X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, kiedys facet mial byc to ostoja dla kobiety i nie do pomyslenia bylo zeby pokazywal humory czy slabosc, a teraz jest tak ze kobiety moga mowic o swojej seksualnosci co kiedys bylo niedopuszczalne a faceci maluja paznokcie...koniec swiata! ja tez nie cierpie mezczyzn metroseksulanych...uwielbiam zwierzaki z zarosnieta klata:-)
    Bozia3 wrote:
    Tak to właśnie wygląda..:) I tutaj widać powolny proces zamiany ról wśród kobiet i mężczyzn...Dawniej mężczyźni byli twardzi, stabilni, a kobiety miały globusy, depresje, humory i inne cuda wianki....teraz obserwuję jak to się zmienia..i to kobiety stają się coraz częściej tymi silniejszymi i stabilnymi częściami związku..Mój wprawdzie nie jest "ciotowaty" - bo osobiście nie przepadam za facetami, których teraz mnóstwo łazi...wypielęgnowanych, w całości wygolonych, z paznokietkami wypolerowanymi - no masakra.., ale czasami jego humory i zmienność nastroju doprowadza mnie do szału :)
    No już - wyżaliłam się...;)

bliska77, Bozia3, caffe, satori lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Bromek u mnie nie powodował zmniejszenia ilości śluzu,
    Bozia, ja jednak na mojego M nie mogę narzekać, zawsze jest zwarty i gotowy ;-)
    a ja dziś po tygodniu zwolnienia jestem w pracy i już jestem tak wkur....że szkoda gadać
    Miłego dnia

Bozia3, caffe, samira, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Masz racje, kiedys facet mial byc to ostoja dla kobiety i nie do pomyslenia bylo zeby pokazywal humory czy slabosc, a teraz jest tak ze kobiety moga mowic o swojej seksualnosci co kiedys bylo niedopuszczalne a faceci maluja paznokcie...koniec swiata! ja tez nie cierpie mezczyzn metroseksulanych...uwielbiam zwierzaki z zarosnieta klata:-)
    ja też, im bardziej zarośnięty tym lepiej ;-) koleżanki moje kiedyś już mnie podsumowały, podczas rozmowy o typach mężczyzn powiedziały że najlepiej będzie jeśli pójdę do zoo i "wyhaczę" jakiegoś goryla ;-)

Viola, Viola, Bozia3, caffe, Iwone, Mango, satori, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jakoś musisz przetrwać...:) W pracy ja staram się trzymać dystans i wrzucam na luz..nie mam zamiaru tracić zdrowia na sprawy zawodowe...

Dziewczyny mam mnóstwo aronii do zebrania na działce....czy macie jakieś sprawdzone przepisy na nalewki, lub drzemy czy soki? Ta franca jest taka cierpka, że zwariować można...:)

caffe, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja też, im bardziej zarośnięty tym lepiej ;-) koleżanki moje kiedyś już mnie podsumowały, podczas rozmowy o typach mężczyzn powiedziały że najlepiej będzie jeśli pójdę do zoo i "wyhaczę" jakiegoś goryla ;-)
    ja mam to samo...na dodatek nie pozwalam mu się golić na twarzy podczas weekendu....no bo w poniedziałek to już do pracy wypada..:)ale taki dwudniowy zarost uwielbiam...

caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo kochana mój to dopiero fochy wali ... mam czasami mu takiego kopa sprzedać aż się trzęsę..
    obraża się i wychodzi.. pies korzysta bo najczęściej bierze małego, żeby się przewietrzyć
    tak mnie to wqrwia czasami, że aż mi prolaktyna skacze ;-)
    Bozia3 wrote:
    no masakra.., ale czasami jego humory i zmienność nastroju doprowadza mnie do szału :)
    No już - wyżaliłam się...;)

Bozia3, bliska77, Iwone, Mango, satori, wenus, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooooo kochana mój to dopiero fochy wali ... mam czasami mu takiego kopa sprzedać aż się trzęsę..
    obraża się i wychodzi.. pies korzysta bo najczęściej bierze małego, żeby się przewietrzyć
    tak mnie to wqrwia czasami, że aż mi prolaktyna skacze ;-)
    już mi lepiej, że nie jestem sama...:)

Reni, bliska77, wenus lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie taki zarośnięty to też nie bardzo.. mój to typowy samiec zarośnięty ale ma przykaz depilacji na wakacje (bo ma trochę sierści na łopatkach i nienawidzę tego jak mam mu plecy posmarować) więc cierpi chwilę ;-)
    no i paznokcie czasami mu robię polerka skórki lubię jak facet ma zadbane dłonie.. a często przy samochodzie czy motorze grzebie więc nie ma wyjścia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:20

Mango, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, moi rodzice co roku robią nalewkę aroniową, wiem ze dodają tam sporo liści wiśni, jeśli będziesz zainteresowana, w godzinach popołudniowych podam Ci przepis, jest naprawdę pyszniutka

Mango lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, super! Moj mezulek jest fajnie zarosniety i nie wyobrazam sobie jakby wygladal bez "moherku";-) a wracajac do metroseksualnych facetow to ja jestem w szoku do jakiego stanu potrafia sie doprowadzic w dzisiejszych czasach, robia z siebie ciotki na wlasne zyczenie, bo przeciez to nie kobiety kaza im sie golic, chodzic na manicure, depilowac brwi itd. Ile ja sie musialam naprosic mojego zeby ubral niebieska koszule, bo o rozowej to nie ma mowy! Uwielbiam go w niebieskim a on twierdzi ze niebieski kolor jest pedalski i uparcie cale zycie nosi czarne koszulki i czarna skore. Fakt, ze lubie go w takim mozno samczym wydaniu, ale odmiana czasami jest potrzebna;-)
    agafbh wrote:

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, moi rodzice co roku robią nalewkę aroniową, wiem ze dodają tam sporo liści wiśni, jeśli będziesz zainteresowana, w godzinach popołudniowych podam Ci przepis, jest naprawdę pyszniutka
    o super bardzo Ci dziękuję...

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu się nie zgodzę..
    grunt to, żeby zrobić tak, żeby wyglądało naturalnie i zdrowo..
    nie wyobrażam sobie, żeby mnie mąż dotykał zapuszczonymi łapami
    i jak widzę, że jak ma przesuszoną skórę i pomarszczoną to sam się pyta co zrobić i ładuję mu maseczkę na twarz
    i podkreślam, że mój to typowy zarośnięty samiec lubiący motocykle, lubiący grzebanie w silnikach, majsterkowanie itd
    miłe jest to, że zdaje się na mnie i chce mi się podobać więc pyta się też w kwestii ubrania..
    jemu akurat dobrze jest w takich ciepłych kolorach
    Viola wrote:
    Aga, super! Moj mezulek jest fajnie zarosniety i nie wyobrazam sobie jakby wygladal bez "moherku";-) a wracajac do metroseksualnych facetow to ja jestem w szoku do jakiego stanu potrafia sie doprowadzic w dzisiejszych czasach, robia z siebie ciotki na wlasne zyczenie, bo przeciez to nie kobiety kaza im sie golic, chodzic na manicure, depilowac brwi itd. Ile ja sie musialam naprosic mojego zeby ubral niebieska koszule, bo o rozowej to nie ma mowy! Uwielbiam go w niebieskim a on twierdzi ze niebieski kolor jest pedalski i uparcie cale zycie nosi czarne koszulki i czarna skore. Fakt, ze lubie go w takim mozno samczym wydaniu, ale odmiana czasami jest potrzebna;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:26

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola a do gajeru na jakiś tam ślub też w czarne koszule się wbija?

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa a jak nawilżyć skórę faceta? można mu powiedzieć, że zrobi mu się masaż ;-) przyjemne z pożytecznym ;-) potem już krótka droga do bzykoserc ;-)

bliska77, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Reni,zgadzam sie jak najbardziej z Toba, ciezko po prostu wyrazic w skrocie to co sie ma na mysli. Moj maz tez dba o siebie, biega, prawie codziennie jest na basenie i to nie jedzie samochodem a jedzie na rowerze 20 km specjalnie za Bielsko, zeby nie bylo za blisko, mamy motor, wiec tez cos przy nim robi itd. ale jak ostatnio widzialam w ktorej gazecie czy w necie naszych i zagranicznych celebrytow w sandalach z pomalowanymi na kolorowo paznokciami to cala chcica na faceta mi odplynela. Wiec chcialam powiedziec ze facet ma byc zadbany, czysty, paznokcie obciete ale NIE POMALOWANE!
    Reni wrote:
    i tu się nie zgodzę..
    grunt to, żeby zrobić tak, żeby wyglądało naturalnie i zdrowo..
    nie wyobrażam sobie, żeby mnie mąż dotykał zapuszczonymi łapami
    i jak widzę, że jak ma przesuszoną skórę i pomarszczoną to sam się pyta co zrobić i ładuję mu maseczkę na twarz
    i podkreślam, że mój to typowy zarośnięty samiec lubiący motocykle, lubiący grzebanie w silnikach, majsterkowanie itd
    miłe jest to, że zdaje się na mnie i chce mi się podobać więc pyta się też w kwestii ubrania..
    jemu akurat dobrze jest w takich ciepłych kolorach

bliska77, Reni, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czesc wpadam na chwile choc ten cykl nie mierze nie sprawdzam nie robie nic tyko sie bzykam ;) Ja juz bezrbotna i uwielbiam ten stan, powolutku sie rozkrecam w sensie ze moge robic co mi sie zamarzy i kocham poniedzialek peno bede je kochac przynajmniej na jakis czas :)

Szukalam dzisiaj ciuszkow na dzidziusia dla mojej kolezanki bylam w moim ulubionym sklepie "seed" no krcze byly tam dwie z wuzkami i ogladaly ubranka i tak nad nimi skowyczaly ze nie moglam tego sluchac zajely pol sklepu wyly do kazdego ciuszka...po prostu wyszlam bo mnie nerwy braly, mam nadzieje ze nie zmenie sie w taka jeczaca mamuske, sorry jak kogos urazilam ... no i nic nie kupilam ;(

Jesli chodzi i facetow to zgadzam sie czasami maja gorszy PMS niz my :) Ja tez nie lubie laluskow ja lubie takich jak moj, z dwudniowym zarostem ;) Lubie jak facet jest facetem, umie zrobic kolo domu, ma swoje zdanie i sprawia ze czuje sie bezpieczna, a przy tym kochana i dopieszczona ;)

Mielgo dnia dla Was :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:37

caffe, Olena, samira, Lucky, Mango, satori, polarmiś lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no do garniaka nosi jasne koszule ale musza byc NIEPEDALSKIE;-) wiec jak kupuje to mam maly wybor, biale, biale w paski, biale w kratke i w ten desec no i czarne w biale paski, czarne w kratke itd. Ale tez wspomnialam ze niebieskie zostaly zaakceptowane wiec czasami te jedna wymuszona niebieska tez zalozy:-)
    Reni wrote:
    Viola a do gajeru na jakiś tam ślub też w czarne koszule się wbija?

bliska77, Reni, caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Nie, no do garniaka nosi jasne koszule ale musza byc NIEPEDALSKIE;-) wiec jak kupuje to mam maly wybor, biale, biale w paski, biale w kratke i w ten desec no i czarne w biale paski, czarne w kratke itd. Ale tez wspomnialam ze niebieskie zostaly zaakceptowane wiec czasami te jedna wymuszona niebieska tez zalozy:-)
    jakbym mojego słyszała

Viola, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooj tak i ta moda.. ostatnio koło mojej pracy Tyszka i Woliński wywiadu udzielali więc miałam okazję obejrzeć ich na żywo.. boszeee.. torebka prawie damska...
    ja jednak jestem zacofana bo ta nowoczesna moda mi nie leży ..
    Viola wrote:
    Tak Reni,zgadzam sie jak najbardziej z Toba, ciezko po prostu wyrazic w skrocie to co sie ma na mysli. Moj maz tez dba o siebie, biega, prawie codziennie jest na basenie i to nie jedzie samochodem a jedzie na rowerze 20 km specjalnie za Bielsko, zeby nie bylo za blisko, mamy motor, wiec tez cos przy nim robi itd. ale jak ostatnio widzialam w ktorej gazecie czy w necie naszych i zagranicznych celebrytow w sandalach z pomalowanymi na kolorowo paznokciami to cala chcica na faceta mi odplynela. Wiec chcialam powiedziec ze facet ma byc zadbany, czysty, paznokcie obciete ale NIE POMALOWANE!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:39

Viola, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA się zgadzam z Violą - mój też bardzo dba o siebie - bez prysznica wieczorem nie wejdzie do łóżka - choćby wcześniej była nie wiem jak długa impreza czy inny męczący dzień - dłonie ma zadbane, bo z z brudnymi to nie dałabym rady....pływa, skakał na spadochronach, rower , rolki, deska...no i wygląda jak facet - jest duży i normalnie męski...a te chodzące ciotki chude w obcisłych kolorowych spodniach, z wyżelowanymi włosami, kolorowymi paznokciami i buty jak moja ciocia...to po prostu koszmar..pedalstwo w czystej postaci udające normalnych mężczyzn..

caffe, Viola, bliska77, Reni, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1150 1151 1152 1153 1154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ