35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie rozumiem???
Te Twoje życzenia, żeby ktos miał albo nie miał dziecka są poniżej pasa
Może napiszę Ci bardziej dosadnie, bo Twoja dojrzałość do takich rozmów już trochę przejrzała i zaczyna trącić trupim jadem
co masz teraz powiedzieć?
Mówisz, że nawet jakbyś się dowiedziała, że Ci dzieciaka podmienili to byś go nie oddała
No a co masz teraz powiedzieć po fakcie? Po roku przebywania i opiekowania się małym?
Ja po roku nawet psa bym nie oddała, a co dopiero dziecko
Może zrozumiesz sens, może nie
nie chce mi się dzisiaj z Tobą dyskutować
idę stąd, gdzie jest przyjemniejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:55
Simba, iwcia77, malgos741, Mimbla, moremi, kkisia, gretka, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie rozumiem???
Te Twoje życzenia, żeby ktos miał albo nie miał dziecka są poniżej pasa
Może napiszę Ci bardziej dosadnie, bo Twoja dojrzałość do takich rozmów już trochę przejrzała i zaczyna trącić trupim jadem
co masz teraz powiedzieć?
Mówisz, że nawet jakbyś się dowiedziała, że Ci dzieciaka podmienili to byś go nie oddała
No a co masz teraz powiedzieć po fakcie? Po roku przebywania i opiekowania się małym?
Ja po roku nawet psa bym nie oddała, a co dopiero dziecko
Może zrozumiesz sens, może nie
nie chce mi się dzisiaj z Tobą dyskutować
idę stąd, gdzie jest przyjemniej
mnie sie wydaje że tobie jest dziecko do szczęścia niepotrzebne...tak poprostu -
paszczakin wrote:Moze powiem tak Magdala- chyba nie interesowalas sie tematem i dlatego pojecie masz skrzywione.. To nie jest tak, ze gromada niemowlakow czeka na rodzicow. Tak jak pisalam- my, obiektywnie patrzac
fantastyczna rodzina, nie mamy szanse na adopcje niemowlaka.
Juz zesmy ten temat roztrzasaly - adopcja jajka, plemnika, zarodka, noworodka, niemowlaka, dziecka- u mnie przy pierwszym dziecku "biore" zakonczylo by sie na niemowlaku- nie wyzej. Jak nam z drugim nie wyjdzie to moze kiedys zaadoptujemy starsze dziecko..
Jeszcze sie zbytnio nie interesowalam. To taka mysl populistyczna I gornolotne farmazony. Chociaz prawdziwe, bo dzieci do wziecia jest podejrzewam duzo, tylko procedury nie do konca skuteczne I przemyslane.
iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Jeszcze sie zbytnio nie interesowalam. To taka mysl populistyczna I gornolotne farmazony. Chociaz prawdziwe, bo dzieci do wziecia jest podejrzewam duzo, tylko procedury nie do konca skuteczne I przemyslane.
-
No wlasnie tego nie rozumiem ,ona jak pisala to juz sie z tym chlopcem widywala i tu nagle taka decyzja ,dziecko nie dla nich ,dziwi mnie toiwcia77 wrote:te procedury sa tak ciezkie , ze nawet naszej Inessce odmowili adopcji
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak free everything?? dawaj przepisa!
Hale&Hearty Rich Chocolate Brownie mix.
Sklad: raw cane sugar,corn flour, dark chocolate 15%, wholegrain brown rice flour, cocoa, carob, sea salt, bourbon vanilla. Wszystko organic.
Trzeba dodac maslo, dwa jajka I 100ml mleka (ja daje sojowe lub inne roslinne).
Pyszne sa. Gdyby nie cukier mozna by jesc na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 23:13
iwcia77, malgos741, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
Hera teraz to wyjebałaś... nikt na takie słowa nie zasługuje..
iwcia77, Mimbla, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Z serii Moj pierwszy raz.
Dzis zaczyna klucie. Luby pol godziny ogladal filmy instruktazowe na yt.
Rozscielil sterylny podklad (dowiedzialam sie, ze mamy apteczke ), poukladal ampulki, strzykawke I igly. Umyl sie I mi kazal. Przygotowal antyseptyczne chyteczki (z cudownej apteczki pochodzace)
Wracam z lazienki. Ampulka stoi wyszczerbiona, szklo sie wala po stole I plywa w zawrtosci. Chlop w kuchni robi sobie opatrunek..
Drogie bravo jaki jest skutek wstrzykniecia podskornie szkla?
iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Z serii Moj pierwszy raz.
Rozscielil sterylny podklad (dowiedzialam sie, ze mamy apteczke ), poukladal ampulki, strzykawke I igly. Umyl sie I mi kazal. Przygotowal antyseptyczne chyteczki (z cudownej apteczki pochodzace)
Wracam z lazienki. Ampulka stoi wyszczerbiona, szklo sie wala po stole I plywa w zawrtosci. Chlop w kuchni robi sobie opatrunek..
Drogie bravo jaki jest skutek wstrzykniecia podskornie szkla?
ja jutro się kuję ale mam zastrzyki w penie...iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorbie bedzie wiedzialaMagdala wrote:Z serii Moj pierwszy raz.
Drogie bravo jaki jest skutek wstrzykniecia podskornie szkla?Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie ma sensu
nawet trochę
ja, moje!To przecież NATURALNE! nie widzę w tym nic smutnego, że ludzie wolą mieć swoje niż adoptować
Nie chodzilo mi o Ja I Moje w odniesieniu do posiadania dziecka, tylko o powszechnie galopujacy egoizm.
Wczoraj moj podopieczny mial napisac esej pt Za nic nie jest warto umierac. Ustosunkuj sie.
Nie potrafil znalezc przykladu na tak, ani jego matka, ktora cos tam bakala o ratowaniu go z kapieli z narazeniem zycia.anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Z serii Moj pierwszy raz.
Drogie bravo jaki jest skutek wstrzykniecia podskornie szkla?bidulek ale chcial dobrze
Magdala, moremi, kkisia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:nie mam pojęcia...
ja jutro się kuję ale mam zastrzyki w penie...
Dobrze Ci. Ja mam dwie ampulki, dwie igly I strzykawke. Na jeden raz. Zmieniac igly I mieszac zawartosci musze sama.
Ale za to sam zastrzyk nic a nic nie boli. Na razie.iwcia77, malgos741, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:Z serii Moj pierwszy raz.
Drogie bravo jaki jest skutek wstrzykniecia podskornie szkla?malgos741 lubi tę wiadomość