35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczynki
Caffe szkoda, że nie widział ciałka...bo wtedy byłaby może jakaś szansa....to ciekawe - bo wykres masz super...może to było jeszcze niepęknięte jajo po prostu nowe...a on pomylił z torbielem czy z czymś tam...caffe lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Wracając do hsg,ponoc boli jak są drożne,lub jakoś zlepione,ja myślę ,że miałam cos takiego,bo na wypisie,mam napisane,że zwężony w jakiejś tam części a potem grubieje.To która następna na hsg?
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Wracając do hsg,ponoc boli jak są drożne,lub jakoś zlepione,ja myślę ,że miałam cos takiego,bo na wypisie,mam napisane,że zwężony w jakiejś tam części a potem grubieje.To która następna na hsg?
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki dziewczynki
Caffe szkoda, że nie widział ciałka...bo wtedy byłaby może jakaś szansa....to ciekawe - bo wykres masz super...może to było jeszcze niepęknięte jajo po prostu nowe...a on pomylił z torbielem czy z czymś tam...zobaczymy niebawem
Dość dlugo mi robił to usg, może ślepy był, albo taki zmęczony po dyżurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 16:35
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:o teraz widzę,że samirka rozjaśniła włosy !
na tych wynikach ja się nie znami jeszcze macniej zciac kłaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:26
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Niestety Reni, ale nie zawsze pecherzyki wchlaniaja sie razem z @. W takim razie skad by sie braly roznego rodzaju torbiele na jajnikach? Ja mialam wlasnie wychodowana torbiel z takiego niepeknietego pecherzyka, ktora sobie rosla i rosla, nie pomagaly hormony, nie chciala peknac ani sie wchlonac az urosla do 9 cm! i musialam ja usunac laparoskopowo.
Reni wrote:Caffe napisałaś u siebie Był widoczny tylko jeden z poprzedniego cyklu, który się wchłaniał
a z tego co wiem to pęcherzyk się wchłania razem z @ później są nowe sztuki więc jak to możliwe, że był tam w drugim cyklu?bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie,
po urlopie powrót do pracy i mam nadzieje że uda mi sie częściej zaglądać tu do Was. Miło i przytulnie tu, ciekawie i zabawnie... to zadziwiające jak obce sobie osoby potrafią się "zaprzyjaźnić".
Jak może niektóre pamiętają po przykrych doświadczeniach (w maju straciłam maleństwo 17tydz.) w sierpniu na urlopie pełnia szczęścia test pozytywny !!! Niestety w tydzień po teście plamienie i zaraz po tem krwawienietrwało to tydzień następny test negatywny..... szczęście tym razem trwało krócej niż poprzednio.... zaczynam wątpić że się nam uda. W czwartek wizyta u gina by zobaczyć czy sie samo wszystko oczyściło ....
Już sama nie wiem co robić, czemu to wszystko się dzieje. To takie trudne do zrozumienia i do zniesiena...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:47
bliska77, samira, caffe, polarmiś, grosza, Iwone, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewajoanna wrote:Witam wszystkie,
po urlopie powrót do pracy i mam nadzieje że uda mi sie częściej zaglądać tu do Was. Miło i przytulnie tu, ciekawie i zabawnie... to zadziwiające jak obce sobie osoby potrafią się "zaprzyjaźnić".
Jak może niektóre pamiętają po przykrych doświadczeniach (w maju straciłam maleństwo 17tydz.) w sierpniu na urlopie pełnia szczęścia test pozytywny !!! Niestety w tydzień po teście plamienie i zaraz po tem krwawienietrwało to tydzień następny test negatywny..... szczęście tym tazem trwało krócej niż poprzednio.... zaczynam wątpić że się nam uda. W czwartek wizyta u gina by zobaczyć czy sie samo wszystko oczyściło ....
Już sama nie wiem co robić, czemu to wszystko się dzieje. To takie trudne do zrozumieni i do zniesiena...ewajoanna, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:FSH 11,23
Lh 7,34
Estradiol 122,2samira, caffe, bliska77, Dorka71 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Viola wrote:Niestety Reni, ale nie zawsze pecherzyki wchlaniaja sie razem z @. W takim razie skad by sie braly roznego rodzaju torbiele na jajnikach? Ja mialam wlasnie wychodowana torbiel z takiego niepeknietego pecherzyka, ktora sobie rosla i rosla, nie pomagaly hormony, nie chciala peknac ani sie wchlonac az urosla do 9 cm! i musialam ja usunac laparoskopowo.
Ja już jestem nastawiona, że ten cykl nie jest tym właściwym. Czekam aż się skończy i od następnego zaczynamy wprowadzać nowe leki. Jaki będzie efekt, to się okaże.