35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny u mnie tez chlodny dzien.Milego dnia dla wszystkich.Acha moja labradorka chyba ogluchla bo cos mnie nie slucha,albo sie na starosc zrobila uparta jak osiol.Lezy pol dnia na skrzyzowaniu ulic (dobrze ze mieszkam na wsi)i nie chce wstac ,ludzie Maja Problem z przejazdem ,chyba wstawie znak ;uwaga lezacy Labrador;
caffe, bliska77, Iwone, samira, promyk, wenus, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć
u mnie też kiepska pogodakoniec lata, jakby na to nie patrzeć. Jutro do pracy wracam, po urlopie. Ale sie tym nie martwię, bo mam swój cel życiowy i teraz to jest dla mnie najważniejsze
Miłego dniaIwone, anna maria, bliska77, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya moja córcia właśnie powiedziała: "mamusiu, jak nie będziesz mogła urodzić to weźmiemy bobasa z domu dziecko i już nie będę sama" nie wiedziałam nawet co odpowiedzieć..........czasem nasze dzieci potrafią naprawdę zaskoczyć mądrymi myślami......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 13:14
caffe, Anulka55, promyk, Iwone, anna maria, samira, Mango, Lucky, anek42, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a moja córcia właśnie powiedziała: "mamusiu, jak nie będziesz mogła urodzić to weźmiemy bobasa z domu dziecko i już nie będę sama" nie wiedziałam nawet co odpowiedzieć..........czasem nasze dzieci potrafią naprawdę zaskoczyć mądrymi myślami......
bliska77, Iwone, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Też bym nie wiedziała co powiedzieć
Mój 5 letni synuś groził mi ostatnio, że jak mu na coś nie pozwolę (nie pamiętam na co), to tatuś zrobi mi siostrzyczkę
ja nie wiedziałam co powiedzieć bo po prostu zaskoczyła mnie swoją dojrzałością i "oczywistością" swojej wypowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 20:43
Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
mi w weekend nie chciało się odpalać kompa a z komóry jak piszę to się wściekam, bo wolno to idzie i zmienia mi wyrazy, więc tylko podczytywałam
miłego dniaanna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki, ja tez mialam weekend bez ovu, trzeba sobie czasami dac na luz;-)
w sobote bylam u ginki 8 dc, 2 jaja w prawym jajniku: 16 mm i 10,5 mm, endo 6-7 mm. Dzialamy wiec od zeszlego tygodnia, wreszcie bede miala owulacje w jakim rozsadnym terminie a nie w 8 dniu jak to bylo w ostatnich cyklach.caffe, Reni, Bozia3, Iwone, Mango, anek42 lubią tę wiadomość
-
Aha, chcialam sie was jeszcze spytac o Bromergon. Zauwazylam ze jakos mam mniej sluzu plodnego w tym cyklu i w poprzednim, a ja jestem bardzo sluzowa kobieta, zawsze mialam mnostwo. I tak sie zastanawiam czy to nie bromergon. Akurat te 2 cykle od kiedy biore bromergon mam malo, , wiec moze on spowodowal posuche? Jak myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 09:28
caffe, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki...
Ja po weekendzie rozrywkowym wreszcie sama w domu...Młody poszedł na rozpoczęcie roku i nie życzył sobie mojej obecności - bo to obciach...zaczyna piątą klasę i już musi być sam.....A ja na L4 w domu - dostałam opiekę 3 dni na niego, bo po powrocie z wakacyjnych basenów ma zapalenie ucha..Dziś więc po powrocie kasa pójdzie w ruch - jak to we wrześniu bywa..masakra..same podręczniki i pierdoły inne pewnie z 5 stów...
Viola ja nie pomogę, ponieważ nie znam leku..
Reni natankowe ciasto bardzo smaczne..nikt nie poznał, że ono z majonezem...
Mój cykl na 100 procent stracony - ovu przesunął owulkę na 15 dc, więc podobnie jak wyszło na monitoringu - czyli nawet ten program sensownie działa....Mój M wyjeżdża na jachty....akurat jak wróci - będziemy działać w kolejnym cyklu - będzie nasłoneczniony....i mam nadzieję, że atmosfera nam będzie sprzyjać...bo teraz to były ciche dni i odgrzewane konserwy..
Nie wiem jakich Wy macie Panów, ale ja mam egzemplarz wielce humorzasty...jak na huśtawce..czasami mam już dość....no ale żyć trzeba dalej...
caffe, bliska77, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia, powiem Ci tylko tyle ze niedawno stwierdzilam ze faceci sa strasznie humorzasci i obrazalscy i nie martw sie Twoj nie jest wyjatkiem, ja mam rownie "wrazliwy" egzemplarz w domu...moj brat rowniez ostatnio okazal sie byc przewrazliwiony a myslalam ze jest normlany, niestety potwierdza sie powiedzenie ze wszyscy faceci sa tacy sami...dranie;-)
Bozia3 wrote:Cześć Dziewczynki...
Mój cykl na 100 procent stracony - ovu przesunął owulkę na 15 dc, więc podobnie jak wyszło na monitoringu - czyli nawet ten program sensownie działa....Mój M wyjeżdża na jachty....akurat jak wróci - będziemy działać w kolejnym cyklu - będzie nasłoneczniony....i mam nadzieję, że atmosfera nam będzie sprzyjać...bo teraz to były ciche dni i odgrzewane konserwy..
Nie wiem jakich Wy macie Panów, ale ja mam egzemplarz wielce humorzasty...jak na huśtawce..czasami mam już dość....no ale żyć trzeba dalej...
caffe, bliska77, Bozia3, Iwone, samira, satori, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bozia, powiem Ci tylko tyle ze niedawno stwierdzilam ze faceci sa strasznie humorzasci i obrazalscy i nie martw sie Twoj nie jest wyjatkiem, ja mam rownie "wrazliwy" egzemplarz w domu...moj brat rowniez ostatnio okazal sie byc przewrazliwiony a myslalam ze jest normlany, niestety potwierdza sie powiedzenie ze wszyscy faceci sa tacy sami...dranie;-)
I tutaj widać powolny proces zamiany ról wśród kobiet i mężczyzn...Dawniej mężczyźni byli twardzi, stabilni, a kobiety miały globusy, depresje, humory i inne cuda wianki....teraz obserwuję jak to się zmienia..i to kobiety stają się coraz częściej tymi silniejszymi i stabilnymi częściami związku..Mój wprawdzie nie jest "ciotowaty" - bo osobiście nie przepadam za facetami, których teraz mnóstwo łazi...wypielęgnowanych, w całości wygolonych, z paznokietkami wypolerowanymi - no masakra.., ale czasami jego humory i zmienność nastroju doprowadza mnie do szału
No już - wyżaliłam się...caffe, bliska77, satori, Andzia33, wenus, megan8 lubią tę wiadomość