35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Nawet znalazłam,
https://www.efiori.com.pl/pl/p/ChanteClair-plyn-do-prania-marsylia-1690ml-26pran/509
ale bez przesady, przecież nie będę zamwiać wysyłkowo płynu do prania
Może w Gdańsku gdzieś znajdę, to kupię
ale super, ze znalazlas ta stronke , bo ja mojej mamaie zawsze woze te produktya tak zrobie zamowienie i wysle bezposrednio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:23
dorbie lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:To zupełnie inaczej jak u mnie, moja Grażyna właśnie śpiewa "Odę do tampona":
Czerwona jak cegła, rozgrzana jak piec
muszę Cię mieć, muszę Cię mieć,
nie możesz tak odejść,
gdy leci ta krew,
muszę Cię mieć, muszę Cię mieć...efcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Iwcia z tego co tu jest napisane to tylko na niemcy dostawa.A co Ty potrzebujesz to moge Ci wyslaciwcia77 wrote:https://www.dm.de/
annamaria, hera, stary kalosz- te co szprechajo- prosze mi powiedziec czy wysylaja tylko na terenie niemiec czy do europy tez? dziekiiwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia z tego co tu jest napisane to tylko na niemcy dostawa.A co Ty potrzebujesz to moge Ci wyslac
na razie musze oblukac stronke , bo ja uzywalam duzo produktow balea
jak zrobie zakupy to najwyzej wysle to na twoj adres a pozniej ty mi do wloch
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziewczyny w życiu nic ne kupiłam w Decathlonie, dopiero niedawno go otworzyli w Kielcach. I znalazłam na ich stronie buty na zimę dla Młodej, podobno idealne na śnieg, nie przemakają, a takie kcem.... Tylko tak są opinie, że jest zaniżona rozmiarówka. Serio tak jest? Bo niestety tego modelu nie ma w Kielcach i zostaje mi net
Ps. Rozchodzi mnie się o takie buty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29b36abb7d5.jpg
Gdybyście mogły mi coś doradzić, to będę wdzięcznaSabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Nie mam dzieci to i wnioski moga byc skrzywione.
Rozkminiajac temat patrzac z boku osmiele sie powiedziec, ze zbrodnia jest walka latami o biologiczne dziecko kiedy na swiecie jest tyle niechcianych i cierpiacych.
Nalezaloby poznajdywac domy tym, ktore juz sa i wtedy brac sie za robienie nastepnych.
To oczywiscie brzmi w stylu prawa rodem z Korei Polnocnej, ale czy nie ma choc odrobiny sensu?
Nasze spoleczenstwo zagalopowalo sie w dostrzeganiu tylko siebie. Ja, moje. To smutne.
Moze powiem tak Magdala- chyba nie interesowalas sie tematem i dlatego pojecie masz skrzywione.. To nie jest tak, ze gromada niemowlakow czeka na rodzicow. Tak jak pisalam- my, obiektywnie patrzacfantastyczna rodzina, nie mamy szanse na adopcje niemowlaka.
Juz zesmy ten temat roztrzasaly - adopcja jajka, plemnika, zarodka, noworodka, niemowlaka, dziecka- u mnie przy pierwszym dziecku "biore" zakonczylo by sie na niemowlaku- nie wyzej. Jak nam z drugim nie wyjdzie to moze kiedys zaadoptujemy starsze dziecko..BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jak juz znalazlas chemie wloska w pl to polecam odtluszczcz do kuchni i viakal- na kamien i matowe od mydla sanitariaty i fornet - spray do czyszczenia piekarnikow
ale super, ze znalazlas ta stronke , bo ja mojej mamaie zawsze woze te produktya tak zrobie zamowienie i wysle bezposrednio
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=4&us_id=25396481
To może zamówię sobie te rzeczy do czyszczeniaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Paszcza, Iwcia ale jak to mydło używacie do pralki. Ja widziałam tylko w kostce?
Moge Ci przytargac pake na swieta.. Kupilam taka jak duzy proszek w kartonie i jeszcze mam, a pralam w nim nawet ciuchy przed urodzeniem Adama. jakby co to daj znac na priv.iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:https://www.dm.de/
annamaria, hera, stary kalosz- te co szprechajo- prosze mi powiedziec czy wysylaja tylko na terenie niemiec czy do europy tez? dzieki
Lieferung nur innerhalb von Deutschland
ino u niemiaszkowiwcia77 lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:To zupełnie inaczej jak u mnie, moja Grażyna właśnie śpiewa "Odę do tampona":
Czerwona jak cegła, rozgrzana jak piec
muszę Cię mieć, muszę Cię mieć,