35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez nie lezy i mysle ze wcale nie jestesmy zacofane Reni, tylko od jakiegos czasu zostal zaburzony naturalny podzial w przyrodzie, faceci metroseksualni, malzenstwa homo, adopcja dzieci przez homo, zmiany plci i tak mozna wyliczyc jeszcze dlugo....
Reni wrote:oooj tak i ta moda.. ostatnio koło mojej pracy Tyszka i Woliński wywiadu udzielali więc miałam okazję obejrzeć ich na żywo.. boszeee.. torebka prawie damska...
ja jednak jestem zacofana bo ta nowoczesna moda mi nie leży ..caffe, Reni, Reni lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy zauwazylyscie ale od kilku lat jest trend do ujawnianie sie ze swoja orientacja seksulna i wydaje mi sie ze niedlugo okaze sie ze jest wiecej facetow homo niz takich normalnych...nie wiem z czego to wynika?? od zawsze istnial homoseksualizm, chociazby orgie w starozytnym Rzymie, gdzie zamiast dziewczyn przyprowadzano sobie mlodych chlopcow, albo kazdy bogaty Rzymianin mial swojego chlopca do zabawy! ciekawe z czego to wynikalo i obecnie wynika, dlaczego faceci wola facetow skoro Bozia (ta na gorze) inaczej ich stworzyla?
Bozia3 wrote:JA się zgadzam z Violą - mój też bardzo dba o siebie - bez prysznica wieczorem nie wejdzie do łóżka - choćby wcześniej była nie wiem jak długa impreza czy inny męczący dzień - dłonie ma zadbane, bo z z brudnymi to nie dałabym rady....pływa, skakał na spadochronach, rower , rolki, deska...no i wygląda jak facet - jest duży i normalnie męski...a te chodzące ciotki chude w obcisłych kolorowych spodniach, z wyżelowanymi włosami, kolorowymi paznokciami i buty jak moja ciocia...to po prostu koszmar..pedalstwo w czystej postaci udające normalnych mężczyzn..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 11:02
caffe, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
poprostu parówczaki są fajniejsze
Viola wrote:Nie wiem czy zauwazylyscie ale od kilku lat jest trend do ujawnianie sie ze swoja orientacja seksulna i wydaje mi sie ze niedlugo okaze sie ze jest wiecej facetow homo niz takich normalnych...nie wiem z czego to wynika?? od zawsze istnial homoseksualizm, chociazby orgie w starozytnym Rzymie, gdzie zamiast dziewczyn przyprowadzano sobie mlodych chlopcow, albo kazdy bogaty Rzymianin mial swojego chlopca do zabawy! ciekawe z czego to wynikalo i obecnie wynika, dlaczego faceci wola facetow skoro Bozia (ta na gorze) inaczej ich stworzyla?Mango lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak to jest z ta tempka po luteinie, bo na mnie akurat to w ogole nie dzialalo. Lucky tez pisala ze ma ladna tempke to Luteinie, a mi nic nie drgnelo.
caffe wrote:temperatura to po luteinie, biorę ją od sobotycaffe lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Ja nie wiem jak to jest z ta tempka po luteinie, bo na mnie akurat to w ogole nie dzialalo. Lucky tez pisala ze ma ladna tempke to Luteinie, a mi nic nie drgnelo.
Z kolei dupek nie podnosi tempki, ale na mnie nie zadziałał, tak wynika z przeprowadzonych badań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 11:45
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
A ja bralam 3 cykle Dupka i 1 cykl Luteine i w zadnym nie zaobserwowalam wzrostu temki, wrecz przeciwnie, a cyklu w ktorym nic nie bralam mialam najwyzsze temperatury. Wydaje mi sie ze chyba pisalysmy juz o tym kiedys z Reni, bo Reni chyba tez mowila ze ma nizsze tempki jak bierze Dupka. Swoja droga ciekawe ze ten sam lek na kazdego inaczej dziala.
caffe lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:A ja bralam 3 cykle Dupka i 1 cykl Luteine i w zadnym nie zaobserwowalam wzrostu temki, wrecz przeciwnie, a cyklu w ktorym nic nie bralam mialam najwyzsze temperatury. Wydaje mi sie ze chyba pisalysmy juz o tym kiedys z Reni, bo Reni chyba tez mowila ze ma nizsze tempki jak bierze Dupka. Swoja droga ciekawe ze ten sam lek na kazdego inaczej dziala.
Ja biorę luteinę dopochwową bo nie chciałam pod język.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok
Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
Jutro wracamy wieczorkiem do domu.caffe, bliska77, samira, Lucky, Mango, Iwone, Andzia33, gosia7122, Dorka71, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa bądź sobą i tyle
nie mówi źle o poprzednim pracodawcy to tyle
wmawiaj sobie, że sobie poradzisz i że jesteś dobra w tym co robisz
trzymam kciukiinessa, caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Inesska Reni ma rację - bądź sobą i powiedz, że zależy CI na pracy...naturalność jest ważna, bo widać jak ktoś za bardzo się spina i wtedy wtopa...
Pracowałaś wiele lat -to wiesz, że potrafisz..będzie dobrze
Pamiętamy tu o TObiecaffe, inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wyciagnelas mi to z ust...Inessko badz soba po prostu:-)
Reni wrote:Inessa bądź sobą i tyle
nie mówi źle o poprzednim pracodawcy to tyle
wmawiaj sobie, że sobie poradzisz i że jesteś dobra w tym co robisz
trzymam kciukiinessa, caffe, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe wykres masz super...byłyby jaja, gdyby jednak gin się pomylił....dobrze, ze miałaś bzykoserca....to jest duża szansa..
Jedyne co pozytywnego mogę stwierdzić (jesli się nie mylę oczywiście), to to, ze w tym cyklu progesteron trochę działa po owu, w porównaniu do poprzedniego cyklu. I to mnie cieszy. Bo bez luteiny i tak mi temperatury wzrosły, a to chyba dobrze świadczyinessa, bliska77, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok
Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
Jutro wracamy wieczorkiem do domu.inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Inesska Reni ma rację - bądź sobą i powiedz, że zależy CI na pracy...naturalność jest ważna, bo widać jak ktoś za bardzo się spina i wtedy wtopa...
Pracowałaś wiele lat -to wiesz, że potrafisz..będzie dobrze
Pamiętamy tu o TObieinessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny