35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:dziewczyny, drukowałyście sobie kiedyś swoje wykresy? Bo u mnie ta funkcja nie działa, a chciałam sobie do "dokumentacji" dołączyć
, bo z tego jestem lepsza niż z zapylania
caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do tematu o szkołach ,to ja wolę ,żeby moja mała chodziła do przedszkola,które jest czynne do 18 a co zrobię jak pójdzie do szkoły i będzie kończyc o 12-13 to nie mam bladego pojęcia.Tego boję sie najbardziej,ze znów będzie trzeba wynając nianię ,która będzie chodziła po dziecko do szkoły
bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:co do tematu o szkołach ,to ja wolę ,żeby moja mała chodziła do przedszkola,które jest czynne do 18 a co zrobię jak pójdzie do szkoły i będzie kończyc o 12-13 to nie mam bladego pojęcia.Tego boję sie najbardziej,ze znów będzie trzeba wynając nianię ,która będzie chodziła po dziecko do szkoły
Trochę się na początku bałam, ale potem puszczałam go już samego po osiedlu..Andzia33, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
-
ja nie widzę żadnych miniaturek
Ale Samira chciałam Ci napisac po swoim własnym przykładzie i proszę nie gniewaj się ,ale mam siostrę o 14 lat młodszą i do 9 roku życia[jej] łaziła za mną non stop,byłyśmy nierozłączne i bardzo dużo się nią zajmowałam[dlatego,że mama zmarła jak ona miała 6 lat]póżniej nie miałyśmy ze sobą kontaktu[ojciec i jego nowa konkubina zabraniali jej kontaktu ze mną ]a gdy skończyła 18 lat próbowałyśmy to naprawic,ale teraz gdy ma 21 stwierdzam,że na to jest już zapóżno,ja dażę ją siostrzanym uczuciem,ale ona top wykorzystuje,a tak naprawdę traktuje mnie jak obcą osobę [sąsiadkę].Zrozumiałam to dopiero teraz i jest to przykre ,ale niestety może jak będzie miała swoją rodzinę ,ale wątpię...Iwone, samira, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nigdy nie jest za późno! tylko trzeba dużo rozmawiać i ze sobą przebywać..
my z siostrą teraz jesteśmy najlepsiejszymi przyjaciółkami jest 7 lat róznicy
w okresie kiedy miałam naście lat do 25 roku byłyśmy sobie prawie obce
dopiero gdzieś tak jak rozstałam się z facetem i wprowadziłam się do rodziców to na nowo zaczęłyśmy się dogadywać (wcześniej darłyśmy koty)
Andzia33 wrote:,ale mam siostrę o 14 lat młodszą i do 9 roku życia[jej] łaziła za mną non stop,byłyśmy nierozłączne i bardzo dużo się nią zajmowałam[dlatego,że mama zmarła jak ona miała 6 lat]póżniej nie miałyśmy ze sobą kontaktu[ojciec i jego nowa konkubina zabraniali jej kontaktu ze mną ]a gdy skończyła 18 lat próbowałyśmy to naprawic,ale teraz gdy ma 21 stwierdzam,że na to jest już zapóżno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 15:54
Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość