35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya tu macie coś miłego na początek dnia
cala prawda:P
- Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu.
- Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem.
- Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk
- Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją leniwą du** i znaleźć coś lepszego.
- Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie.
- Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans.
- Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne.
- Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność.
- Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem.
- Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły.
- Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą.
- Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest wyzwoloną kobietą.
- Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja.
- Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa.
- Jeśli ona podoba ci się w samej seksownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem.
- Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą.
- Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski.
- Jeśli tego nie robisz, nie warto się dla ciebie starać.
- Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny.
- Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem.
- Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś.
- Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz.
- Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały.
- Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony.
- Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy.
- Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz.
- Jeśli chcesz często uprawiać seks, jesteś maniakiem seksualnym.
- Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę.KaRa, inessa, Bursztyn, angela, MartaDidinio, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:witam
czy brałyście castagnus?chyba naczytałam się za dużo i już sama nie wiem...zaczęłam eksperymentować po 10 nieudanych cyklach, ale bez ingerencji "twardej". Po dwóch udanych ciążach i obu w pierwszym cyklu byliśmy pewni że tak mamy i już a tym czasem...lipa
witaj,
ja brałam jeden cykl, zmniejszył mi objawy PMS ale wydłużył o kilka dni cyklinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:nowy cykl odpuszczam troche bo za duzo to obciąża moja psychikę ostatnio, masakra nie daje sobie rady
ja już nawet testów owu nie robię i mojemu nie klepie cały czas o jednym i nawet ładnie nam to wychodziBursztyn, inessa, KaRa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Psychicznie słabo - w nocy skurcze macicy i krwawienia, nospa rozkurczowo, dzisiaj od rana brązowe plamienia, mniejsze niż wczoraj, ale są - gin jeszcze nie odpisał na mojego maila - czekam, ale sama zdecydowałam i wzięłam dodatkowo luteinę pod język, jeśli plamienia jeszcze bardziej ustąpią to będę ją brać - mam nadzieję,że sobie nie zaszkodzę. A tak w ogóle to mam kiepskie przeczucia - wydaje mi się ,że nic z tego - chyba mocno zobojętniałam na wszystko. Zaczynam myśleć o adopcji i mój mąż też patrząc na to co się dzieje...
Wyślij
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:witam
czy brałyście castagnus?chyba naczytałam się za dużo i już sama nie wiem...zaczęłam eksperymentować po 10 nieudanych cyklach, ale bez ingerencji "twardej". Po dwóch udanych ciążach i obu w pierwszym cyklu byliśmy pewni że tak mamy i już a tym czasem...lipa
wczoraj byłam u gina i powiedział żebym brała mastodynon ( na ból piersi), juz kupiłam w składzie vitex agnus - castus czyli jak wyczytałam w necie niepokalanek...
tyle że gin powiedział że to ani nie pomaga ani nie zaszkodzi jeśli chodzi o dzidziusia )
ale może ten mój gin czegoś nie wie
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Psychicznie słabo - w nocy skurcze macicy i krwawienia, nospa rozkurczowo, dzisiaj od rana brązowe plamienia, mniejsze niż wczoraj, ale są - gin jeszcze nie odpisał na mojego maila - czekam, ale sama zdecydowałam i wzięłam dodatkowo luteinę pod język, jeśli plamienia jeszcze bardziej ustąpią to będę ją brać - mam nadzieję,że sobie nie zaszkodzę. A tak w ogóle to mam kiepskie przeczucia - wydaje mi się ,że nic z tego - chyba mocno zobojętniałam na wszystko. Zaczynam myśleć o adopcji i mój mąż też patrząc na to co się dzieje...
Wyślij
dobrze zrobiłaś z ta luteiną ,jestem z tobą myślami cały czas :*
a kiedy masz zrobić siekańca czy betę ??inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Wyślij
Angela,myślę, że progesteronem raczej nie zaszkodzisz, szkoda, ze lekarz nie odpisał, myślę o Tobie, oby wszystko było dobrzeangela, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:angela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Wyślij
a kiedy masz zrobić siekańca czy betę ??
w przyszły poniedziałek 14dpt i wtedy dopiero sikaniec , a więc we wtorek, ale mam przeczucie,że wcześniej pojawi się @ , betę mam dopiero zrobić wtedy gdy pojawią się II kreski, a na to już nie liczę... -
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:angela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Wyślij
w przyszły poniedziałek 14dpt i wtedy dopiero sikaniec , a więc we wtorek, ale mam przeczucie,że wcześniej pojawi się @ , betę mam dopiero zrobić wtedy gdy pojawią się II kreski, a na to już nie liczę...
jejku Angela, cały czas mam nadziejeangela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:angela wrote:samira wrote:angela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Wyślij
w przyszły poniedziałek 14dpt i wtedy dopiero sikaniec , a więc we wtorek, ale mam przeczucie,że wcześniej pojawi się @ , betę mam dopiero zrobić wtedy gdy pojawią się II kreski, a na to już nie liczę...
jejku Angela, cały czas mam nadzieje
będzie dobrze
myślę że gin odpisałby od razu gdyby objawy były niepokojąceinessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:agafbh wrote:angela wrote:samira wrote:angela wrote:agafbh wrote:Inessa to podobnie jak ja ....
Angela odezwij się
Wyślij
jejku Angela, cały czas mam nadzieje
będzie dobrze
myślę że gin odpisałby od razu gdyby objawy były niepokojące
a ja myślę,że nie sprawdzał poczty, bo zawsze odpisuje bez problemu - czekam -
nick nieaktualnyBursztyn te torebki to wszystkie są szyte z eko-skóry
A mnie moje drogie zalało kolejny cykl 25 dniowy starośc ma i dobre strony he he tzn więcej szans
Angela bedzie dobrze ssaj tę lutke tempka wyżej będzie dobrzeinessa, angela lubią tę wiadomość