35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:KaRa wrote:Hej kobietki! widze ze wszystkim wiosna sie marzy. ja wlasnie ze Szczyrku wrocilam. caly tydzien z m na nartach jezdzilismy. aktywny wypczynek dobrze nam zrobil.
to musialo byc fantastyczne! Marze o tym, zeby pojezdzic na nartach
Super bylo. Ladna pogoda a mimo to dobre warunki narciarskie. Polecam kobietki aktywny wypoczynek. Dobrze robi na cialo i umysl.inessa, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Ciekawe co u Angeli? Jak się czuje?
tez o Niej myslalam. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Nic nie jest ok!!!! Plamię , krwawię i mam wszystkiego dosyć - nie mam już sił na nic - nawet z Wami rozmawiać - leżę i beczę
Angela, dzwonilas do lekarza?
Tak, mam leżeć , brać nospę rozkurczowo jeśli są skurcze i boli brzuch i czekać - gin nic na tym etapie nie jest w stanie pomóc, a ja psychicznie nie daję rady....
Angela trzymaj się, może jednak się uda każda róża ma kolce ...
to chyba ta szkoła florystyczna tak na mnie wpływa )angela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:umiejętnie dobrane tabletki anty?hmmmm.....to tak jak umiejętnie dobrane paierosy:))) lol , no coż, życie zweryfikuje
coż nie paliłam i nie palę więc trudno mimówić czy to tak jak umiejętnie dobrane papierosy,
zdania na temat anty są podzielone i co do lekarzy i biorących ,dziewczyny zażywają różne lekarstwa na lepszy cykl, na donoszenie i to też jest ta chemia )bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Bursztyn wrote:KaRa wrote:Hej kobietki! widze ze wszystkim wiosna sie marzy. ja wlasnie ze Szczyrku wrocilam. caly tydzien z m na nartach jezdzilismy. aktywny wypczynek dobrze nam zrobil.
to musialo byc fantastyczne! Marze o tym, zeby pojezdzic na nartach
Super bylo. Ladna pogoda a mimo to dobre warunki narciarskie. Polecam kobietki aktywny wypoczynek. Dobrze robi na cialo i umysl.
ale miałaś super ja byłam niedawno w Rabce...
hm jak tak zachęcasz że dla ciała i umysłu trzeba gdzies skoczyć
spadam spać milych snówinessa, samira, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Ciekawe co u Angeli? Jak się czuje?
tez o Niej myslalam. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Nic nie jest ok!!!! Plamię , krwawię i mam wszystkiego dosyć - nie mam już sił na nic - nawet z Wami rozmawiać - leżę i beczę
Angela, dzwonilas do lekarza?
Tak, mam leżeć , brać nospę rozkurczowo jeśli są skurcze i boli brzuch i czekać - gin nic na tym etapie nie jest w stanie pomóc, a ja psychicznie nie daję rady....
Angela trzymaj się, może jednak się uda każda róża ma kolce ...
to chyba ta szkoła florystyczna tak na mnie wpływa )
hehe raz napisałam o florystyce i proszę jak to się udzielainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
Polarmiś, dobrze powiedziane, wszystkie będziemy mieć Dzidziusie
u mnie póki co cisza, tylko w krzyżu napier...
wykres zmienił mi dziś termin ovu, przesunął o jeden dzień..., nie wiem czemu nie o dwa jeśli już
miłego dnia dziewczynki
Angela daj koniecznie znać co u Ciebie!!!!!?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:10
inessa, szczęśliwa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie no to zaczynamy dalszą część remontu, a ja mam co jakis czas w śluzie bladorózową krew i spadła mi temperatura o ile ona jest teraz miarodajna zamówiłam termometr ale zaczne nim mierzyć od nowego cyklu. dzwonie do ośrodka adopcyjnego o rozmowe kwalifikacyjną.
Angela kochana strasznie się martimy ja martwie pamiętam bardzo!!!!!!!!!!!
Daj znać co u ciebie?
Ja raczej czekam na nowy cyklBursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki
Inessa może zagnierzdzenie :)oby
Angela daj znac co u Ciebie kochana.Tak sobie wczoraj myślałam że Ty mało bierzesz tego dupka.Dziewczyny biora 3*2 plus lutka dopochwowa.Mam nadzieje że dzisiaj już lepiej
A mnie krzyż nadal boli @ zawita pewnie wieczorkiem albo jutro z rana.Testu nie robiłam bo tempka poszła w dół . No nic takie życie.
MiŁEGO DNIABursztyn, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
czy brałyście castagnus?chyba naczytałam się za dużo i już sama nie wiem...zaczęłam eksperymentować po 10 nieudanych cyklach, ale bez ingerencji "twardej". Po dwóch udanych ciążach i obu w pierwszym cyklu byliśmy pewni że tak mamy i już a tym czasem...lipa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Witam dziewczynki
Inessa może zagnierzdzenie :)oby
Angela daj znac co u Ciebie kochana.Tak sobie wczoraj myślałam że Ty mało bierzesz tego dupka.Dziewczyny biora 3*2 plus lutka dopochwowa.Mam nadzieje że dzisiaj już lepiej
A mnie krzyż nadal boli @ zawita pewnie wieczorkiem albo jutro z rana.Testu nie robiłam bo tempka poszła w dół . No nic takie życie.
MiŁEGO DNIA
kochana ale śliczne te torebki, masz super pomysły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny