X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu macie coś miłego na początek dnia :D

cala prawda:P

- Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu.
    - Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem.

- Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk
    - Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją leniwą du** i znaleźć coś lepszego.

- Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie.
    - Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans.

- Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne.
    - Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność.

- Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem.
    - Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły.

- Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą.
    - Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest wyzwoloną kobietą.

- Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja.
    - Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa.

- Jeśli ona podoba ci się w samej seksownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem.
    - Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą.

- Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski.
    - Jeśli tego nie robisz, nie warto się dla ciebie starać.

- Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny.
    - Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem.

- Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś.
    - Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz.

- Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały.
    - Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony.

- Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy.
    - Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz.

- Jeśli chcesz często uprawiać seks, jesteś maniakiem seksualnym.
    - Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę.

KaRa, inessa, Bursztyn, angela, MartaDidinio, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no super :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne i cóz jako kobieta powiem prawdziwe ;-))

inessa, samira, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    witam
    czy brałyście castagnus?chyba naczytałam się za dużo i już sama nie wiem...zaczęłam eksperymentować po 10 nieudanych cyklach, ale bez ingerencji "twardej". Po dwóch udanych ciążach i obu w pierwszym cyklu byliśmy pewni że tak mamy i już a tym czasem...lipa

witaj,
    ja brałam jeden cykl, zmniejszył mi objawy PMS ale wydłużył o kilka dni cykl :-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowy cykl odpuszczam troche bo za duzo to obciąża moja psychikę ostatnio, masakra nie daje sobie rady :(

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    nowy cykl odpuszczam troche bo za duzo to obciąża moja psychikę ostatnio, masakra nie daje sobie rady :(

ja już nawet testów owu nie robię i mojemu nie klepie cały czas o jednym i nawet ładnie nam to wychodzi ;)

Bursztyn, inessa, KaRa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Inessa to podobnie jak ja ....
    Angela odezwij się

Psychicznie słabo - w nocy skurcze macicy i krwawienia, nospa rozkurczowo, dzisiaj od rana brązowe plamienia, mniejsze niż wczoraj, ale są - gin jeszcze nie odpisał na mojego maila - czekam, ale sama zdecydowałam i wzięłam dodatkowo luteinę pod język, jeśli plamienia jeszcze bardziej ustąpią to będę ją brać - mam nadzieję,że sobie nie zaszkodzę. A tak w ogóle to mam kiepskie przeczucia - wydaje mi się ,że nic z tego - chyba mocno zobojętniałam na wszystko. Zaczynam myśleć o adopcji i mój mąż też patrząc na to co się dzieje...

Wyślij

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    witam
    czy brałyście castagnus?chyba naczytałam się za dużo i już sama nie wiem...zaczęłam eksperymentować po 10 nieudanych cyklach, ale bez ingerencji "twardej". Po dwóch udanych ciążach i obu w pierwszym cyklu byliśmy pewni że tak mamy i już a tym czasem...lipa

wczoraj byłam u gina i powiedział żebym brała mastodynon ( na ból piersi), juz kupiłam w składzie vitex agnus - castus czyli jak wyczytałam w necie :-) niepokalanek...
    tyle że gin powiedział że to ani nie pomaga ani nie zaszkodzi jeśli chodzi o dzidziusia :-))
    ale może ten mój gin czegoś nie wie

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana pamiętam o tobie i nadal trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Psychicznie słabo - w nocy skurcze macicy i krwawienia, nospa rozkurczowo, dzisiaj od rana brązowe plamienia, mniejsze niż wczoraj, ale są - gin jeszcze nie odpisał na mojego maila - czekam, ale sama zdecydowałam i wzięłam dodatkowo luteinę pod język, jeśli plamienia jeszcze bardziej ustąpią to będę ją brać - mam nadzieję,że sobie nie zaszkodzę. A tak w ogóle to mam kiepskie przeczucia - wydaje mi się ,że nic z tego - chyba mocno zobojętniałam na wszystko. Zaczynam myśleć o adopcji i mój mąż też patrząc na to co się dzieje...

Wyślij

dobrze zrobiłaś z ta luteiną ,jestem z tobą myślami cały czas :*

a kiedy masz zrobić siekańca czy betę ??

inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Wyślij

Angela,myślę, że progesteronem raczej nie zaszkodzisz, szkoda, ze lekarz nie odpisał, myślę o Tobie, oby wszystko było dobrze

angela, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Wyślij

w przyszły poniedziałek 14dpt i wtedy dopiero sikaniec , a więc we wtorek, ale mam przeczucie,że wcześniej pojawi się @ , betę mam dopiero zrobić wtedy gdy pojawią się II kreski, a na to już nie liczę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Wyślij

w przyszły poniedziałek 14dpt i wtedy dopiero sikaniec , a więc we wtorek, ale mam przeczucie,że wcześniej pojawi się @ , betę mam dopiero zrobić wtedy gdy pojawią się II kreski, a na to już nie liczę...

jejku Angela, cały czas mam nadzieje :-)

angela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Wyślij

będzie dobrze :-)
    myślę że gin odpisałby od razu gdyby objawy były niepokojące

inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Angela odezwij się

Wyślij

będzie dobrze :-)
    myślę że gin odpisałby od razu gdyby objawy były niepokojące

a ja myślę,że nie sprawdzał poczty, bo zawsze odpisuje bez problemu - czekam

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:36

angela, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:36

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:37

inessa, bliska77, angela, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:37

inessa, bliska77, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn te torebki to wszystkie są szyte z eko-skóry :) :) :)

A mnie moje drogie zalało :( kolejny cykl 25 dniowy :) starośc ma i dobre strony he he tzn więcej szans :) :) :)

Angela bedzie dobrze ssaj tę lutke :) tempka wyżej :) będzie dobrze :) :) :)

inessa, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ