

Ja za chwilę biorę się za ciasto Natankowe...zakupiłam już majonez kielecki i tylko robić...a wieczorem mam gości - więc będę coś pichcić...

bliska77, Lucky, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

nie wiem czy widziałas mój wczorajszy post ale pisałam ze byłam i właśnie ten dział jest najbarciej ciekawy,szokujacy i niesamowity ...[/QUOTE]
    Tak Samirka... czytałam, ale jak dopiero sama tego dotknęłam to odczułam dopiero wtedy...

caffe, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Okna myć o 7 rano!! Czy Ciebie Bóg opuścił....:)

Ja za chwilę biorę się za ciasto Natankowe...zakupiłam już majonez kielecki i tylko robić...a wieczorem mam gości - więc będę coś pichcić...
    Bozia, Bóg mnie dawno opuścił :-) ale za to jak czysto :-)

Bozia3, caffe, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja ogólnie mało snu potrzebuję, zatem mój M już się przyzwyczaił do moich poranno-nocnych ekscesów, np sprzątanie o 23 lub mycie okien o 7 :-)

caffe, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dzisiaj luteinkę sobie strzelam :P czyli zaburzy wykres podwyższając tempkę, tak?

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, ja ogólnie mało snu potrzebuję, zatem mój M już się przyzwyczaił do moich poranno-nocnych ekscesów, np sprzątanie o 23 lub mycie okien o 7 :-)
    No ja bym tam nie narzekała na jego miesjcu..jakby ktoś mi tak mył okna o 7 rano i w ogóle zasuwał do 23.00- to super - ja się zgadzam...:)

caffe, Mango, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja od dzisiaj luteinkę sobie strzelam :P czyli zaburzy wykres podwyższając tempkę, tak?
    caffe a po cholerę Tobie teraz luteina? przecież masz dobry cykl...

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

zaburzy się, chociaż różnie to bywa u różnych osób, warto porównać wykres z luteiną i bez :)

w ogóle to dzień dobry
    wypędziłam gości na spacer i ogarniam po śniadaniu
    a tu za chwilę obiad ufff

miłego dnia

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe a po cholerę Tobie teraz luteina? przecież masz dobry cykl...
    Od 16 do 25dc mam brać luteinę. Może się faktycznie coś zmieniło z progesteronem teraz, ale ja ogólnie mam w I fazie prawie taki sam poziom jak po owu, więc u mnie niezbędne jest jego branie. Poza tym w poprzedniej ciąży był bardzo niski, więc ja muszę go brać. No i miałam cykle bezowulacyjne, więc to jest uzasadnione. Przynajmniej tak myślę.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    zaburzy się, chociaż różnie to bywa u różnych osób, warto porównać wykres z luteiną i bez :)

w ogóle to dzień dobry
    wypędziłam gości na spacer i ogarniam po śniadaniu
    a tu za chwilę obiad ufff

miłego dnia
    Dzięki :)

To zrób coś szybkiego, ale sytego żeby się nie napracować :) Polecam makaron z brokułami i kurczakiem :)

Mango, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta ;) Na szybko to proponuję leczo ;) Dobre i można się zapchać ;)

anna maria, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki
    wpadam tylko zeby Was zobaczyc :) i przywitac sie i zaraz uciekam, w poniedzialek lece do Mediolanu wiec moze uda mi sie wtedy dostac do netu i nadrobic wkoncu zaleglosci. Usciski dla Was wszystkich <3

Olena, bliska77, Bozia3, Mango, anna maria, samira, Iwone, gosia7122, anek42, angela, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ja bym tam nie narzekała na jego miesjcu..jakby ktoś mi tak mył okna o 7 rano i w ogóle zasuwał do 23.00- to super - ja się zgadzam...:)
    czyli wniosek jestem żoną idealną ;-)

caffe, Mango, Iwone, grosza, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku trzymaj się, pozdrawiamy :-), wracaj szybko do nas

grosza, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć i pa Bursztynku :P

bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czyli wniosek jestem żoną idealną ;-)
    chyba nikt w to nie wątpi ;)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ