X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez nie lezy i mysle ze wcale nie jestesmy zacofane Reni, tylko od jakiegos czasu zostal zaburzony naturalny podzial w przyrodzie, faceci metroseksualni, malzenstwa homo, adopcja dzieci przez homo, zmiany plci i tak mozna wyliczyc jeszcze dlugo....
    Reni wrote:
    oooj tak i ta moda.. ostatnio koło mojej pracy Tyszka i Woliński wywiadu udzielali więc miałam okazję obejrzeć ich na żywo.. boszeee.. torebka prawie damska...
    ja jednak jestem zacofana bo ta nowoczesna moda mi nie leży ..

caffe, Reni, Reni lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy zauwazylyscie ale od kilku lat jest trend do ujawnianie sie ze swoja orientacja seksulna i wydaje mi sie ze niedlugo okaze sie ze jest wiecej facetow homo niz takich normalnych...nie wiem z czego to wynika?? od zawsze istnial homoseksualizm, chociazby orgie w starozytnym Rzymie, gdzie zamiast dziewczyn przyprowadzano sobie mlodych chlopcow, albo kazdy bogaty Rzymianin mial swojego chlopca do zabawy! ciekawe z czego to wynikalo i obecnie wynika, dlaczego faceci wola facetow skoro Bozia (ta na gorze) inaczej ich stworzyla?
    Bozia3 wrote:
    JA się zgadzam z Violą - mój też bardzo dba o siebie - bez prysznica wieczorem nie wejdzie do łóżka - choćby wcześniej była nie wiem jak długa impreza czy inny męczący dzień - dłonie ma zadbane, bo z z brudnymi to nie dałabym rady....pływa, skakał na spadochronach, rower , rolki, deska...no i wygląda jak facet - jest duży i normalnie męski...a te chodzące ciotki chude w obcisłych kolorowych spodniach, z wyżelowanymi włosami, kolorowymi paznokciami i buty jak moja ciocia...to po prostu koszmar..pedalstwo w czystej postaci udające normalnych mężczyzn..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 11:02

caffe, Reni, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprostu parówczaki są fajniejsze ;-)
    Viola wrote:
    Nie wiem czy zauwazylyscie ale od kilku lat jest trend do ujawnianie sie ze swoja orientacja seksulna i wydaje mi sie ze niedlugo okaze sie ze jest wiecej facetow homo niz takich normalnych...nie wiem z czego to wynika?? od zawsze istnial homoseksualizm, chociazby orgie w starozytnym Rzymie, gdzie zamiast dziewczyn przyprowadzano sobie mlodych chlopcow, albo kazdy bogaty Rzymianin mial swojego chlopca do zabawy! ciekawe z czego to wynikalo i obecnie wynika, dlaczego faceci wola facetow skoro Bozia (ta na gorze) inaczej ich stworzyla?

Mango lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni!! krotko i tresciwie;-) i prawdziwie:-)
    Reni wrote:
    poprostu parówczaki są fajniejsze ;-)

Mango lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

pozdrawiam z "roboty" :P

Reni, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Caffe, Ty w ciazy jestes cos mi sie zdaje! zdziwko.gifKiedy robisz testa?

caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Caffe, Ty w ciazy jestes cos mi sie zdaje! zdziwko.gifKiedy robisz testa?
    temperatura to po luteinie, biorę ją od soboty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 11:18

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak to jest z ta tempka po luteinie, bo na mnie akurat to w ogole nie dzialalo. Lucky tez pisala ze ma ladna tempke to Luteinie, a mi nic nie drgnelo.
    caffe wrote:
    temperatura to po luteinie, biorę ją od soboty :P

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Ja nie wiem jak to jest z ta tempka po luteinie, bo na mnie akurat to w ogole nie dzialalo. Lucky tez pisala ze ma ladna tempke to Luteinie, a mi nic nie drgnelo.
    Ja słyszałam, że po luteinie wzrasta, ale nie mam doświadczenia, bo gdy brałam to temperatury nie mierzyłam.

Z kolei dupek nie podnosi tempki, ale na mnie nie zadziałał, tak wynika z przeprowadzonych badań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 11:45

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bralam 3 cykle Dupka i 1 cykl Luteine i w zadnym nie zaobserwowalam wzrostu temki, wrecz przeciwnie, a cyklu w ktorym nic nie bralam mialam najwyzsze temperatury. Wydaje mi sie ze chyba pisalysmy juz o tym kiedys z Reni, bo Reni chyba tez mowila ze ma nizsze tempki jak bierze Dupka. Swoja droga ciekawe ze ten sam lek na kazdego inaczej dziala.

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja bralam 3 cykle Dupka i 1 cykl Luteine i w zadnym nie zaobserwowalam wzrostu temki, wrecz przeciwnie, a cyklu w ktorym nic nie bralam mialam najwyzsze temperatury. Wydaje mi sie ze chyba pisalysmy juz o tym kiedys z Reni, bo Reni chyba tez mowila ze ma nizsze tempki jak bierze Dupka. Swoja droga ciekawe ze ten sam lek na kazdego inaczej dziala.
    Wiesz nie wiem czy tak do końca jest to ten sam, bo dupek jest syntetyczny, a luteina jest naturalna. Widocznie na jednego działa jedno, a na drugiego drugie :)
    Ja biorę luteinę dopochwową bo nie chciałam pod język.

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wykres masz super...byłyby jaja, gdyby jednak gin się pomylił....dobrze, ze miałaś bzykoserca....to jest duża szansa..

caffe, bliska77, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok :)
    Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
    Jutro wracamy wieczorkiem do domu.

caffe, bliska77, samira, Lucky, Mango, Iwone, Andzia33, gosia7122, Dorka71, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa bądź sobą i tyle

nie mówi źle o poprzednim pracodawcy to tyle
    wmawiaj sobie, że sobie poradzisz i że jesteś dobra w tym co robisz :-)
    trzymam kciuki

inessa, caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska Reni ma rację - bądź sobą i powiedz, że zależy CI na pracy...naturalność jest ważna, bo widać jak ktoś za bardzo się spina i wtedy wtopa...
    Pracowałaś wiele lat -to wiesz, że potrafisz..będzie dobrze :)

Pamiętamy tu o TObie

caffe, inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wyciagnelas mi to z ust...Inessko badz soba po prostu:-)
    Reni wrote:
    Inessa bądź sobą i tyle

nie mówi źle o poprzednim pracodawcy to tyle
    wmawiaj sobie, że sobie poradzisz i że jesteś dobra w tym co robisz :-)
    trzymam kciuki

inessa, caffe, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wykres masz super...byłyby jaja, gdyby jednak gin się pomylił....dobrze, ze miałaś bzykoserca....to jest duża szansa..
    Nie jestem nakręcona, aczkolwiek bardzo ciekawa co będzie dalej :)

Jedyne co pozytywnego mogę stwierdzić (jesli się nie mylę oczywiście), to to, ze w tym cyklu progesteron trochę działa po owu, w porównaniu do poprzedniego cyklu. I to mnie cieszy. Bo bez luteiny i tak mi temperatury wzrosły, a to chyba dobrze świadczy :)

inessa, bliska77, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok :)
    Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
    Jutro wracamy wieczorkiem do domu.
    Powodzenia :)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Inesska Reni ma rację - bądź sobą i powiedz, że zależy CI na pracy...naturalność jest ważna, bo widać jak ktoś za bardzo się spina i wtedy wtopa...
    Pracowałaś wiele lat -to wiesz, że potrafisz..będzie dobrze :)

Pamiętamy tu o TObie
    I trochę się potarguj o wynagrodzenie, ale nie pokazuj po sobie, ze jestes zdeterminowana i przyjmiesz każda prace, która Ci się nadarzy ;)

inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane jesteście :)
    Caffe piękny wykres i wiesz mam wielką nadzieję,zę jednak ta tempka nie jest od luteiny :)

caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ