X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky też zaczęłam się łudzić i skończyło się jak zwykle :(
    Lucky wrote:
    Mango, nie tamten to ten! chociaż byłam pewna, że ustrzeliliście zieloną kropkę. Może w tym cyklu nam się uda

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie kup mu salfazin i selen - to nie zaszkodzi...a jeśli macie kasę - to też kup L-karnitynę - poprawią się żołnierzyki...

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mango wiem, że niektórzy bardzo nie lubią lekarzy (ja mam odwrotnie - latam jak najczęściej) ale naprawdę nie odwlekaj...bo to może być bzdura do szybkiego wyprostowania...a szkoda czasu w naszym przypadku...Mi ginka ostatnio popukała długopisem po moim peselu na karcie...więc wiesz...lepiej działaj...niech M Twój też się przebada - u nich to szybko idzie...
    Właśnie dojrzałam do wizyty, ale u mnie to szybko nie będzie, bo mój gin ma prywatnie terminy 3-miesięczne. Chyba, że naściemniam, że coś się dzieje, ale nie bardzo umiem. A z takim wyprzedzeniem to najpierw muszę trafić z terminem bez @ ;)

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeśli nie chodziłaś w ogóle - to te 3 miesiące jeszcze pociągniesz...choć kurcze - trochę szkoda czasu....

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke ;)

Mango lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostateczny :(
    Bozia3 wrote:
    No jeśli nie chodziłaś w ogóle - to te 3 miesiące jeszcze pociągniesz...choć kurcze - trochę szkoda czasu....

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostateczny :(
    Mango wyłącz czarnowidztwo :-) i idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje :-)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle Witam :-) i miłego dnia :-)

hzr10fs.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke ;)
    No właśnie minęło to magiczne 6 miesięcy :( i Myślałam, że trafię 6 jak w totka ;)

Panda, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i taka prawda Szczesliwa, zeby to tylko takie proste bylo w danym momencie hahaha... widac ze Twoja zasada podzialala dowod jest 15 tygodni i 3 dni ;) ale fajnie, trzymaj sie zdrowo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 16:30

Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lekarka to mi powiedziala nawet ze jak do 3 miesiecy nic to juz na badania ja i samiec ;) Ja robilam tylko wstepne przed ciazowe i niy wszsytko ok z malymi wachaniami ale nic szczegolnego, hormonow nie robilam dwa lata temu mialam robione i byly ok. Ja teraz licze ze na wakacjach bedzie spontaniczne zapylenie :)

Mango wrote:
    No właśnie minęło to magiczne 6 miesięcy :( i Myślałam, że trafię 6 jak w totka ;)

Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To aż tak widać ten mój "optymizm"? Czasami myślę, że to on mi tu najbardziej szkodzi :( i zaraz po nim ten pesel. A prosiłam, aby dali mi młodszy ;)
    Powiem Wam, że za późno zabrałam się za realizację marzeń, ale długo nie spotkałam tego mojego M i tak wyszło :(
    szczęśliwa 2 wrote:
    Mango wyłącz czarnowidztwo :-) i idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje :-)

Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja Mango albo czasu nie bylo albo facet nie odpowiedni ;) nic sie nie martw tylko do dziela ;) a optymizm to tylko plusik w tym wszystkim :)

Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na razie kup mu salfazin i selen - to nie zaszkodzi...a jeśli macie kasę - to też kup L-karnitynę - poprawią się żołnierzyki...
    A ile mu tego dawać dziennie - po jednej?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ile mu tego dawać dziennie - po jednej?
    tak - po jednej..ja jeszcze dorzucam kwas foliowy....ale on zanim jakos nie przepada i mówi: "znowu mi tą trupią czachę dajesz" - nie wiem skąd takie skojarzenie..:)

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - po jednej..ja jeszcze dorzucam kwas foliowy....ale on zanim jakos nie przepada i mówi: "znowu mi tą trupią czachę dajesz" - nie wiem skąd takie skojarzenie..:)
    Myślę, że mój zje wszystko po ostatnim cyklu ;) Tego dnia, gdy przyszła @ byliśmy na imprezie - wczoraj dostałam zdjęcia na których wyglądamy jak kupa nieszczęścia :(

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki
    Dziękuję,za pamięc i kciuki,hsg nie jest takie straszne.
    Pozdrawiam wszystkie!

Mango, Iwone, Reni, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki
    Wlasnie dolecialam do Mediolanu, melduje sie wstepnie z kompa szwgra, jakkolwiek z powodu spozycia duej dawki psychotropow zakropionych alkoholem nie jestem w stanie uytrzymnac sie na nogach, zglosze sie jutro :) ide spc lub pic dalej :) do zobaczenia :) i zycze milego tygodnia ;) Buziakli

Mango, Iwone, bliska77, samira, Panda, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś pisałyście o nakłuwaniu jajników ,ja słyszałam o kauteryzacji jajników ale nie wiem czy to to samo?
    A co do facetów,to lubię takich normalnych męskich,ale zarost tylko na odległośc.No i chyba coś wisi w powietrzu ,bo też się kłócimy z m od wczoraj i albo wybuchnie bardziej,albo dojdziemy do porozumienia[jest chory,a jak chory to =choleryczne zachowanie]

samira, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • satori Autorytet

Wysłany: 2 września 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:04

Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ