X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhaha, jakiś palantino zadzwonił na naszą straż dla zwierząt że u nas pies dzień i noc wyje. Panie przyjechały, zobaczyły że uciekinier Ares ma zjefajny wyciąg rozpięty na długości 150m, obok michę z wodą i dostęp do budy i oniemiały z wrażenia :) A wyje bo tak husky na uwięzi mają i nie robi tego w nocy bo wtedy biega luzem. Wiedzą że za dnia musi być podpięty pod ten wyciąg bo inaczej będą musiały go ściągać z ulicy i przywozić. Cieszę się że mamy reagującą na zgłoszenia straż dla zwierząt a kretynów sąsiadów mam w du**e :)

dorbie, Sabina, iwcia77, BISCA, efcia, Simba, moremi, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężkich tematów ciąg dalszy - Moremi uważaj, Kapta ich nie zniesła i się rozsypła ;)

Z tą komórką dawczyni ciężka sprawa. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybym nie miała dziecka to na pewno bym się zdecydowała, bo to jest tak jak pisze Reni, miłość do dziecka nie tworzy się w momencie zapładniania (stosunku, transferu) ale właśnie podczas tych 8 miesięcy, kiedy czujesz to dziecko pod sercem, kiedy się rodzi i pierwszy raz patrzysz na to małe bezbronne stworzenie, którego być albo nie być jest uzależnione od Ciebie. Jak się ma już dziecko, to sprawa wygląda inaczej bo sobie myślisz, a co będzie jak to będę kochać mniej, albo w inny sposób. Poza tym masz już dla kogo żyć i takie tam...no qrwa sama się wzruchłam chyba se poleję ;)

Dziobak, ania.g, kkisia, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Heretyczka, BISCA, efcia, SolarPolar, Simba, moremi, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Prosz! Niewielki, bo miał być symboliczny, ale za to skandynawski, że ho ho! ;-)
    I ja i ja otrzymałam dzis prosto z Norwaya!!DzieNkuje =D

iwcia77, BISCA, efcia, kkisia, Sabina, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i znowu trafiłam na przerwę...to idę do kantorka sprawdzić na monitoringu gdzie się wszystkie poukrywały

iwcia77, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    i znowu trafiłam na przerwę...to idę do kantorka sprawdzić na monitoringu gdzie się wszystkie poukrywały
    Pewnie w kiblu siedzOm ;D

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pewnie w kiblu siedzOm ;D
    hmmmm, sezon na zaglondanie w gacie????? ale tak zbiorowo?! o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:25

iwcia77, efcia, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Ciężkich tematów ciąg dalszy - Moremi uważaj, Kapta ich nie zniesła i się rozsypła ;)

Z tą komórką dawczyni ciężka sprawa. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybym nie miała dziecka to na pewno bym się zdecydowała, bo to jest tak jak pisze Reni, miłość do dziecka nie tworzy się w momencie zapładniania (stosunku, transferu) ale właśnie podczas tych 8 miesięcy, kiedy czujesz to dziecko pod sercem, kiedy się rodzi i pierwszy raz patrzysz na to małe bezbronne stworzenie, którego być albo nie być jest uzależnione od Ciebie. Jak się ma już dziecko, to sprawa wygląda inaczej bo sobie myślisz, a co będzie jak to będę kochać mniej, albo w inny sposób. Poza tym masz już dla kogo żyć i takie tam...no qrwa sama się wzruchłam chyba se poleję ;)
    w sumie chyba tak
    mysle że po cięzkich namysłach nie mając innej opcji tez bym sie zdecydowała na komórke dawczyni, dziecko to dziecko, wszystko inne siedzi w umysle tylko, liczy sie miłość...

BISCA, iwcia77, pierwiastka, efcia, Aasiula, Sabina, sandra80, Dziobak, SolarPolar, Magda*, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuffa, maraton to nadrabianie.

Mialam sie odniesc do wielu tematow, ale mi umknelo.

Najwazniejsze : Kkisia <3 <3 <3

iwcia77, pierwiastka, efcia, kkisia, Sabina, Dziobak, SolarPolar, Simba, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie Kisiel!

Kisiel niech sie blizniaki rozgoszcza :)

efcia, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    hmmmm, sezon na zaglondanie w gacie????? ale tak zbiorowo?! o.O

byłam i melduje że jeszcze cisza

Aasiula, pierwiastka, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia pisz jak sie czujesz i czy juz cionżowo

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    w sumie chyba tak
    mysle że po cięzkich namysłach nie mając innej opcji tez bym sie zdecydowała na komórke dawczyni, dziecko to dziecko, wszystko inne siedzi w umysle tylko, liczy sie miłość...

Amen.

Heretyczka lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O komorce dawczyni sie juz wypowiadalam. Bez watpieniea bym sie zdecydowala. Balabym sie zycia w przyszlosci z widmem dziecka, ktorego nie ma z powodu zlej decyzji podjetej lata wczesniej.

Adopcja, jak dla mnie odrebny temat. Nie zastanawialam sie. Trudno jest mi sie wyobrazic sytucje .. To chyba swiadczy o tym, ze mialabym z tym problem.

Heretyczka, efcia, Sabina, Dziobak, SolarPolar, Simba, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez w mydle marsylskim ;D ale powoli zaprzestaje i czasem piore w normalnym proszku razem z naszymi ciuchami
    Paszcza, Iwcia ale jak to mydło używacie do pralki. Ja widziałam tylko w kostce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Kisia pisz jak sie czujesz i czy juz cionżowo

Jak co miesiac :) i kazda z nas ;)

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któras sie orientuje jak to własciwie wyglada od strony prawnej? czy dawczyni jest anonimowa? czy ma jakies prawa?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Paszcza, Iwcia ale jak to mydło używacie do pralki. Ja widziałam tylko w kostce?
    w italii jest w plynie i sa tez specjalne dla dzieci :)

dorbie lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się pewnie na komórke dawczyni albo na sperme dawcy zdecydowała szybciej niż na surogatke czy adopcje
    dobrze że nie muszę takiej decyzji podejmować jeszcze

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dzieci to i wnioski moga byc skrzywione.

Rozkminiajac temat patrzac z boku osmiele sie powiedziec, ze zbrodnia jest walka latami o biologiczne dziecko kiedy na swiecie jest tyle niechcianych i cierpiacych.
    Nalezaloby poznajdywac domy tym, ktore juz sa i wtedy brac sie za robienie nastepnych.

To oczywiscie brzmi w stylu prawa rodem z Korei Polnocnej, ale czy nie ma choc odrobiny sensu?

Nasze spoleczenstwo zagalopowalo sie w dostrzeganiu tylko siebie. Ja, moje. To smutne.

BISCA, Heretyczka, Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, odnosnie sportu, musze sie wypowiedzie, bo mam okazje zablysnac :P

3 X w tygodniu 1h ostrej biezni + 1 seans z konowata w weekend (po ktorym wszystko mnie boli) :)

Diete mam, od kiedy moj maz sie odchudza. Przestalismy jesc : biale pieczywo, makaron, ziemniaki, slodycze (za wyjatkiem owocow i czarnej czekolady). Mieso, ryby, owoce morza, orzechy, warzywa, jajka, makaron pelniziarnisty i pieczywo dietetyczne stanowia wiekszosc naszego jadlospisu. Czasami odstepujemy, jak np idziemy do knajpy albo cos.
    Moj maz od kwietnia schudl w ten sposob 13 kg. Ja 2 O.o I gdzie tu jest, prostytutka ruszana w odbyt, sprawiedliwosc ??????
    Ja sie pytam !

efcia, Magdala, Sabina, Dziobak, dorbie, SolarPolar, kkisia, Simba, Aasiula, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 11759 11760 11761 11762 11763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ