35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wcale nie Caffe...ja juz wiem, po tylu latach i doswiadczeniach z roznymi lekarzami ze kazdy moze sie mylic, wiec ja trzymam kciuki aby Twoj gin tym razem strasznie sie pomylil i w ogole byl slepy i nie widzial jaja, ktore bylo;-)...oczywiscie to wszystko pod warunkiem ze byly bzykoserca!
caffe wrote:To byłby cud na poziomie niepokalanego poczęciacaffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
...moj ukochany tata chorowal na nerki a lekarze zdiagnozowali mu wrzody zoladka! po jakim czasie w ostatniej chwili wiezli go helikopterem do szpitala, bo umieral...tak wiec wierze lekarzo ale tylko troszke...
Viola wrote:Wcale nie Caffe...ja juz wiem, po tylu latach i doswiadczeniach z roznymi lekarzami ze kazdy moze sie mylic, wiec ja trzymam kciuki aby Twoj gin tym razem strasznie sie pomylil i w ogole byl slepy i nie widzial jaja, ktore bylo;-)...oczywiscie to wszystko pod warunkiem ze byly bzykoserca!caffe lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:...moj ukochany tata chorowal na nerki a lekarze zdiagnozowali mu wrzody zoladka! po jakim czasie w ostatniej chwili wiezli go helikopterem do szpitala, bo umieral...tak wiec wierze lekarzo ale tylko troszke...
Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Wcale nie Caffe...ja juz wiem, po tylu latach i doswiadczeniach z roznymi lekarzami ze kazdy moze sie mylic, wiec ja trzymam kciuki aby Twoj gin tym razem strasznie sie pomylil i w ogole byl slepy i nie widzial jaja, ktore bylo;-)...oczywiscie to wszystko pod warunkiem ze byly bzykoserca!
, tzn. prawie w trakcie, ale nie przed owu
Wniosek z tego taki: że albo się myli lekarz, albo owu
Objawów nie mam żadnychani na ciążę ani na @. Głowa jeszcze nie boli i bulgotania w brzuchu brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:37
Viola, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
A ja juz chyba przestane sie doszukiwac objawow, bo co cykl to mam komplet;-) kiedys nie wierzylam jak laski pisaly o posiadaniu wszystkich mozliwych objawów co miesiac a ciazy brak, teraz niestety sama widze ze mam tak samo: nudnosci, spanie, oslabienie, wrazliwosc na zapachy, metaliczny posmak w ustach...juz teraz wiem ze sie nakrecam i pewnie to z tego.
A co do Twoich przezyc, to wspolczuje bo wyobrazam sobie co musialas przejsc.
caffe wrote:Bzykoserca wtedy były i to całkiem tak przypadkowo, tzn. prawie w trakcie, ale nie przed owu
Wniosek z tego taki: że albo się myli lekarz, albo owu
Objawów nie mam żadnychani na ciążę ani na @. Głowa jeszcze nie boli i bulgotania w brzuchu brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:42
caffe, bliska77, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:A ja juz chyba przestane sie doszukiwac objawow, bo co cykl to mam komplet;-) kiedys nie wierzylam jak laski pisaly o posiadaniu wszystkich mozliwych objawów co miesiac a ciazy brak, teraz niestety sama widze ze mam tak samo: nudnosci, spanie, oslabienie, wrazliwosc na zapachy, metaliczny posmak w ustach...juz teraz wiem ze sie nakrecam i pewnie to z tego.
A co do Twoich przezyc, to wspolczuje bo wyobrazam sobie co musialas przejsc.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok
Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
Jutro wracamy wieczorkiem do domu.
Oczywiście trzymam kciuki za rozmowe z DYroLucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
witajcie Kobietki
ale u nas wieje, głowę urywa
chyba jednak przywieje jesień
w pędzie nowego tygodnia zapominam o tym że to nowy cykl
ciekawa jestem co u Mango, muszę poczytać strony wstecz
pozdrawiam serdeczniebliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inesko w kupie sila - trzymamy kciuki za pozytywna rozmowe
Ja takze stara wyga zrobilam sobie psikusa - takze mialam objawy ciazowe ale to psychika byla ciezarna nie ja. Ale to nic - i tak dopadne te chwile..moje jajo..i prezne ogonki zagonie w kozi rog i karze zabrac sie do robotyMango, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
może zasadź na swoich rabatkach konwalie
promyk wrote:Inesko w kupie sila - trzymamy kciuki za pozytywna rozmowe
Ja takze stara wyga zrobilam sobie psikusa - takze mialam objawy ciazowe ale to psychika byla ciezarna nie ja. Ale to nic - i tak dopadne te chwile..moje jajo..i prezne ogonki zagonie w kozi rog i karze zabrac sie do robotyMango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mango - czy Ty i Twój M jesteście przebadani? Bo kurcze...taki obiecujący kolejny cykl i nic...może coś jest na rzeczy?
Mam alergię na lekarzy, ale też widzę, że bez nich się chyba nie obędzie
Byłam jakiś czas temu tylko na rutynowej kontroli i gin nie widział przeciwwskazań, ale coś nie gra
Mangoi jej marzenie
-
czesc dziwczynki wlasnie wepchnelam witaminy mojemu Jeeeeezu co ja musz sie nagimnastykowac zeby on to lykal czasami sobie mysle koniec pierdziele zostawiam to w cholere niech nie bierze nic....Dlaczego faceci nic nie rozumieja...Jeszcze mi dogadal ze czuje sie pod presja i zebym o seksie co drugi dzien zapomniala, normalnie jestem zla bo jak mozna wogole tak mowic jaka kurna presja, zamiast sie cieszyc ze bzykanko pod dostatkiem.........przepraszam musialam sie wygadac....wiec ja powiedzialam ze mam w D.... i na wakacje nie jade hihihi i teraz sie smieje sama do siebie bo ja tak strasznie na te wakacje chce pojechac....eh poszeld spac a ja wale focha i zaraz winka sie napije a co...
jest tu kto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 15:54
Andzia33, bliska77, promyk, Reni, samira, anek42 lubią tę wiadomość
-
no widzisz Panda..z tymi facetami to urwanie głowy..
U mnie ten cykl stracony...bo były fochy...ot tak..od złego humoru...a przecież staramy się obydwoje i on bardzo tego pragnie...ale czasami głową muru nie przebijesz..
Mango, bliska77, samira, anek42 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Jeszcze nie
Mam alergię na lekarzy, ale też widzę, że bez nich się chyba nie obędzie
Byłam jakiś czas temu tylko na rutynowej kontroli i gin nie widział przeciwwskazań, ale coś nie gra
Mango lubi tę wiadomość