X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie tez chlodny dzien.Milego dnia dla wszystkich.Acha moja labradorka chyba ogluchla bo cos mnie nie slucha,albo sie na starosc zrobila uparta jak osiol.Lezy pol dnia na skrzyzowaniu ulic (dobrze ze mieszkam na wsi)i nie chce wstac ,ludzie Maja Problem z przejazdem ,chyba wstawie znak ;uwaga lezacy Labrador;

caffe, bliska77, Iwone, samira, promyk, wenus, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Caffe, jestem pod wrażeniem, wiele ciekawych informacji.
    Grosza, tylko pozazdrościć :-)
    Miłego dnia dziewczyny

Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

u mnie też kiepska pogoda :( koniec lata, jakby na to nie patrzeć. Jutro do pracy wracam, po urlopie. Ale sie tym nie martwię, bo mam swój cel życiowy i teraz to jest dla mnie najważniejsze :)

Miłego dnia :)

Iwone, anna maria, bliska77, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moja córcia właśnie powiedziała: "mamusiu, jak nie będziesz mogła urodzić to weźmiemy bobasa z domu dziecko i już nie będę sama" nie wiedziałam nawet co odpowiedzieć..........czasem nasze dzieci potrafią naprawdę zaskoczyć mądrymi myślami......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 13:14

caffe, Anulka55, promyk, Iwone, anna maria, samira, Mango, Lucky, anek42, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a moja córcia właśnie powiedziała: "mamusiu, jak nie będziesz mogła urodzić to weźmiemy bobasa z domu dziecko i już nie będę sama" nie wiedziałam nawet co odpowiedzieć..........czasem nasze dzieci potrafią naprawdę zaskoczyć mądrymi myślami......
    Mądre dziecko :)

bliska77, Iwone, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:22

anna maria, Olena, bliska77, samira, Mango, Lucky, anek42, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Też bym nie wiedziała co powiedzieć :)

Mój 5 letni synuś groził mi ostatnio, że jak mu na coś nie pozwolę (nie pamiętam na co), to tatuś zrobi mi siostrzyczkę :D
    no mądry i rzeczowy chłopak, żeby to było takie proste ;-)
    ja nie wiedziałam co powiedzieć bo po prostu zaskoczyła mnie swoją dojrzałością i "oczywistością" swojej wypowiedzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 20:43

Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza od kilku godzin? Wszyscy pracują nad przyrostem ;) ?

Iwone, bliska77, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mango lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę poczekać na nowe jajo, bo to z Pobierowa nie załapało się :(
    Iwone wrote:
    Ja rano pracowałam, choć nie wiem czy nie za późno :)

Iwone, bliska77, Reni, anna maria, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj rzeczywiscie tu dzis spokojnie. Od razu widac ze to niedziela.

Mango, Iwone, bliska77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    mi w weekend nie chciało się odpalać kompa a z komóry jak piszę to się wściekam, bo wolno to idzie i zmienia mi wyrazy, więc tylko podczytywałam :-)
    miłego dnia

anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Reni ,czesc dziewczyny zaraz znikam do pracy,straszny wiart u mnie.Milego dnia

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, ja tez mialam weekend bez ovu, trzeba sobie czasami dac na luz;-)
    w sobote bylam u ginki 8 dc, 2 jaja w prawym jajniku: 16 mm i 10,5 mm, endo 6-7 mm. Dzialamy wiec od zeszlego tygodnia, wreszcie bede miala owulacje w jakim rozsadnym terminie a nie w 8 dniu jak to bylo w ostatnich cyklach.

caffe, Reni, Bozia3, Iwone, Mango, anek42 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, chcialam sie was jeszcze spytac o Bromergon. Zauwazylam ze jakos mam mniej sluzu plodnego w tym cyklu i w poprzednim, a ja jestem bardzo sluzowa kobieta, zawsze mialam mnostwo. I tak sie zastanawiam czy to nie bromergon. Akurat te 2 cykle od kiedy biore bromergon mam malo, , wiec moze on spowodowal posuche? Jak myslicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 09:28

caffe, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki...:)
    Ja po weekendzie rozrywkowym wreszcie sama w domu...Młody poszedł na rozpoczęcie roku i nie życzył sobie mojej obecności - bo to obciach...zaczyna piątą klasę i już musi być sam.....A ja na L4 w domu - dostałam opiekę 3 dni na niego, bo po powrocie z wakacyjnych basenów ma zapalenie ucha..:) Dziś więc po powrocie kasa pójdzie w ruch - jak to we wrześniu bywa..masakra..same podręczniki i pierdoły inne pewnie z 5 stów...

Viola ja nie pomogę, ponieważ nie znam leku..

Reni natankowe ciasto bardzo smaczne..:) nikt nie poznał, że ono z majonezem...:)

Mój cykl na 100 procent stracony - ovu przesunął owulkę na 15 dc, więc podobnie jak wyszło na monitoringu - czyli nawet ten program sensownie działa....Mój M wyjeżdża na jachty....akurat jak wróci - będziemy działać w kolejnym cyklu - będzie nasłoneczniony....;) i mam nadzieję, że atmosfera nam będzie sprzyjać...bo teraz to były ciche dni i odgrzewane konserwy..:) Nie wiem jakich Wy macie Panów, ale ja mam egzemplarz wielce humorzasty...jak na huśtawce..czasami mam już dość....no ale żyć trzeba dalej...;)

caffe, bliska77, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, powiem Ci tylko tyle ze niedawno stwierdzilam ze faceci sa strasznie humorzasci i obrazalscy i nie martw sie Twoj nie jest wyjatkiem, ja mam rownie "wrazliwy" egzemplarz w domu...moj brat rowniez ostatnio okazal sie byc przewrazliwiony a myslalam ze jest normlany, niestety potwierdza sie powiedzenie ze wszyscy faceci sa tacy sami...dranie;-)
    Bozia3 wrote:
    Cześć Dziewczynki...:)

Mój cykl na 100 procent stracony - ovu przesunął owulkę na 15 dc, więc podobnie jak wyszło na monitoringu - czyli nawet ten program sensownie działa....Mój M wyjeżdża na jachty....akurat jak wróci - będziemy działać w kolejnym cyklu - będzie nasłoneczniony....;) i mam nadzieję, że atmosfera nam będzie sprzyjać...bo teraz to były ciche dni i odgrzewane konserwy..:) Nie wiem jakich Wy macie Panów, ale ja mam egzemplarz wielce humorzasty...jak na huśtawce..czasami mam już dość....no ale żyć trzeba dalej...;)

caffe, bliska77, Bozia3, Iwone, samira, satori, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bozia, powiem Ci tylko tyle ze niedawno stwierdzilam ze faceci sa strasznie humorzasci i obrazalscy i nie martw sie Twoj nie jest wyjatkiem, ja mam rownie "wrazliwy" egzemplarz w domu...moj brat rowniez ostatnio okazal sie byc przewrazliwiony a myslalam ze jest normlany, niestety potwierdza sie powiedzenie ze wszyscy faceci sa tacy sami...dranie;-)
    Tak to właśnie wygląda..:) I tutaj widać powolny proces zamiany ról wśród kobiet i mężczyzn...Dawniej mężczyźni byli twardzi, stabilni, a kobiety miały globusy, depresje, humory i inne cuda wianki....teraz obserwuję jak to się zmienia..i to kobiety stają się coraz częściej tymi silniejszymi i stabilnymi częściami związku..Mój wprawdzie nie jest "ciotowaty" - bo osobiście nie przepadam za facetami, których teraz mnóstwo łazi...wypielęgnowanych, w całości wygolonych, z paznokietkami wypolerowanymi - no masakra.., ale czasami jego humory i zmienność nastroju doprowadza mnie do szału :)
    No już - wyżaliłam się...;)

caffe, bliska77, satori, Andzia33, wenus, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ja muszę poczekać na nowe jajo, bo to z Pobierowa nie załapało się :(
    Mango - czy Ty i Twój M jesteście przebadani? Bo kurcze...taki obiecujący kolejny cykl i nic...może coś jest na rzeczy?

caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ