X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do hsg,ponoc boli jak są drożne,lub jakoś zlepione,ja myślę ,że miałam cos takiego,bo na wypisie,mam napisane,że zwężony w jakiejś tam części a potem grubieje.To która następna na hsg?

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki :)

Caffe szkoda, że nie widział ciałka...bo wtedy byłaby może jakaś szansa....to ciekawe - bo wykres masz super...może to było jeszcze niepęknięte jajo po prostu nowe...a on pomylił z torbielem czy z czymś tam...

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Wracając do hsg,ponoc boli jak są drożne,lub jakoś zlepione,ja myślę ,że miałam cos takiego,bo na wypisie,mam napisane,że zwężony w jakiejś tam części a potem grubieje.To która następna na hsg?
    ja mam nadzieję, że nie będe musiała. Ale jak przez 2-3 cykle będzie dupa to mam miec sprawdzaną macicę jakimś badaniem żeby sprawdzić czy się zrosty nie zrobiły po łyżeczkowaniu.

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    pewnie ja...idę się zarejestrować pojutrze - bo tam trzeba być o 7 rano....masakra no i zobaczę jaki dostanę termin...bo to szpital na kopernika państwowy - może być różnie....prywatnie odpuściłam - 8 stów w kieszeni...

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki dziewczynki :)

Caffe szkoda, że nie widział ciałka...bo wtedy byłaby może jakaś szansa....to ciekawe - bo wykres masz super...może to było jeszcze niepęknięte jajo po prostu nowe...a on pomylił z torbielem czy z czymś tam...
    Wuj go wie o.O zobaczymy niebawem :)

Dość dlugo mi robił to usg, może ślepy był, albo taki zmęczony po dyżurze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 16:35

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FSH 11,23
    Lh 7,34
    Estradiol 122,2

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale zdjęcia fajne wrzuciłyście, fajne z Was lasencje ;-)

samira, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bozi zdjęcia widzę ,ale samiry nie
    a teraz imf8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 16:45

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny ale zdjęcia fajne wrzuciłyście, fajne z Was lasencje ;-)
    dzieki :)

jak by syn widział ze dodaje jego zdjecia to by mnie ochrzanił hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 16:44

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napiszcie coś bo sama widzę że dupa blada!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, im wyższe FSH tym mniejsza rezerwa jajnikowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LH i estradiol ok, wyniki na moje oko świadczą o wyczerpującej się rezerwie (tak jak napisałam wyżej)
    LH wyższe od FSH w stosunku 2:1 świadczy natomiast o PCO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:07

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o teraz widzę,że samirka rozjaśniła włosy !
    na tych wynikach ja się nie znam

samira lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    o teraz widzę,że samirka rozjaśniła włosy !
    na tych wynikach ja się nie znam
    tak i jeszcze bardziej mam zamiar rozjasnić ;) i jeszcze macniej zciac kłaki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:26

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety Reni, ale nie zawsze pecherzyki wchlaniaja sie razem z @. W takim razie skad by sie braly roznego rodzaju torbiele na jajnikach? Ja mialam wlasnie wychodowana torbiel z takiego niepeknietego pecherzyka, ktora sobie rosla i rosla, nie pomagaly hormony, nie chciala peknac ani sie wchlonac az urosla do 9 cm! i musialam ja usunac laparoskopowo.
    Reni wrote:
    Caffe napisałaś u siebie Był widoczny tylko jeden z poprzedniego cyklu, który się wchłaniał

a z tego co wiem to pęcherzyk się wchłania razem z @ później są nowe sztuki więc jak to możliwe, że był tam w drugim cyklu?

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie,
    po urlopie powrót do pracy i mam nadzieje że uda mi sie częściej zaglądać tu do Was. Miło i przytulnie tu, ciekawie i zabawnie... to zadziwiające jak obce sobie osoby potrafią się "zaprzyjaźnić".
    Jak może niektóre pamiętają po przykrych doświadczeniach (w maju straciłam maleństwo 17tydz.) w sierpniu na urlopie pełnia szczęścia test pozytywny !!! Niestety w tydzień po teście plamienie i zaraz po tem krwawienie :-( trwało to tydzień następny test negatywny..... szczęście tym razem trwało krócej niż poprzednio.... zaczynam wątpić że się nam uda. W czwartek wizyta u gina by zobaczyć czy sie samo wszystko oczyściło ....
    Już sama nie wiem co robić, czemu to wszystko się dzieje. To takie trudne do zrozumienia i do zniesiena...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:47

bliska77, samira, caffe, polarmiś, grosza, Iwone, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Witam wszystkie,
    po urlopie powrót do pracy i mam nadzieje że uda mi sie częściej zaglądać tu do Was. Miło i przytulnie tu, ciekawie i zabawnie... to zadziwiające jak obce sobie osoby potrafią się "zaprzyjaźnić".
    Jak może niektóre pamiętają po przykrych doświadczeniach (w maju straciłam maleństwo 17tydz.) w sierpniu na urlopie pełnia szczęścia test pozytywny !!! Niestety w tydzień po teście plamienie i zaraz po tem krwawienie :-( trwało to tydzień następny test negatywny..... szczęście tym tazem trwało krócej niż poprzednio.... zaczynam wątpić że się nam uda. W czwartek wizyta u gina by zobaczyć czy sie samo wszystko oczyściło ....
    Już sama nie wiem co robić, czemu to wszystko się dzieje. To takie trudne do zrozumieni i do zniesiena...
    kurcze, przykro mi, może hormonami da się jakoś ustawić........

ewajoanna, samira, caffe lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam duphaston ale jak widać nie wiele pomógł....

samira, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    FSH 11,23
    Lh 7,34
    Estradiol 122,2
    Widzę, że ostro wzięłaś się za badania. Na wynikach niestety się nie znam, ale w następnym cyklu też się wezmę z bykiem za rogi :(

samira, caffe, bliska77, Dorka71 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Niestety Reni, ale nie zawsze pecherzyki wchlaniaja sie razem z @. W takim razie skad by sie braly roznego rodzaju torbiele na jajnikach? Ja mialam wlasnie wychodowana torbiel z takiego niepeknietego pecherzyka, ktora sobie rosla i rosla, nie pomagaly hormony, nie chciala peknac ani sie wchlonac az urosla do 9 cm! i musialam ja usunac laparoskopowo.
    To prawda.
    Ja już jestem nastawiona, że ten cykl nie jest tym właściwym. Czekam aż się skończy i od następnego zaczynamy wprowadzać nowe leki. Jaki będzie efekt, to się okaże.

‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ