35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
Sabina 14.10 egzamin
Moremi 15.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 19.10
Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Mega 22.10 egzamin
Asiula 23.10 egzamin
KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 02.11
Kometa 03.11
Yesenia 03.11 egzamin
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 33 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifAasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.
Bo nowe to co innego, im to tak, jakby przywalic z subtelnoscia betonowego bloku..
ale Reni- Tobie to powinno splywac jak po kaczce.. i jesli juz chcesz odpowiadac (łaaaaaaaaaaj?) to nie pisz 'ide', tylko 'ic' stont!moremi, Aasiula, Sabina, sandra80, macduska, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, BISCA, Bozia3, malgos741, Simba, dorbie, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
I wlasnie- Heli zdjecia zawsze wstrzasaja moim "chce drugiego chlopaka" w kierunku "a moze taka cudna dziewuche"..
annamaria, nie zrobilabys se drugiej? ladnie Ci wychodzi.. ja bym wziela i miala ta cala cholerna prokreacje z glowy..moremi, pierwiastka, Aasiula, Sabina, sandra80, macduska, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, BISCA, Bozia3, malgos741, Simba, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Zaraz lece do laboratorium.
Mówiłam, że macie ściągać od siebie tylko pozytywy. Co to za pojedyncze krechy?
Aasiula, najlepszegoa co zabandaż masz na głowie? Uderzyłaś się?
Sabina, Aasiula, sandra80, ania.g, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, malgos741, Simba, dorbie, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.
Bo nowe to co innego, im to tak, jakby przywalic z subtelnoscia betonowego bloku..
ale Reni- Tobie to powinno splywac jak po kaczce.. i jesli juz chcesz odpowiadac (łaaaaaaaaaaj?) to nie pisz 'ide', tylko 'ic' stont!
do tego mam kask....kto się czubi ten się lubi a po tych przygryzkach co czytam to widze że nawet lofcia
spokojna twoja uczesana Paszcza, w końcu w cionży jestem to nie moge siem stresowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:20
moremi, Aasiula, sandra80, efcia, iwcia77, kkisia, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
A jeszcze chcialam dolaczyc do wczorajszego wk**wa, tylko ze ze swiata realnego, bo forum raczej nie jest w stanie mnie wkurzyc..
kolega, ktory wyjechal z BE przyjezdza w przyszlym tygodniu na dwa dni i chcial wyjsc z grupa naszych ex-wspolpracownikow wieczorem do restauracji.
Jako, ze ja po pracy gnam teraz do Adama na zlamanie karku i nie mam ochoty na bycie gdziekolwiek indziej niz w domu, odpisalam mu prywatnie, ze z tego powodu mnie nie bedzie. zreszta on byl u mnie w domu na kolacji niedawno. Zapewnil, ze rozumie.
Natomiast do wszytkich odpowiedzialam, ze 'nie dam rady' i ze maja sie nim ladnie zajac.
I jeden burak napisal w odpowiedzi tak:
"I was hoping we could persuade Paszczaka. She has no valid reason for not joining at least one evening. In fact she would only make Adam and M a favour in their growing and maturing. Adam as well as M would both quicker and easier become independent and strong if she would join. Otherwise it will take a lot of time or maybe never happen. We have all met these boys (and men) who are really way too connected to their mother. Something to avoid I would say? Unless you would like Adam to be a real Belgian and stay at home with you until he is 38 years old?"
wkurwil mnie tym niemozebnie! bedzie mi kurde byly kolega z pracy mowil jak mam dziecko wychowywac i ile czasu z nim spedzac!
przesadzam?Mimbla, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Miłego dnia życzę
Nie lubię chodzić na drugą zmianę do pracy a w tym tygodniu właśnie taką mam , ale wieczorkiem się odprężę , nie mogę się doczekać tak polubiłam te kijki
moremi, macduska, efcia, iwcia77, kkisia, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,paszczakin wrote:ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.
Tak mnie to wczoraj wku!@# że zapomniałam napisać że trzymam kciuki za nowe twixy i za Iwcię
Mimbla, mam nadzieje że olałaś to po prostu. Trzymaj się, bo czytałam że ci ciężko. Wiem że nie prosiłaś o kciuki ale mam nadzieje że sie przyjemnie rozczarujesz
Sabina, przykro no...
Aasiula- szcześcia dla Was i żeby szybko sie udało
Kapta, a słyszałaś o Sab simplex? co prawda trzeba sprowadzać, bo w PL tego nie ma ale na kolki świetne. Myśmy to jakos kupowali z czeskiej apteki która wysyła do PL, zamawiane przez internet, no ale to było 5 lat temumuszę się zorientować
Reni
Kciukasy zaciśnięte!
Miłego dnia !!Sabina, Aasiula, macduska, kapturnica, iwcia77, Mimbla, Magdala, kkisia, Simba, dorbie, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Fota że ślubu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:59
Sabina, macduska, kapturnica, paszczakin, efcia, iwcia77, kkisia, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:…
wkurwil mnie tym niemozebnie! bedzie mi kurde byly kolega z pracy mowil jak mam dziecko wychowywac i ile czasu z nim spedzac!
przesadzam?
Kolega bezdzietny jak rozumiem?
Olej ciepłym strumieniem.
Sabina, paszczakin, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja to sie dziwie stalym bywalcom prostytutkodolka, ze na Was robia jeszcze jakiekolwiek wrazenie przytyki Hery. Bardzo dziwie.
Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?Natka_79, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
przesadzam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:08
paszczakin, Aasiula, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?
Mam wrażenie że nikt się nie odzywa bo się boiJa bardzo chcę być na tym wątku , ale cały czas czuję się jakaś taka osaczona. Można pożartować, doprowadzić kogoś do pionu , ale nie na każdym kroku ubliżanie i jakaś taka pogarda . Każda z nas chce mieć dziecko, staramy się , przeżywamy stresy, płaczemy, myślimy ciągle o tym i najważniejsze to potrzebujemy wsparcia a nie dołowania !!!
Nie chcę nikomu robić przykrości , chcę tylko żeby było tak jak powinno być , aby jedna drugą wspierała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:11
pierwiastka, ania.g, Alis, Bozia3, malgos741, satori, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość