X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam, to jeszcze sie przywitam
    dzień dobry bardzo , miłego :-)

no to poudaje ze pracuje ;D

iwcia77, Aasiula, pierwiastka, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i sie witam

Pani z okazji Dnia Nauczyciela - Wszystkiego Najlepszego :)

Asiula- cudna slubna fota w awatarku :) i te usta ;D jak to lecialao: " do zgrzybialej starosci z gromada dzieciow i wnusiat ;D?"

Hera- ma nagane i teraz siedzi u dyra na rozmowie, jak juz troche ucichnie na forum to sie popjawi zartujac - standardowo

Reni, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, efcia, macduska, BISCA, kkisia, Dziobak, moremi, malgos741, Simba, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały bez płaczu zniósł gniecenie palucha =D
    Natka z tego co pisza laski na wrzesniowkach to Sab ma identyczny sklad jak espumisan tylko wieksza moc jakby to ujac.Na razie bede malemu podawac espumisan zobaczymy.On nie mial kolki jako kolki bo wtedy by wyl jak cholera ale skiałczał i zadna pozycja mu nie pasowala.A po okladzie na brzucho sie wyprukal i potem w miare spal 8)

ania.g, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak jak juz sie chwaliM to my tez 8)
    Młody dziś awansował z noworodka na niemowle .
    Za 45 minut ma miesięcznice =D

pierwiastka, Aasiula, efcia, Reni, paszczakin, Magdala, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, Dziobak, sandra80, moremi, Bozia3, iwcia77, malgos741, Simba, Luna76, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ,snieg duzo sniegu icaly czas sypie :-).milego dnia

kapturnica, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wjechal Ci na zycie prywatne traktorem. Wszedl brudnymi buciorami i podeptal. Najlepiej oczywiscie go olac bo wkrotce pojedzie, ale tak naprawde to nalezy mu sie .

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 października 2015, 22:00

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula zycze wam dalszych cudownych lat bycia razem :-)

Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bobry XD

Asiula szczescia no!

Sabcia przytul chlopa.

Ja dzis w pracy do 21.

Ide kontynuowac czytanie pijac herbate zielona z cytryna.

efcia, Aasiula, kkisia, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mały bez płaczu zniósł gniecenie palucha =D
    Natka z tego co pisza laski na wrzesniowkach to Sab ma identyczny sklad jak espumisan tylko wieksza moc jakby to ujac.Na razie bede malemu podawac espumisan zobaczymy.On nie mial kolki jako kolki bo wtedy by wyl jak cholera ale skiałczał i zadna pozycja mu nie pasowala.A po okladzie na brzucho sie wyprukal i potem w miare spal 8)
    Ja testowałam na Marcelu Bobotic forte, podobno to on ma najwięcej tego czegoś pomagającego na kolki.

sandra80, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    dobry ,snieg duzo sniegu icaly czas sypie :-).milego dnia

anna powiedz ze żartujesz - i to do mnie idzie O.o

anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hura, hura, upolowałam na olx nowe łóżeczko z ikea dla Julii za 40 zł( w sklepie 119 zł) :D Teraz tylko jeszcze nowy materac.
    Super, a materac kokos-gryka?

Kapta, taa, one wszystkie mają to samo w składzie, a róznią sie właśnie mocą.
    Jak będę tak daleko a byś chciała to sie odezwe, najwyżej ściągne do siebie i prześle tobie ;)
    Wow, Maks ma miesiąc :) a dopiero co rodziłas :)
    A tak przy okazji to coś polecasz? coś odradzasz? coś to wywalona kasa? chodzi mi o te wszystkie rzeczy okoloporodowe ;)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mimbla, mam nadzieje że olałaś to po prostu. Trzymaj się, bo czytałam że ci ciężko. Wiem że nie prosiłaś o kciuki ale mam nadzieje że sie przyjemnie rozczarujesz

Reni <3
    Kciukasy zaciśnięte!
    Miłego dnia !!

A dziękować, i miłego dnia pochmurnego wszystkim:), u mnie emocje opadły jak z przekłutego balonu (telefon chciał pisać balkonu...),no wreszcie. Nasikałam i potwierdziło się że krecha jedna wyraźna jak w pysk strzelił. Tej drugiej rzecz jasna ni śladu.

Z emocjami nieźle. Tak przeczuwałam, tak musiało być. Gina to ani ziębi ani grzeje, więc mu tylko puszczę mailem jutrzejsze skany badań (zrobię wtedy betę i PRG z krwi). Ale bez komentarzu, jak mówi mój maz.

Poza tym cóż. Pracuję, planuję weekend. Nawet mnie do alkoholu nie ciągnie, no ale odreagować jakoś muszę, przynajmniej się podróżowaniem zmęczę...Stwierdziłam, że zabieram więc do hotelu mojego psa: koszt całe 20 PLN/ doba więc w sumie czemu nie. Będziemy się pocieszać nawzajem w milczeniu, w jakim bym stanie nie była, przyprowadzi mnie z knajpy do pokoju z powrotem....i będziemy sobie patrzeć długo w oczy. I będziemy razem spać w łóżku, bezdzietne stare suki :).

Reni, Sabina, moremi, kapturnica, Bozia3, Magdala, iwcia77, ania.g, Simba, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla <3
    wiesz, z Toba bym poszla wypic na miasto..

Mimbla, kkisia, Sabina, kapturnica, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 Mimbla

Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku <3
    Ja z Tobą też ! No cóż. Kiedyś może.

zwłaszcza że piwo belgijskie wcale nie jest takie "be"..

Sabina, paszczakin, moremi, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Adaś do matury ma jeszcze daleko.

Jak Pierworodny był mały to sama się dałam wkręcić w takie myślenie, że dziecko nie zmienia życia, że można robić wszystko tak jak dawniej, spotykać się ze znajomymi, zapraszać gości itp...
    Nie wiem co i komu chciałam udowodnić. Dzisiaj żal mi każdej chwili spędzonej na durnych imprezach zamiast za małym Miśkiem.

To chyba jest ta roznica pomiedzy wczesnym i poznym macierzynstwem.
    Tez mi sie wydaje, ze przyrosne do dziecia.

macduska, sandra80, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mibla <3
    wypije dziś za Ciebie przy okazji spotkania ticzerskiego

Mimbla, Sabina, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cienko z czasem dzisiaj rano. Wpadlam, zeby sprawdzic co u Sabci i Mimbli.

Moglam nie przychodzic :(

<3 <3 <3

Mimbla, pierwiastka, kkisia, Sabina, Aasiula, macduska, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Poza tym cóż. Pracuję, planuję weekend. Nawet mnie do alkoholu nie ciągnie, no ale odreagować jakoś muszę, przynajmniej się podróżowaniem zmęczę...Stwierdziłam, że zabieram więc do hotelu mojego psa: koszt całe 20 PLN/ doba więc w sumie czemu nie. Będziemy się pocieszać nawzajem w milczeniu, w jakim bym stanie nie była, przyprowadzi mnie z knajpy do pokoju z powrotem....i będziemy sobie patrzeć długo w oczy. I będziemy razem spać w łóżku, bezdzietne stare suki :).

a pies Ci morde będzie lizał i gitarra

Mimbla walczysz dalej?

Mimbla, moremi, kkisia, kapturnica, efcia, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajmy Bisca, mój nastrój wbrew temu co Sandara np. myśli jest właśnie OK bo przygotowywałam sobie grunt od paru dni na twarde lądowanie. Nie masz się czym smutkać. Selekcja naturalna to podstawa ewolucji, jak mawia pewien krakowski ginekolog (nie wspomnę nazwiska..z litości). ;-)

Tak musiało być i już. Może to i lepsze niż poronienie w późniejszym terminie.Zastanawiam się tylko czy po ew. stracie blastocysty, robić 3. in-vitro z tymi mrożonymi kijankami, czy podejść z dawca w Katowicach.. te wszystkie progesterony zdają się działać na mnie jakby, coraz intensywniej i to jest fakt number one, jeśli chodzi o źródła "przykrości"po transferze. Reszta jest milczeniem, jak pisał Szekspir.

Niedługo 1 listopada. Nie wiem jak Wy, ale ja w noc poprzedzającą na pewno ubiorę się w kapelusz czarownicy i zapalę świeczkę w dyni....

paszczakin, moremi, macduska, kkisia, kapturnica, Bozia3, efcia, Magdala, malgos741, ania.g, dorbie, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
‹‹ 11770 11771 11772 11773 11774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ