X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:37

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    inessa wrote:
    witajcie no to zaczynamy dalszą część remontu, a ja mam co jakis czas w śluzie bladorózową krew i spadła mi temperatura o ile ona jest teraz miarodajna zamówiłam termometr ale zaczne nim mierzyć od nowego cyklu. dzwonie do ośrodka adopcyjnego o rozmowe kwalifikacyjną.
    Angela kochana strasznie się martimy ja martwie pamiętam bardzo!!!!!!!!!!!
    Daj znać co u ciebie?
    Ja raczej czekam na nowy cykl :(

inessa , chcesz się starać o adopcję?

tak kochana bo raczej z moich starań nici tym bardziej że moja anemia tak szybko nie minie no i jest bardzo duża. blisko nas jest bardzo dobry nie duży ośrodek adopcyjny nieduży ale przyjeżdżają tu z całej Polski i dość szybko dostają dzieci o ile przejdą testy i szkolenie. Na inne sposób nie stac nas poprostu, kredytu nie dostaniemy dużego bo jestesmy po 35 roku życia i do tego ja teraz nie mam pracy, ale nie boję się adopcji wokół mnie dużo osób ma dzieci z adopcji i są super, zobaczymy :)

bliska77, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki! Mam dużo kremowo-mlecznego śluzu... MOze to to? I szyjka taka rozpulchniona... Już się stresuję oczywiście....

inessa, samira, bliska77, KaRa, angela, Losiczka72 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łał trzymam kciuki Marta ;) :)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za Ciebie też! :-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Rybko jesteśmy z Tobą! JAk ja miałam podobnie to sobie podwójną dawkę Duphastonu strzeliłam... 6 na raz! Pomogło, ale u mnie problem leżał gdzie indziej. DZwoń do tego lekarza. NIe czekaj na maila.

bliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, trzymam kciuki, oby to był dobry znak :-)

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Marta ma rację, nie czekaj na odpowiedź tylko dzwoń do lekarza !

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

Staram się nie nakręcać bo już tyle razy coś sobie wmawiałam... Nie liczyłam w tym cyklu niczego...MIało być na luzie! Ale teraz zaczynam się denerwować :-(

inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:44

inessa lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

angela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    A jak zaciążycie ... to tych szpilek przez kilka miesięcy nie założycie;D"

MOgę chodzić nawet w łapciach z łyka, byle by wózek pchać z przodu... :-)))

megan8, inessa, angela, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    inessa wrote:
    megan8 wrote:
    inessa wrote:
    witajcie no to zaczynamy dalszą część remontu, a ja mam co jakis czas w śluzie bladorózową krew i spadła mi temperatura o ile ona jest teraz miarodajna zamówiłam termometr ale zaczne nim mierzyć od nowego cyklu. dzwonie do ośrodka adopcyjnego o rozmowe kwalifikacyjną.
    Angela kochana strasznie się martimy ja martwie pamiętam bardzo!!!!!!!!!!!
    Daj znać co u ciebie?
    Ja raczej czekam na nowy cykl :(

inessa , chcesz się starać o adopcję?

tak kochana bo raczej z moich starań nici tym bardziej że moja anemia tak szybko nie minie no i jest bardzo duża. blisko nas jest bardzo dobry nie duży ośrodek adopcyjny nieduży ale przyjeżdżają tu z całej Polski i dość szybko dostają dzieci o ile przejdą testy i szkolenie. Na inne sposób nie stac nas poprostu, kredytu nie dostaniemy dużego bo jestesmy po 35 roku życia i do tego ja teraz nie mam pracy, ale nie boję się adopcji wokół mnie dużo osób ma dzieci z adopcji i są super, zobaczymy :)

podziwiam Cię i trzymam kciuki za tą rozmowę!!!

kochana wiesz my już myslimy o tym od dłuższego czasu nie jest to łatwa decyzja tym bardziej,że nie wiadomo też czy wogóle dadzą nam dziecko w ubiegłym roku zmieniło sie prawo adopcyjne i nie wiem czy wg. niego "zasługujemy" na dziecko :( ale liczę chociaż na taki cud

megan8, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, to prawo jest po prostu chore (kiedyś też się tym tematem interesowałam), jest tyle dzieciaków oczekujących na miłość i ciepło rodzinne ale urzędasy wiedzą lepiej, szkoda tylko że patologiami się nie zajmują i dziwią się potem że do tragedii dochodzi

megan8, inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Inessa to podobnie jak ja ....
    Angela odezwij się

Psychicznie słabo - w nocy skurcze macicy i krwawienia, nospa rozkurczowo, dzisiaj od rana brązowe plamienia, mniejsze niż wczoraj, ale są - gin jeszcze nie odpisał na mojego maila - czekam, ale sama zdecydowałam i wzięłam dodatkowo luteinę pod język, jeśli plamienia jeszcze bardziej ustąpią to będę ją brać - mam nadzieję,że sobie nie zaszkodzę. A tak w ogóle to mam kiepskie przeczucia - wydaje mi się ,że nic z tego - chyba mocno zobojętniałam na wszystko. Zaczynam myśleć o adopcji i mój mąż też patrząc na to co się dzieje...

Wyślij

Dobrze zrobiłaś zwiększając progesteron. Niefajnie, że lekarz nie odpisuje.

bliska77, inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bliska77, inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Inessa, to prawo jest po prostu chore (kiedyś też się tym tematem interesowałam), jest tyle dzieciaków oczekujących na miłość i ciepło rodzinne ale urzędasy wiedzą lepiej, szkoda tylko że patologiami się nie zajmują i dziwią się potem że do tragedii dochodzi

żebys wiedziała to jest masakra, my na rozmowe pojedziemy po remoncie bo oni potem przyjeżdżaja ogladac jakie są warunki w domu, ciekawe dlaczego własnie nie sprawdzaja tak rodzin patologicznych. Dziewczyny a słyszałyście o tej 9 latce co w ubiegłym tyg. urodziła dziecko u nas w Polsce i tu ja się pytam a gdzie byli i sa jej rodzice......

bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    agafbh wrote:

Staram się nie nakręcać bo już tyle razy coś sobie wmawiałam... Nie liczyłam w tym cyklu niczego...MIało być na luzie! Ale teraz zaczynam się denerwować :-(

Mi wczoraj lekarz powiedział nic nie sprawdzać nic nie mierzyć tylko robić :-)) pewnie ma trochę racji...
    ale to łatwo tak mówić w teorii praktyka to już co innego , czyli termometry, testy , ba czytam że nawet buty z łyka mogą być najnowszym trendem byleby się udało :-))

inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    agafbh wrote:

żebys wiedziała to jest masakra, my na rozmowe pojedziemy po remoncie bo oni potem przyjeżdżaja ogladac jakie są warunki w domu, ciekawe dlaczego własnie nie sprawdzaja tak rodzin patologicznych. Dziewczyny a słyszałyście o tej 9 latce co w ubiegłym tyg. urodziła dziecko u nas w Polsce i tu ja się pytam a gdzie byli i sa jej rodzice......

mojej koleżance się nie udało adoptować.... bo miała za mały metraż, pokój z kuchnią więc ona i mąż i dziecko to 33 metry za mało
    wg urzędników to lepiej żeby dzieci w domu dziecka siedziały, niż z kochającymi rodzicami w mniejszej chacie ...ech

inessa, angela, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ