35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Mango wiem, że niektórzy bardzo nie lubią lekarzy (ja mam odwrotnie - latam jak najczęściej) ale naprawdę nie odwlekaj...bo to może być bzdura do szybkiego wyprostowania...a szkoda czasu w naszym przypadku...Mi ginka ostatnio popukała długopisem po moim peselu na karcie...więc wiesz...lepiej działaj...niech M Twój też się przebada - u nich to szybko idzie...
samira lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke
Mango lubi tę wiadomość
-
Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostatecznyBozia3 wrote:No jeśli nie chodziłaś w ogóle - to te 3 miesiące jeszcze pociągniesz...choć kurcze - trochę szkoda czasu....Mango
i jej marzenie
-
Mango wrote:Na tamtej wizycie powiedziała, że mamy próbować 6 miesięcy, a jak nam nie wyjdzie to mam przyjść. Tak więc nadeszła pora ...., ale prawdę powiedziawszy boję się okropnie, aby nie padł wyrok ostateczny
i idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:No tak wiem nic na sile, Bozia ty juz zaawansowana a my to tak na prawde to dopiero 3 miesiac powiedzmy cos dzialamu ....moze to ja sie za bardzo nakrecam i tyle bo tak mi sie wydalawalo ze to szybko sie zachodzi ;)No nic zbaczymy... Mango witaminki zawsze mozna brac, ja nie wiem jak dlugo sie staracie ale jak wiecej niz 6 miesiecy to lepiej sie przebadac dla siwetego spokoju, Bozia ma racje moze trzeba sie podrasowac troszeczke
i Myślałam, że trafię 6 jak w totka
Panda, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
No i taka prawda Szczesliwa, zeby to tylko takie proste bylo w danym momencie hahaha... widac ze Twoja zasada podzialala dowod jest 15 tygodni i 3 dni
ale fajnie, trzymaj sie zdrowo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 16:30
Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Moja lekarka to mi powiedziala nawet ze jak do 3 miesiecy nic to juz na badania ja i samiec
Ja robilam tylko wstepne przed ciazowe i niy wszsytko ok z malymi wachaniami ale nic szczegolnego, hormonow nie robilam dwa lata temu mialam robione i byly ok. Ja teraz licze ze na wakacjach bedzie spontaniczne zapylenie
Mango wrote:No właśnie minęło to magiczne 6 miesięcyi Myślałam, że trafię 6 jak w totka
Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
To aż tak widać ten mój "optymizm"? Czasami myślę, że to on mi tu najbardziej szkodzi
i zaraz po nim ten pesel. A prosiłam, aby dali mi młodszy
Powiem Wam, że za późno zabrałam się za realizację marzeń, ale długo nie spotkałam tego mojego M i tak wyszłoszczęśliwa 2 wrote:Mango wyłącz czarnowidztwoi idź jak najszybciej do gina szkoda czasu a tak jak pisała Bozia Pesel mówi i robi swoje
Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bozia3 wrote:tak - po jednej..ja jeszcze dorzucam kwas foliowy....ale on zanim jakos nie przepada i mówi: "znowu mi tą trupią czachę dajesz" - nie wiem skąd takie skojarzenie..
Tego dnia, gdy przyszła @ byliśmy na imprezie - wczoraj dostałam zdjęcia na których wyglądamy jak kupa nieszczęścia
Mangoi jej marzenie
-
Hej Dziewuszki
Wlasnie dolecialam do Mediolanu, melduje sie wstepnie z kompa szwgra, jakkolwiek z powodu spozycia duej dawki psychotropow zakropionych alkoholem nie jestem w stanie uytrzymnac sie na nogach, zglosze sie jutroide spc lub pic dalej
do zobaczenia
i zycze milego tygodnia
Buziakli
Mango, Iwone, bliska77, samira, Panda, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Coś pisałyście o nakłuwaniu jajników ,ja słyszałam o kauteryzacji jajników ale nie wiem czy to to samo?
A co do facetów,to lubię takich normalnych męskich,ale zarost tylko na odległośc.No i chyba coś wisi w powietrzu ,bo też się kłócimy z m od wczoraj i albo wybuchnie bardziej,albo dojdziemy do porozumienia[jest chory,a jak chory to =choleryczne zachowanie]samira, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33