X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    MartaDidinio wrote:
    dziewczyny strasznie mnie bolą plecy :-(. Nałaziłam się dzisiaj w szpilach. Zachciało mi się, cholera, lansować :-( NIe macie jakiegoś sposobu, zeby ten ból jakiś uśmierzyć?

dodam, ze popieram lansowanie ;D mam zamiar zrobic to samo w piatek :)

Tylko, ze pod koniec dnia miałam już łzy w oczach :-) I tak się skończyło moje rumakowanie...

inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzis snieg pada znowu, zimno, ponuro i z tym lansowaniem ja miałabym dziś problem, ale tez je popieram. Chociaż ja sama żadko tak robię bo mój mąż jest taki mały jak ja i jak ide z nim to nie mogę we wszystko się ubrać ale bez niego ;) !!!!!

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    inessa wrote:
    MartaDidinio wrote:
    inessa wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    witajcie dziewczyny, Angela bardzo pamiętam o Tobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja własnie wróciłam i chyba ten cykl to juz koniec bo psuje mi się termometr do tego dziś około południa w lepkim śluzie miałam troche krwi jasnoczerwonej, poza tym nie ma praktyczne, żadnych objawów zwykle miałam ich bardzo dużo nawet przed okresem tydzień a teraz troche jajniki mnie bola i kłują troszke piersi po bokach. Cóż takie życie jutro dalszy ciąg remontu uffff
    Samira a wiesz,ze ja chodziłam też dwie klasy do l.medycznego potem zmieniłam na L.O. i troche żałuje ale kocham to co robie.

Inessa a może to o czym piszesz to dobry znak??? :-)

Inessa - a miałaś już tak kiedyś ? bo jeśli nie to może to dobry objaw .... :D

miała ostatnio ale większe plamienie ale przy tym miałam dużo innych objawów. A tak czuje się nadzwyczaj dobrze tylko spałabym i spałabym ale nie ze zmęcznia.Do tego nie wiem co z temperaturą bo tym termometrem nie da się dobrze jej juz zmierzyć.

MOże po prostu w ciąży jesteś :-)

kocha super by było ale ja nie mam innych objawów poza tymi co pisałam ja już nic nie wiem aale dzięki :)

ja w zadnej ciązy nie miałam objawów. w pierwszej, szczesliwie donoszonej, nawet nie wiedziałam ze jstem do 4 m-ca ponieważ krwawiłam co miesiąc.... a poszłam do ginekologa z bólem podbrzusza :-)

dziewczyny dzięki za słowa otuchy! ja nawet nie ma nerwów jak zwykle przed okresem wiecie "agresja" itp.itd. no jak na razie ;)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz nie wiem co ci mężowie na to, chociaz ja i tak to lubie robic zwłaszcza od wiosny ach kiedy ona w końcu przyjdzie :)

MartaDidinio, Bursztyn, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    MartaDidinio wrote:
    Bursztyn wrote:
    MartaDidinio wrote:
    dziewczyny strasznie mnie bolą plecy :-(. Nałaziłam się dzisiaj w szpilach. Zachciało mi się, cholera, lansować :-( NIe macie jakiegoś sposobu, zeby ten ból jakiś uśmierzyć?

dodam, ze popieram lansowanie ;D mam zamiar zrobic to samo w piatek :)

Tylko, ze pod koniec dnia miałam już łzy w oczach :-) I tak się skończyło moje rumakowanie...

musisz czesciej sie lansowac, wtedy stopki i plecki sie przyzwyczaja ;)
    Na mnie lansik na szplkach dziala antydepresyjnie ;)

powiem szczerze, ze jeszcze latem szpila obowiązkowo! a teraz to już tylko walonki emu i do roboty.... Czekam na wiosnę, to i obcas się odkurzy... I spódniczka z szafy mruga...

Bursztyn, inessa, bliska77, samira, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kocham sukienki poprostu je uwielbiam nonstop bym w nich chodziła ;)
    też już tęsknie za słońcem chociaz nie za upałem tak do 25 stopni

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak. Święta prawda. Trochę słońca i już życie staje się prostsze! Mój mąż jest sukienkowy strasznie :-) u niego kobieta to musi mieć na głowie wianek, w ręku zielony badylek, przed nią baranek a nad nią motylek jak śpewał Kazik :-))))

Bursztyn, inessa, samira, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpila i kiecka to jest nasz ostatni bastion kobiecości!

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że tematy prawdziwie babskie :-)
    ja co prawda na obcasie nie chodzę w ogóle ale do wiosny i słoneczka strasznie tęsknię, promyczki sprawiają ze człowiek momentalnie zupełnie inaczej funkcjonuje, naprawdę

inessa, Bursztyn, MartaDidinio, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż chce żebym tylko w sukienkach chodziła. Też uważam,że w sukience kobiecie najładniej no i sexownie ;)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zamówiłam nowy termometr owulacyjny,mam nadzieję że będzie ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się zawijam Dziewczyny... Do tej kąpieli, rzecz jasna! Buziaki na dobranoc dla wszystkich. Angela trzymaj się!!!

inessa, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwintesencją kobiecości podobno jest uległość wedle Starowicza ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starowicz się starzeje... ;_) Buziaki :-)

angela, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa nie pamietam czy się tobą witałam, miałam ciężki tydzien, jezeli nie to witam :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kwintesencją kobiecości podobno jest uległość wedle Starowicza ;)

eee tam starzeje....to tak jakby powiedziec ze kwintesencja meskosci sa spodnie....to chyba bardziej skomplikowane ;)
    hej Inessa

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama siebie cytuje....chyba mnie juz to serduszkowanie zmeczylo-5ty dzien przejrzystego śluzu pod rzad

inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytalam męża - wedlug niego kwintesencja kobiecosci jest macierzyństwo....no i masz babo placek!

inessa, bliska77, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki! widze ze wszystkim wiosna sie marzy. ja wlasnie ze Szczyrku wrocilam. caly tydzien z m na nartach jezdzilismy. aktywny wypczynek dobrze nam zrobil.

Bursztyn, bliska77, inessa, samira, grosza, MartaDidinio, angela lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    MartaDidinio wrote:
    agafbh wrote:
    Angela jesteśmy z Tobą, mocno wierzę że będzie dobrze

Podpisuję się po tym postem. Trzymam kciuki!!!

ja też trzymam mocno &&&

Angela ja rowniez trzymam kciuki mocnooooooooooooo

bliska77, angela lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ