35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Dobrze Ci. Ja mam dwie ampulki, dwie igly I strzykawke. Na jeden raz. Zmieniac igly I mieszac zawartosci musze sama.
Ale za to sam zastrzyk nic a nic nie boli. Na razie.iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMagdala, jak pękła ampulka tak, ze szkło pływa o nie możecie jej użyć. Raczej szkło się nue nabrało fo igły, opiłki dadzą podskornie efekt ciała obcego jeśli byście je wypuścili. Do krwiobiegu raczej się tak nie dostanie
malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale kto sobie podał? Mąż podawal podskórnie sobie coś?
Nie, ja sobie podalam. Menopur.
Staralam sie wyciagnc plyn igla z dolu, szklo plywalo po powieszchni. Glupek jestem?malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Nie, ja sobie podalam. Menopur.
Staralam sie wyciagnc plyn igla z dolu, szklo plywalo po powieszchni. Glupek jestem?Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No głupek to nie. Ponaciskaj to miejsce wklucia czy piecze, kłuje, boli. Jeśli nie o raczej ok jest
Oczywiscie, jak to powiedzialas to zaczelam czuc pod skora kawalki szkla.
Jest ok. Bede zyc.
Dzieki Dorbie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 00:00
malgos741, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja też spadam do sypialni
Dobranoc
Jutro dzień nauczyciela :
Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich NauczycieliMagdala, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, pierwiastka, Dziobak, efcia, iwcia77, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobranoc..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/851049bf81a9.jpgmoremi, kkisia, macduska, sandra80, Aasiula, Reni, pierwiastka, malgos741, ania.g, Simba, efcia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Trochę się działo dzisiaj. Widziałam te posty przed edycją moderatora.
I teraz życzenia: niech te życzenia, które były składane wrócą do osób je składających.
Dobranoc. Albo nie.
Kapta, trzeba było dzisiaj o tej kupie opowiadać? I wyszedł gówniany dzieńkkisia, Sabina, sandra80, kapturnica, dorbie, malgos741, Simba, efcia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dzien dobry wiedzmy
Sabina nie lubie
Wiecie, wczoraj się emocjonowalam. Naprawdę wierzylam, że coś jest na rzeczy. A jak zobaczyłam kreche to już mnie tak nie ubodlo. Jednak 3 lata doświadczenia z negatywnym testem robią swojedupa robi się twardsza
Tylko jeszcze muszę do męża zadzwonić, a on teraz nasze jedne kreski strasznie bierze do siebieefcia lubi tę wiadomość
-
Dziś będę dzwonić do ordynatora z mojego miasta coby podpytać czy by mi tu tego hsg nie trzasnął, zaoszczędziłabym 6 stów, byłoby na IUI. Po @ muszę zrobić stopień czystości lub posiew bo nie wiem czy doleczona jestem, brałam metrodinazol. Najgorsze to, że ja nie miałam żadnych objawów jakiejkolwiek infekcji, więc nie mam porównania.
kapturnica, malgos741, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry!!
Sabbcia NIE ZNOSZE!! Domyslam się ,że chUop bierze wszystko pod siebie te nieudane próby.Przytulam mocno
Morek no gówniany wyszedł nie ma dwóch zdań .Jak poczytałam życzenia dla Mimbli to nawet nie to ,że mi się zrobiło nieprzyjemnie.Mi się zebrało na jawnie na hafty.Ale cóz poradzić ? Mam tylko nadzieje ,że Mimbla olała to ciepłym siurkiem i nie wzięła do siebie.
Asiulka 100lat bo dziś macie rocznice z tego co doczytałam
Mały wczoraj miał cięższy wieczór(no i ja chyba 1szy kryzys bo zbeirało mi się też na płacz, ale to chyba zezmęczenia bo mały 2noce pod rząd mało co spał i widziałam wszystkie godziny na zegarze).Kręcił się , popłakiwał.Zeszło troche czasu zanim zasnął.Myślę ,że miał maly problem z brzuch.Dostał herbatke z koperku i rumianku i troche pomogło bo spał potem dość spokojnie w nocy.Ale dziś już kupie espumisan i będe mu podawac profilaktycznie .
Za chwile zbieramy się na badania z nim.Będzie miał pobierane do morfologii.Tylko juz nie pamietam ale chyba z palca a to podobno dla dzieciora dość bolesne.
Miłego dnia babyAasiula, Sabina, malgos741, macduska, sandra80, ania.g, Simba, moremi, SolarPolar, Natka_79, kkisia, efcia, iwcia77, Magdala, satori, gretka, Mega lubią tę wiadomość