35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQUOTE=Bozia3]Dziewczyny byłam na tej wystawie....coś niesamowitego - szczególnie sala płodów....gość pokazał płody - w słoikach, a potem wolno leżące. Te w słoikach już od 4 tygodnia!!! To po prostu człowieczek wielkości biedronki...a może nawet mniejszy....widok niesamowity....zastanawia mnie w jaki sposób udało mu się posiąść taki malutki okaz....
Jestem pod dużym wrażeniem, szczególnie, że cały wydźwięk wystawy - to duży szacunek do ciała ludzkiego...[/QUOTE]
nie wiem czy widziałas mój wczorajszy post ale pisałam ze byłam i właśnie ten dział jest najbarciej ciekawy,szokujacy i niesamowity ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 10:46
bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny na liście jest duzo nie zmienionych terminów @ ,prosze o poprawki ,zajrzeć które to sa nie zmienione napisać pościk o zmianę
witam tak wogóle ,u nas ładne słoneczko ale ja chyba jeszcze posiedzę w domu
dopuki tych zatok nie dolecze ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 10:52
Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy widziałas mój wczorajszy post ale pisałam ze byłam i właśnie ten dział jest najbarciej ciekawy,szokujacy i niesamowity ...[/QUOTE]
Tak Samirka... czytałam, ale jak dopiero sama tego dotknęłam to odczułam dopiero wtedy...caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Okna myć o 7 rano!! Czy Ciebie Bóg opuścił....
Ja za chwilę biorę się za ciasto Natankowe...zakupiłam już majonez kielecki i tylko robić...a wieczorem mam gości - więc będę coś pichcić...ale za to jak czysto
Bozia3, caffe, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bozia, ja ogólnie mało snu potrzebuję, zatem mój M już się przyzwyczaił do moich poranno-nocnych ekscesów, np sprzątanie o 23 lub mycie okien o 7
caffe, Mango, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja od dzisiaj luteinkę sobie strzelam
czyli zaburzy wykres podwyższając tempkę, tak?
zaburzy się, chociaż różnie to bywa u różnych osób, warto porównać wykres z luteiną i bez
w ogóle to dzień dobry
wypędziłam gości na spacer i ogarniam po śniadaniu
a tu za chwilę obiad ufff
miłego dniacaffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe a po cholerę Tobie teraz luteina? przecież masz dobry cykl...
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:zaburzy się, chociaż różnie to bywa u różnych osób, warto porównać wykres z luteiną i bez
w ogóle to dzień dobry
wypędziłam gości na spacer i ogarniam po śniadaniu
a tu za chwilę obiad ufff
miłego dnia
To zrób coś szybkiego, ale sytego żeby się nie napracowaćPolecam makaron z brokułami i kurczakiem
Mango, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
wpadam tylko zeby Was zobaczyci przywitac sie i zaraz uciekam, w poniedzialek lece do Mediolanu wiec moze uda mi sie wtedy dostac do netu i nadrobic wkoncu zaleglosci. Usciski dla Was wszystkich
Olena, bliska77, Bozia3, Mango, anna maria, samira, Iwone, gosia7122, anek42, angela, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny