Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky też zaczęłam się łudzić i skończyło się jak zwykle :(
    Lucky wrote:
    Mango, nie tamten to ten! chociaż byłam pewna, że ustrzeliliście zieloną kropkę. Może w tym cyklu nam się uda

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie kup mu salfazin i selen - to nie zaszkodzi...a jeśli macie kasę - to też kup L-karnitynę - poprawią się żołnierzyki...

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mango wiem, że niektórzy bardzo nie lubią lekarzy (ja mam odwrotnie - latam jak najczęściej) ale naprawdę nie odwlekaj...bo to może być bzdura do szybkiego wyprostowania...a szkoda czasu w naszym przypadku...Mi ginka ostatnio popukała długopisem po moim peselu na karcie...więc wiesz...lepiej działaj...niech M Twój też się przebada - u nich to szybko idzie...
    Właśnie dojrzałam do wizyty, ale u mnie to szybko nie będzie, bo mój gin ma prywatnie terminy 3-miesięczne. Chyba, że naściemniam, że coś się dzieje, ale nie bardzo umiem. A z takim wyprzedzeniem to najpierw muszę trafić z terminem bez @ ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeśli nie chodziłaś w ogóle - to te 3 miesiące jeszcze pociągniesz...choć kurcze - trochę szkoda czasu....

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke ;)

Mango lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostateczny :(
    Bozia3 wrote:
    No jeśli nie chodziłaś w ogóle - to te 3 miesiące jeszcze pociągniesz...choć kurcze - trochę szkoda czasu....

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostateczny :(
    Mango wyłącz czarnowidztwo :-) i idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje :-)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle Witam :-) i miłego dnia :-)

hzr10fs.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke ;)
    No właśnie minęło to magiczne 6 miesięcy :( i Myślałam, że trafię 6 jak w totka ;)

Panda, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i taka prawda Szczesliwa, zeby to tylko takie proste bylo w danym momencie hahaha... widac ze Twoja zasada podzialala dowod jest 15 tygodni i 3 dni ;) ale fajnie, trzymaj sie zdrowo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 16:30

Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lekarka to mi powiedziala nawet ze jak do 3 miesiecy nic to juz na badania ja i samiec ;) Ja robilam tylko wstepne przed ciazowe i niy wszsytko ok z malymi wachaniami ale nic szczegolnego, hormonow nie robilam dwa lata temu mialam robione i byly ok. Ja teraz licze ze na wakacjach bedzie spontaniczne zapylenie :)

Mango wrote:
    No właśnie minęło to magiczne 6 miesięcy :( i Myślałam, że trafię 6 jak w totka ;)

Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To aż tak widać ten mój "optymizm"? Czasami myślę, że to on mi tu najbardziej szkodzi :( i zaraz po nim ten pesel. A prosiłam, aby dali mi młodszy ;)
    Powiem Wam, że za późno zabrałam się za realizację marzeń, ale długo nie spotkałam tego mojego M i tak wyszło :(
    szczęśliwa 2 wrote:
    Mango wyłącz czarnowidztwo :-) i idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje :-)

Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja Mango albo czasu nie bylo albo facet nie odpowiedni ;) nic sie nie martw tylko do dziela ;) a optymizm to tylko plusik w tym wszystkim :)

Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na razie kup mu salfazin i selen - to nie zaszkodzi...a jeśli macie kasę - to też kup L-karnitynę - poprawią się żołnierzyki...
    A ile mu tego dawać dziennie - po jednej?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ile mu tego dawać dziennie - po jednej?
    tak - po jednej..ja jeszcze dorzucam kwas foliowy....ale on zanim jakos nie przepada i mówi: "znowu mi tą trupią czachę dajesz" - nie wiem skąd takie skojarzenie..:)

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - po jednej..ja jeszcze dorzucam kwas foliowy....ale on zanim jakos nie przepada i mówi: "znowu mi tą trupią czachę dajesz" - nie wiem skąd takie skojarzenie..:)
    Myślę, że mój zje wszystko po ostatnim cyklu ;) Tego dnia, gdy przyszła @ byliśmy na imprezie - wczoraj dostałam zdjęcia na których wyglądamy jak kupa nieszczęścia :(

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki
    Dziękuję,za pamięc i kciuki,hsg nie jest takie straszne.
    Pozdrawiam wszystkie!

Mango, Iwone, Reni, nick nieaktualny, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki
    Wlasnie dolecialam do Mediolanu, melduje sie wstepnie z kompa szwgra, jakkolwiek z powodu spozycia duej dawki psychotropow zakropionych alkoholem nie jestem w stanie uytrzymnac sie na nogach, zglosze sie jutro :) ide spc lub pic dalej :) do zobaczenia :) i zycze milego tygodnia ;) Buziakli

Mango, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś pisałyście o nakłuwaniu jajników ,ja słyszałam o kauteryzacji jajników ale nie wiem czy to to samo?
    A co do facetów,to lubię takich normalnych męskich,ale zarost tylko na odległośc.No i chyba coś wisi w powietrzu ,bo też się kłócimy z m od wczoraj i albo wybuchnie bardziej,albo dojdziemy do porozumienia[jest chory,a jak chory to =choleryczne zachowanie]

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • satori Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:04

Mango, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ