X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć OF

Sabina 14.10 egzamin
    Moremi 15.10
    Pierwiastka 16.10
    małgoś741 19.10
    Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Mega 22.10 egzamin
    Asiula 23.10 egzamin
    KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 33 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Psze Pani a mój sprawdzian 6 listopada to gdzie?

Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia jeszcze ja, jeszcze ja!
    16.10. podgląd jajec- odsłona druga.

Aasiula, pierwiastka, malgos741, moremi, Reni, Sabina, ania.g, kkisia, efcia, iwcia77, BISCA, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.

Bo nowe to co innego, im to tak, jakby przywalic z subtelnoscia betonowego bloku..

ale Reni- Tobie to powinno splywac jak po kaczce.. i jesli juz chcesz odpowiadac (łaaaaaaaaaaj?) to nie pisz 'ide', tylko 'ic' stont!

moremi, Aasiula, Sabina, sandra80, macduska, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, BISCA, Bozia3, malgos741, Simba, dorbie, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wlasnie- Heli zdjecia zawsze wstrzasaja moim "chce drugiego chlopaka" w kierunku "a moze taka cudna dziewuche"..

annamaria, nie zrobilabys se drugiej? ladnie Ci wychodzi.. ja bym wziela i miala ta cala cholerna prokreacje z glowy..

moremi, pierwiastka, Aasiula, Sabina, sandra80, macduska, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, BISCA, Bozia3, malgos741, Simba, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Zaraz lece do laboratorium.
    Mówiłam, że macie ściągać od siebie tylko pozytywy. Co to za pojedyncze krechy?
    Aasiula, najlepszego :-) a co zabandaż masz na głowie? Uderzyłaś się? ;-)

Sabina, Aasiula, sandra80, ania.g, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, malgos741, Simba, dorbie, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.

Bo nowe to co innego, im to tak, jakby przywalic z subtelnoscia betonowego bloku..

ale Reni- Tobie to powinno splywac jak po kaczce.. i jesli juz chcesz odpowiadac (łaaaaaaaaaaj?) to nie pisz 'ide', tylko 'ic' stont!
    ej no, od samego poczatku słyszałam o tfardej zadniej części
    do tego mam kask ;) ....kto się czubi ten się lubi a po tych przygryzkach co czytam to widze że nawet lofcia :D

spokojna twoja uczesana Paszcza, w końcu w cionży jestem to nie moge siem stresować ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:20

moremi, Aasiula, sandra80, efcia, iwcia77, kkisia, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze chcialam dolaczyc do wczorajszego wk**wa, tylko ze ze swiata realnego, bo forum raczej nie jest w stanie mnie wkurzyc..

kolega, ktory wyjechal z BE przyjezdza w przyszlym tygodniu na dwa dni i chcial wyjsc z grupa naszych ex-wspolpracownikow wieczorem do restauracji.
    Jako, ze ja po pracy gnam teraz do Adama na zlamanie karku i nie mam ochoty na bycie gdziekolwiek indziej niz w domu, odpisalam mu prywatnie, ze z tego powodu mnie nie bedzie. zreszta on byl u mnie w domu na kolacji niedawno. Zapewnil, ze rozumie.

Natomiast do wszytkich odpowiedzialam, ze 'nie dam rady' i ze maja sie nim ladnie zajac.

I jeden burak napisal w odpowiedzi tak:

"I was hoping we could persuade Paszczaka. She has no valid reason for not joining at least one evening. In fact she would only make Adam and M a favour in their growing and maturing. Adam as well as M would both quicker and easier become independent and strong if she would join. Otherwise it will take a lot of time or maybe never happen. We have all met these boys (and men) who are really way too connected to their mother. Something to avoid I would say? Unless you would like Adam to be a real Belgian and stay at home with you until he is 38 years old?"

wkurwil mnie tym niemozebnie! bedzie mi kurde byly kolega z pracy mowil jak mam dziecko wychowywac i ile czasu z nim spedzac!
    przesadzam?

Mimbla, Simba, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Aasiula, najlepszego :-) a co zabandaż masz na głowie? Uderzyłaś się? ;-)

stawiam, ze to welon ;)

Asiula, najlepszego!

Sabina, Aasiula, efcia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    stawiam, ze to welon ;)

Asiula, najlepszego!
    No przecież to zarcik taki ;-)

Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Miłego dnia życzę :) Nie lubię chodzić na drugą zmianę do pracy a w tym tygodniu właśnie taką mam , ale wieczorkiem się odprężę , nie mogę się doczekać tak polubiłam te kijki :)

moremi, macduska, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    paszczakin wrote:

Tia, zauważyłam że Hera czasem lubi sie popastwić, ale to wczoraj napisała to było dno. Może miała gorszy dzień, może miała ochotę się z kimś "pobawić" w swoim stylu ale są jakieś granice. To było obrzydliwe, wstrętne i nie pasujące do kobiety która stara się o rodzeństwo dla swojego syna. I jeszcze w takim miejscu :/
    Tak mnie to wczoraj wku!@# że zapomniałam napisać że trzymam kciuki za nowe twixy i za Iwcię
    Mimbla, mam nadzieje że olałaś to po prostu. Trzymaj się, bo czytałam że ci ciężko. Wiem że nie prosiłaś o kciuki ale mam nadzieje że sie przyjemnie rozczarujesz

Sabina, przykro no... <3
    Aasiula- szcześcia dla Was i żeby szybko sie udało :)
    Kapta, a słyszałaś o Sab simplex? co prawda trzeba sprowadzać, bo w PL tego nie ma ale na kolki świetne. Myśmy to jakos kupowali z czeskiej apteki która wysyła do PL, zamawiane przez internet, no ale to było 5 lat temu :) muszę się zorientować
    Reni <3

Kciukasy zaciśnięte!
    Miłego dnia !!

Sabina, Aasiula, macduska, kapturnica, iwcia77, Mimbla, Magdala, kkisia, Simba, dorbie, satori, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    stawiam, ze to welon ;)

Asiula, najlepszego!
    No pewnie ,ze welon :) nawet usta se machnełam 0slonce.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:55

Sabina, kapturnica, efcia, iwcia77, Magdala, kkisia, Simba, dorbie, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No pewnie ,ze welon :) nawet usta se machnełam 0slonce.gif
    Fota że ślubu? :-O XD

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Fota że ślubu? :-O XD
    Tak z zaskoczenia zrobiona ,wiesz bym sie jakos usyawiła a taK bardzo niekorzystne zdjecie wyszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:59

Sabina, macduska, kapturnica, paszczakin, efcia, iwcia77, kkisia, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

wkurwil mnie tym niemozebnie! bedzie mi kurde byly kolega z pracy mowil jak mam dziecko wychowywac i ile czasu z nim spedzac!
    przesadzam?

Kolega bezdzietny jak rozumiem?
    Olej ciepłym strumieniem.

Sabina, paszczakin, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tak z zaskoczenia zrobiona ,wiesz bym sie jakos usyawiła a taK bardzo niekorzystne zdjecie wyszło.
    Ale przynajmniej dobrze widać Twoje wielkie oczy XD

Aasiula, macduska, paszczakin, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?

Natka_79, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

przesadzam?
    Niech spier***a na bambus. W ogóle nie powinien rozwijać tematu. Nie dasz rady i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:08

paszczakin, Aasiula, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?

Mam wrażenie że nikt się nie odzywa bo się boi :( Ja bardzo chcę być na tym wątku , ale cały czas czuję się jakaś taka osaczona. Można pożartować, doprowadzić kogoś do pionu , ale nie na każdym kroku ubliżanie i jakaś taka pogarda . Każda z nas chce mieć dziecko, staramy się , przeżywamy stresy, płaczemy, myślimy ciągle o tym i najważniejsze to potrzebujemy wsparcia a nie dołowania !!!
    Nie chcę nikomu robić przykrości , chcę tylko żeby było tak jak powinno być , aby jedna drugą wspierała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:11

pierwiastka, ania.g, Alis, Bozia3, malgos741, satori, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mam wrażenie że nikt się nie odzywa bo się boi :(

co?? kogo? weź nie żartuj

kapturnica, iwcia77, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 11768 11769 11770 11771 11772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ