35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:MartaDidinio wrote:dziewczyny strasznie mnie bolą plecy . Nałaziłam się dzisiaj w szpilach. Zachciało mi się, cholera, lansować NIe macie jakiegoś sposobu, zeby ten ból jakiś uśmierzyć?
dodam, ze popieram lansowanie mam zamiar zrobic to samo w piatek
Tylko, ze pod koniec dnia miałam już łzy w oczach I tak się skończyło moje rumakowanie...inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu nas dzis snieg pada znowu, zimno, ponuro i z tym lansowaniem ja miałabym dziś problem, ale tez je popieram. Chociaż ja sama żadko tak robię bo mój mąż jest taki mały jak ja i jak ide z nim to nie mogę we wszystko się ubrać ale bez niego !!!!!
Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:inessa wrote:MartaDidinio wrote:inessa wrote:grosza wrote:agafbh wrote:inessa wrote:witajcie dziewczyny, Angela bardzo pamiętam o Tobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja własnie wróciłam i chyba ten cykl to juz koniec bo psuje mi się termometr do tego dziś około południa w lepkim śluzie miałam troche krwi jasnoczerwonej, poza tym nie ma praktyczne, żadnych objawów zwykle miałam ich bardzo dużo nawet przed okresem tydzień a teraz troche jajniki mnie bola i kłują troszke piersi po bokach. Cóż takie życie jutro dalszy ciąg remontu uffff
Samira a wiesz,ze ja chodziłam też dwie klasy do l.medycznego potem zmieniłam na L.O. i troche żałuje ale kocham to co robie.
Inessa a może to o czym piszesz to dobry znak???
Inessa - a miałaś już tak kiedyś ? bo jeśli nie to może to dobry objaw ....
miała ostatnio ale większe plamienie ale przy tym miałam dużo innych objawów. A tak czuje się nadzwyczaj dobrze tylko spałabym i spałabym ale nie ze zmęcznia.Do tego nie wiem co z temperaturą bo tym termometrem nie da się dobrze jej juz zmierzyć.
MOże po prostu w ciąży jesteś
kocha super by było ale ja nie mam innych objawów poza tymi co pisałam ja już nic nie wiem aale dzięki
ja w zadnej ciązy nie miałam objawów. w pierwszej, szczesliwie donoszonej, nawet nie wiedziałam ze jstem do 4 m-ca ponieważ krwawiłam co miesiąc.... a poszłam do ginekologa z bólem podbrzusza
dziewczyny dzięki za słowa otuchy! ja nawet nie ma nerwów jak zwykle przed okresem wiecie "agresja" itp.itd. no jak na raziesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:MartaDidinio wrote:dziewczyny strasznie mnie bolą plecy . Nałaziłam się dzisiaj w szpilach. Zachciało mi się, cholera, lansować NIe macie jakiegoś sposobu, zeby ten ból jakiś uśmierzyć?
dodam, ze popieram lansowanie mam zamiar zrobic to samo w piatek
Tylko, ze pod koniec dnia miałam już łzy w oczach I tak się skończyło moje rumakowanie...
musisz czesciej sie lansowac, wtedy stopki i plecki sie przyzwyczaja
Na mnie lansik na szplkach dziala antydepresyjnie
powiem szczerze, ze jeszcze latem szpila obowiązkowo! a teraz to już tylko walonki emu i do roboty.... Czekam na wiosnę, to i obcas się odkurzy... I spódniczka z szafy mruga...Bursztyn, inessa, bliska77, samira, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tak. Święta prawda. Trochę słońca i już życie staje się prostsze! Mój mąż jest sukienkowy strasznie u niego kobieta to musi mieć na głowie wianek, w ręku zielony badylek, przed nią baranek a nad nią motylek jak śpewał Kazik )))
Bursztyn, inessa, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzę, że tematy prawdziwie babskie
ja co prawda na obcasie nie chodzę w ogóle ale do wiosny i słoneczka strasznie tęsknię, promyczki sprawiają ze człowiek momentalnie zupełnie inaczej funkcjonuje, naprawdęinessa, Bursztyn, MartaDidinio, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki! widze ze wszystkim wiosna sie marzy. ja wlasnie ze Szczyrku wrocilam. caly tydzien z m na nartach jezdzilismy. aktywny wypczynek dobrze nam zrobil.
Bursztyn, bliska77, inessa, samira, grosza, MartaDidinio, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:MartaDidinio wrote:agafbh wrote:Angela jesteśmy z Tobą, mocno wierzę że będzie dobrze
Podpisuję się po tym postem. Trzymam kciuki!!!
ja też trzymam mocno &&&
Angela ja rowniez trzymam kciuki mocnooooooooooooobliska77, angela lubią tę wiadomość