X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki, spadam do książki, jutro jedziemy na badania z córką, bo lekarz zaniepokojony cała sytuacją, zero jakichkolwiek objawów a temperatura pojawia się jak z księżyca, dlatego chce sprawdzić czy nie dzieje się nic niedobrego
    spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 21:53

Iwone, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez spadam,ide sie myc i bedzie jiggi-jiggi z M :-)jutro spodziewany skok tempki, wiec chcemy jeszcze dzisiaj zadzialac, tylko nie wiem czy mezus nazbieral wystarczajaco amunicji;-)
    do jutra:-)

Iwone, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:33

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwon ale kazde dziecko rozwija sie inaczej, moje czyta ale nie lubi i meczy sie ( choc zaczal mowic juz w wieku 12 miesiecy przed ukonczeniem roku) za to jest swietny z matmy. Do tych wakacji, mimo ze od pierwszego roku mial rowerek nie chcial jezdzic dopiero w tym roku zalapal i szaleje i od razu na dwoch kolach - a zawsze byl bardzo sprawny ruchowo ( on nie chodzi tylko biega) . Chce powiedziec ze do pewnych rzeczy dzieci dojrzewaja szybciej do innych wolniej. Ciezko wyczuc co to jest ta dojrzalosc wczesnoszkolna. Moje dziecko uwielbia byc w szkole ale np. sprawy toalety przynosi do domu by mama pomogla , nie umie wiazac butow ale ma na rzepy. Za to jest zdyscyplinowany, rozsadny. Dzieci naucza sie w koncu wszystkiego . Mi sie podobaly te maluszki skladajace literki, liczace, rysujace i zdyscyplinowane w szkole bryt.

Viola, bliska77, caffe, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    ja rowniez spadam,ide sie myc i bedzie jiggi-jiggi z M :-)jutro spodziewany skok tempki, wiec chcemy jeszcze dzisiaj zadzialac, tylko nie wiem czy mezus nazbieral wystarczajaco amunicji;-)
    do jutra:-)
    powodzenia ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czytajcie i bzykajcie . To ja do lozka i maz proponuje seans filmowy. U nas raczej seks z rana ...

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziekuje:-) tak bardzo bym chciala zeby ten cykl byl juz tym ostatnim, zloty strzal i blizniaki...w koncu mam dwa jaja...ale bylyby jaja;-) moj maz by padl, jeszcze jakby byly 2 dziewczynki:-) biedny, cale zycie z samymi babami;-)
    agafbh wrote:
    powodzenia ;-)

polarmiś, bliska77, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:34

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    nie dziekuje:-) tak bardzo bym chciala zeby ten cykl byl juz tym ostatnim, zloty strzal i blizniaki...w koncu mam dwa jaja...ale bylyby jaja;-) moj maz by padl, jeszcze jakby byly 2 dziewczynki:-) biedny, cale zycie z samymi babami;-)
    Viola, jestem zazdrosna :-) a tak całkiem na serio, życzę Ci dzidziusia a jeszcze lepiej piękną dwójeczkę z całego serca, wie, jakie to ważne, owocnej nocy

polarmiś, samira, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dla Ciebie0heart.gif ...a jutro znowu beda ploty;-)
    agafbh wrote:
    Viola, jestem zazdrosna :-) a tak całkiem na serio, życzę Ci dzidziusia a jeszcze lepiej piękną dwójeczkę z całego serca, wie, jakie to ważne, owocnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 22:15

polarmiś, Iwone, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zgadza się, że każde dziecko rozwija się w swoim tempie, ale ja już podobną sytuację miałam ze starszym synem. On pisał, ale bardzo wolno. Wracał ze szkoły i przez kolejne 3 godz. uzupełnialiśmy to czego nie zdążył w szkole napisać, kolejna godzina to odrabianie zadania domowego i tym sposobem w tygodniu nie wychodził nigdzie, bo już nie miał na to czasu. Z tego powodu mam obawy że z tym młodszym będzie podobnie.
    To ja tak go nie mecze, odpuszczam bo jaki to ma sens, za rok dwa wyrowna to a bieganie, sport, zabawa z kolegami po lekcjach to podstawa. Ja z nim pracuje maksymalnie. 20 min. Potem daje spokoj.

Iwone, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:34

samira, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, a Ty te badania robiłaś ze wskazań gina czy sama zdecydowałaś od czego zacząć?

caffe lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ufufufu ale czytania a jaka dyskusja łał to ja wole sie nie odzywać jako nauczyciel wychowania przedszkolnego i nauczania początkowego hihihihihi :P
    bo a nie lepiej nie ...... chyba,ze któraś ma jakieś pytanie???????????
    Jesteśmy już w domu, teraz prania góra, posprzątania i zaprawy :)
    WIdzę,że tu badnai poszły w ruch oby same pomyślne wyniki były.
    CO do TV to ja ogladam wieczorkiem ale żadnych polskich seriali nie ogladam bo lubie krymunały wiec ogladam AXN lub 13 street np. Castle. Czasmi jakis film maż mi nagra i razem ogladamy.

Lucky, grosza, caffe, bliska77, samira, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To ja tak go nie mecze, odpuszczam bo jaki to ma sens, za rok dwa wyrowna to a bieganie, sport, zabawa z kolegami po lekcjach to podstawa. Ja z nim pracuje maksymalnie. 20 min. Potem daje spokoj.
    ja mam podobne zdanie, nie wiem jak będzie w szkole ale myślę że takim wieku najważniejsza jest zabawa sport i beztroska potem będzie już tylko praca praca i jeszcze raz praca, no ale jak trzeba to trzeba :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 08:44

caffe, Iwone, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie kochane ufufufu ale czytania a jaka dyskusja łał to ja wole sie nie odzywać jako nauczyciel wychowania przedszkolnego i nauczania początkowego hihihihihi :P
    bo a nie lepiej nie ...... chyba,ze któraś ma jakieś pytanie???????????
    Jesteśmy już w domu, teraz prania góra, posprzątania i zaprawy :)
    WIdzę,że tu badnai poszły w ruch oby same pomyślne wyniki były.
    CO do TV to ja ogladam wieczorkiem ale żadnych polskich seriali nie ogladam bo lubie krymunały wiec ogladam AXN lub 13 street np. Castle. Czasmi jakis film maż mi nagra i razem ogladamy.
    Inessa, mam nadzieję, że szybko uporasz się z praniami itp,miłego dnia

caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle witajcie koleżanki, córcia już po badaniu, dziś ok 17 będą wyniki, zobaczymy co w trawie piszczy, mam nadzieję że jest wszystko ok

caffe, samira, Iwone, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    A w ogóle witajcie koleżanki, córcia już po badaniu, dziś ok 17 będą wyniki, zobaczymy co w trawie piszczy, mam nadzieję że jest wszystko ok
    Cześć wszystkim :)

Aga, oby wszystko było dobrze :)

ja od jakiegoś czasu nie mogę spać, tzn. wieczorem padam, ale do rana dospać nie mogę co jest do mnie nie podobne. Leżę i patrzę, że jest godz. 6, potem, 7, a w efekcie wstaję bo już doleżeć nie mogę. Niepodobne to do mnie bo ja lubię pospać do południa.

Iwone, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, a ja odkad biore bromergon to spie na okraglo...jak byla moja mama to dopytywala czy jestem zdrowa bo wracalam z pracy i spalam, pozniej cos tam zrobilam i znowu szlam spac, w ktoras sobote spalam do 15, ale wtedy wzielam 2 polowki bromka dwa dni pod rzad i scielo mnie wtedy. Postanowilam go odstawic bo odkad go biore to nie zyje. W pracy ledwo wytrzymuje.
    Aha, i wczoraj nie bylo bzyku-bzyku, bo moj dzielny zolnierzyk padl, byl 24 godziny na nogach no i jak zobaczylam go jak wrocil to nie mialam serca go juz molestowac.....

Iwone, bliska77, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caaaffe, ta Twoja tempka jest genialna! I Polarmis ma racje z luteina, tzn. mnie rowniez lutka nie podniosla temperatury, a jesli podnosi to chyba nie az tak....:-)

Andzia33, caffe, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ