X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzieki kochane jesteście :)
    Caffe piękny wykres i wiesz mam wielką nadzieję,zę jednak ta tempka nie jest od luteiny :)
    To byłby cud na poziomie niepokalanego poczęcia :P

Lucky lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie Caffe...ja juz wiem, po tylu latach i doswiadczeniach z roznymi lekarzami ze kazdy moze sie mylic, wiec ja trzymam kciuki aby Twoj gin tym razem strasznie sie pomylil i w ogole byl slepy i nie widzial jaja, ktore bylo;-)...oczywiscie to wszystko pod warunkiem ze byly bzykoserca!
    caffe wrote:
    To byłby cud na poziomie niepokalanego poczęcia :P

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...moj ukochany tata chorowal na nerki a lekarze zdiagnozowali mu wrzody zoladka! po jakim czasie w ostatniej chwili wiezli go helikopterem do szpitala, bo umieral...tak wiec wierze lekarzo ale tylko troszke...
    Viola wrote:
    Wcale nie Caffe...ja juz wiem, po tylu latach i doswiadczeniach z roznymi lekarzami ze kazdy moze sie mylic, wiec ja trzymam kciuki aby Twoj gin tym razem strasznie sie pomylil i w ogole byl slepy i nie widzial jaja, ktore bylo;-)...oczywiscie to wszystko pod warunkiem ze byly bzykoserca!

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    ...moj ukochany tata chorowal na nerki a lekarze zdiagnozowali mu wrzody zoladka! po jakim czasie w ostatniej chwili wiezli go helikopterem do szpitala, bo umieral...tak wiec wierze lekarzo ale tylko troszke...
    Wiem o czym piszesz... ja też miałam takie przykre doświadczenie, ze diagnoza była w kierunku raka, a tak naprawdę był to piasek na nerkach. To było odnośnie mojego dziecka jakies 2,5 roku temu.

Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bzykoserca wtedy były i to całkiem tak przypadkowo :P, tzn. prawie w trakcie, ale nie przed owu

Wniosek z tego taki: że albo się myli lekarz, albo owu :P

Objawów nie mam żadnych :P ani na ciążę ani na @. Głowa jeszcze nie boli i bulgotania w brzuchu brak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:37

Viola, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz chyba przestane sie doszukiwac objawow, bo co cykl to mam komplet;-) kiedys nie wierzylam jak laski pisaly o posiadaniu wszystkich mozliwych objawów co miesiac a ciazy brak, teraz niestety sama widze ze mam tak samo: nudnosci, spanie, oslabienie, wrazliwosc na zapachy, metaliczny posmak w ustach...juz teraz wiem ze sie nakrecam i pewnie to z tego.
    A co do Twoich przezyc, to wspolczuje bo wyobrazam sobie co musialas przejsc.

caffe wrote:
    Bzykoserca wtedy były i to całkiem tak przypadkowo :P, tzn. prawie w trakcie, ale nie przed owu

Wniosek z tego taki: że albo się myli lekarz, albo owu :P

Objawów nie mam żadnych :P ani na ciążę ani na @. Głowa jeszcze nie boli i bulgotania w brzuchu brak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:42

caffe, bliska77, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja juz chyba przestane sie doszukiwac objawow, bo co cykl to mam komplet;-) kiedys nie wierzylam jak laski pisaly o posiadaniu wszystkich mozliwych objawów co miesiac a ciazy brak, teraz niestety sama widze ze mam tak samo: nudnosci, spanie, oslabienie, wrazliwosc na zapachy, metaliczny posmak w ustach...juz teraz wiem ze sie nakrecam i pewnie to z tego.
    A co do Twoich przezyc, to wspolczuje bo wyobrazam sobie co musialas przejsc.
    Viola, nawet mi się przypominać nie chce tego konowała.

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, powodzenia, trzymam kciuki, wrzuć na luz, bądź sobą, tak jak radzą dziewczyny :-)

caffe, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe to silna kobieta :-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe to silna kobieta :-)
    Trochę tak i trochę nie :)

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej ja na chwilke polecam sie Waszej pamieci bo wczoraj miałam telefon od dyrektora ze szkoły prywatnej w Poznaniu do której złożyłam CV w czwartek wieczorem, abym dziś na 16.30 przyszła na rozmowe. Uff mam stresa bo od 19 lat nie byłąm na takiej rozmowie bo miałąm stałą dobrą prace. WIem jak mniej wiecej się ubrać ale co ja mam mówić itd. masakra stres ,ze szok :)
    Pozdrawiam Was pamietam o każdej i troche podczytje jak mam dostep do neta.
    Jutro wracamy wieczorkiem do domu.
    Inessko dzięki za eska ,sorki ale nie miałam jak odpisać bo i ja i G mamy zablokowane telefony :(

Oczywiście trzymam kciuki za rozmowe z DYro ;)

Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kobietki
    ale u nas wieje, głowę urywa
    chyba jednak przywieje jesień
    w pędzie nowego tygodnia zapominam o tym że to nowy cykl
    ciekawa jestem co u Mango, muszę poczytać strony wstecz
    pozdrawiam serdecznie

bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso, świetna wiadomość i jak pięknie odwracająca uwagę od owutematów! Trzymam mocno kciuki, dasz radę!

Mango, nie tamten to ten! chociaż byłam pewna, że ustrzeliliście zieloną kropkę. Może w tym cyklu nam się uda

Mango lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko w kupie sila - trzymamy kciuki za pozytywna rozmowe :-) :-) :-)
    Ja takze stara wyga zrobilam sobie psikusa - takze mialam objawy ciazowe ale to psychika byla ciezarna nie ja. Ale to nic - i tak dopadne te chwile..moje jajo..i prezne ogonki zagonie w kozi rog i karze zabrac sie do roboty :-) :-) :-)

Mango, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może zasadź na swoich rabatkach konwalie ;-)
    promyk wrote:
    Inesko w kupie sila - trzymamy kciuki za pozytywna rozmowe :-) :-) :-)
    Ja takze stara wyga zrobilam sobie psikusa - takze mialam objawy ciazowe ale to psychika byla ciezarna nie ja. Ale to nic - i tak dopadne te chwile..moje jajo..i prezne ogonki zagonie w kozi rog i karze zabrac sie do roboty :-) :-) :-)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mango - czy Ty i Twój M jesteście przebadani? Bo kurcze...taki obiecujący kolejny cykl i nic...może coś jest na rzeczy?
    Jeszcze nie :( Mam alergię na lekarzy, ale też widzę, że bez nich się chyba nie obędzie :( Byłam jakiś czas temu tylko na rutynowej kontroli i gin nie widział przeciwwskazań, ale coś nie gra :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziwczynki wlasnie wepchnelam witaminy mojemu Jeeeeezu co ja musz sie nagimnastykowac zeby on to lykal czasami sobie mysle koniec pierdziele zostawiam to w cholere niech nie bierze nic....Dlaczego faceci nic nie rozumieja...Jeszcze mi dogadal ze czuje sie pod presja i zebym o seksie co drugi dzien zapomniala, normalnie jestem zla bo jak mozna wogole tak mowic jaka kurna presja, zamiast sie cieszyc ze bzykanko pod dostatkiem.........przepraszam musialam sie wygadac....wiec ja powiedzialam ze mam w D.... i na wakacje nie jade hihihi i teraz sie smieje sama do siebie bo ja tak strasznie na te wakacje chce pojechac....eh poszeld spac a ja wale focha i zaraz winka sie napije a co...

jest tu kto?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 15:54

Andzia33, bliska77, promyk, Reni, samira, anek42 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz Panda..z tymi facetami to urwanie głowy..:) U mnie ten cykl stracony...bo były fochy...ot tak..od złego humoru...a przecież staramy się obydwoje i on bardzo tego pragnie...ale czasami głową muru nie przebijesz..

Mango, bliska77, samira, anek42 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój po kolejnym niepowodzeniu i mojej załamce sam zaczął przebąkiwać, że może on też będzie łykał jakieś witaminy i pytał jakie :( Nie chcę go stresować, ale sama jestem w dole i nie wiem co dalej :(

polarmiś lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Jeszcze nie :( Mam alergię na lekarzy, ale też widzę, że bez nich się chyba nie obędzie :( Byłam jakiś czas temu tylko na rutynowej kontroli i gin nie widział przeciwwskazań, ale coś nie gra :(
    Mango wiem, że niektórzy bardzo nie lubią lekarzy (ja mam odwrotnie - latam jak najczęściej) ale naprawdę nie odwlekaj...bo to może być bzdura do szybkiego wyprostowania...a szkoda czasu w naszym przypadku...Mi ginka ostatnio popukała długopisem po moim peselu na karcie...więc wiesz...lepiej działaj...niech M Twój też się przebada - u nich to szybko idzie...

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1152 1153 1154 1155 1156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ