35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracajac do invitro ,kolezanki siostra mieszka we Wloszech ,a do kliniki pojechala do Belgii i ma parke 6 miesiecy Maja ,mowia ze Belgusy sa w tym dobre
Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina, efcia, paszczakin, Magdala, kkisia, BISCA, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wracajac do invitro ,kolezanki siostra mieszka we Wloszech ,a do kliniki pojechala do Belgii i ma parke 6 miesiecy Maja ,mowia ze Belgusy sa w tym dobre
Mnie sie wydaje ze tajemnica tkwi w stymulacji, interpretacji wyników i wstrzeleniu sie w odpowiedni moment. Poza tym oni tego po prostu bardzo dużo robia. A nasza klinika faktycznie ma bardzo dobre wyniki.iwcia77, Bozia3, Sabina, dorbie, anna maria, efcia, Mimbla, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hera- ceny sa fajne w dm ! ja mam takie ceny we wloszech produktow do higieny osobistej ze glowa boli...glupi przyklad - mydlo w plynie do rak- zapas 500ml 55 centow! ja bylejakiej marki i smierdzace mam tu za 2 euro!!! a w promocji 1.50 E....
seria Balea jest dobra i ekonomiczna- zele pod prysznic sa fajne i 300 ml za 95 cent- ja tutaj mam za minimum 1.50 wzwyz...no chyba ze promocja to za 1 euro
proszki tansze, mleko modyfikowane tansze...no oplaca sie bardzoSimba, anna maria, Heretyczka, Dziobak, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie mam dzieci to i wnioski moga byc skrzywione.
Rozkminiajac temat patrzac z boku osmiele sie powiedziec, ze zbrodnia jest walka latami o biologiczne dziecko kiedy na swiecie jest tyle niechcianych i cierpiacych.
Nalezaloby poznajdywac domy tym, ktore juz sa i wtedy brac sie za robienie nastepnych.
To oczywiscie brzmi w stylu prawa rodem z Korei Polnocnej, ale czy nie ma choc odrobiny sensu?
Nasze spoleczenstwo zagalopowalo sie w dostrzeganiu tylko siebie. Ja, moje. To smutne.
nie ma sensu
nawet trochę
ja, moje!To przecież NATURALNE! nie widzę w tym nic smutnego, że ludzie wolą mieć swoje niż adoptować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:38
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Podobno tak.
Mnie sie wydaje ze tajemnica tkwi w stymulacji, interpretacji wyników i wstrzeleniu sie w odpowiedni moment. Poza tym oni tego po prostu bardzo dużo robia. A nasza klinika faktycznie ma bardzo dobre wyniki.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziewczyny w życiu nic ne kupiłam w Decathlonie, dopiero niedawno go otworzyli w Kielcach. I znalazłam na ich stronie buty na zimę dla Młodej, podobno idealne na śnieg, nie przemakają, a takie kcem.... Tylko tak są opinie, że jest zaniżona rozmiarówka. Serio tak jest? Bo niestety tego modelu nie ma w Kielcach i zostaje mi net
Ps. Rozchodzi mnie się o takie buty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29b36abb7d5.jpg
Gdybyście mogły mi coś doradzić, to będę wdzięczna
nie wiem jak z dziecinnymi butami, ale dla starych rozmiarówka się trzyma
zmierz długość wkładki
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:27
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie ma sensu
nawet trochę
ja, moje NATURALNE! nie widzę w tym nic smutnego, że ludzie wolą mieć swoje niż adoptować
chociaz nie wiem co to znaczy
gdybym sie dowiedziała ze mój synek jest podmieniony nie NATURALNY niczego by to nie zmieniło
NICZEGO..iwcia77, efcia, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale jeszcze nie masz swoich tych NATURALNYCH
chociaz nie wiem co to znaczy
gdybym sie dowiedziała ze mój synek jest podmieniony nie NATURALNY niczego by to nie zmieniło
NICZEGO..
zmieniłaś sens mojego postu
z resztą nieważne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:42
-
Heretyczka wrote:gdybym sie dowiedziała ze mój synek jest podmieniony nie NATURALNY niczego by to nie zmieniło
NICZEGO..
a co innego możesz teraz powiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:41
-
nick nieaktualny