35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem i sie witam
Pani z okazji Dnia Nauczyciela - Wszystkiego Najlepszego
Asiula- cudna slubna fota w awatarkui te usta
jak to lecialao: " do zgrzybialej starosci z gromada dzieciow i wnusiat
?"
Hera- ma nagane i teraz siedzi u dyra na rozmowie, jak juz troche ucichnie na forum to sie popjawi zartujac - standardowo
Reni, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, efcia, macduska, BISCA, kkisia, Dziobak, moremi, malgos741, Simba, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Mały bez płaczu zniósł gniecenie palucha
Natka z tego co pisza laski na wrzesniowkach to Sab ma identyczny sklad jak espumisan tylko wieksza moc jakby to ujac.Na razie bede malemu podawac espumisan zobaczymy.On nie mial kolki jako kolki bo wtedy by wyl jak cholera ale skiałczał i zadna pozycja mu nie pasowala.A po okladzie na brzucho sie wyprukal i potem w miare spal
ania.g, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
I tak jak juz sie chwaliM to my tez
Młody dziś awansował z noworodka na niemowle .
Za 45 minut ma miesięcznicepierwiastka, Aasiula, efcia, Reni, paszczakin, Magdala, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, Dziobak, sandra80, moremi, Bozia3, iwcia77, malgos741, Simba, Luna76, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Wjechal Ci na zycie prywatne traktorem. Wszedl brudnymi buciorami i podeptal. Najlepiej oczywiscie go olac bo wkrotce pojedzie, ale tak naprawde to nalezy mu sie .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 października 2015, 22:00
paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Mały bez płaczu zniósł gniecenie palucha
Natka z tego co pisza laski na wrzesniowkach to Sab ma identyczny sklad jak espumisan tylko wieksza moc jakby to ujac.Na razie bede malemu podawac espumisan zobaczymy.On nie mial kolki jako kolki bo wtedy by wyl jak cholera ale skiałczał i zadna pozycja mu nie pasowala.A po okladzie na brzucho sie wyprukal i potem w miare spalsandra80, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Hura, hura, upolowałam na olx nowe łóżeczko z ikea dla Julii za 40 zł( w sklepie 119 zł)
Teraz tylko jeszcze nowy materac.
Kapta, taa, one wszystkie mają to samo w składzie, a róznią sie właśnie mocą.
Jak będę tak daleko a byś chciała to sie odezwe, najwyżej ściągne do siebie i prześle tobie
Wow, Maks ma miesiąca dopiero co rodziłas
A tak przy okazji to coś polecasz? coś odradzasz? coś to wywalona kasa? chodzi mi o te wszystkie rzeczy okoloporodowekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mimbla, mam nadzieje że olałaś to po prostu. Trzymaj się, bo czytałam że ci ciężko. Wiem że nie prosiłaś o kciuki ale mam nadzieje że sie przyjemnie rozczarujesz
Reni
Kciukasy zaciśnięte!
Miłego dnia !!
A dziękować, i miłego dnia pochmurnego wszystkim:), u mnie emocje opadły jak z przekłutego balonu (telefon chciał pisać balkonu...),no wreszcie. Nasikałam i potwierdziło się że krecha jedna wyraźna jak w pysk strzelił. Tej drugiej rzecz jasna ni śladu.
Z emocjami nieźle. Tak przeczuwałam, tak musiało być. Gina to ani ziębi ani grzeje, więc mu tylko puszczę mailem jutrzejsze skany badań (zrobię wtedy betę i PRG z krwi). Ale bez komentarzu, jak mówi mój maz.
Poza tym cóż. Pracuję, planuję weekend. Nawet mnie do alkoholu nie ciągnie, no ale odreagować jakoś muszę, przynajmniej się podróżowaniem zmęczę...Stwierdziłam, że zabieram więc do hotelu mojego psa: koszt całe 20 PLN/ doba więc w sumie czemu nie. Będziemy się pocieszać nawzajem w milczeniu, w jakim bym stanie nie była, przyprowadzi mnie z knajpy do pokoju z powrotem....i będziemy sobie patrzeć długo w oczy. I będziemy razem spać w łóżku, bezdzietne stare suki.
Reni, Sabina, moremi, kapturnica, Bozia3, Magdala, iwcia77, ania.g, Simba, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczaku
Ja z Tobą też ! No cóż. Kiedyś może.
zwłaszcza że piwo belgijskie wcale nie jest takie "be"..Sabina, paszczakin, moremi, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Adaś do matury ma jeszcze daleko.
Jak Pierworodny był mały to sama się dałam wkręcić w takie myślenie, że dziecko nie zmienia życia, że można robić wszystko tak jak dawniej, spotykać się ze znajomymi, zapraszać gości itp...
Nie wiem co i komu chciałam udowodnić. Dzisiaj żal mi każdej chwili spędzonej na durnych imprezach zamiast za małym Miśkiem.
To chyba jest ta roznica pomiedzy wczesnym i poznym macierzynstwem.
Tez mi sie wydaje, ze przyrosne do dziecia.macduska, sandra80, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:Poza tym cóż. Pracuję, planuję weekend. Nawet mnie do alkoholu nie ciągnie, no ale odreagować jakoś muszę, przynajmniej się podróżowaniem zmęczę...Stwierdziłam, że zabieram więc do hotelu mojego psa: koszt całe 20 PLN/ doba więc w sumie czemu nie. Będziemy się pocieszać nawzajem w milczeniu, w jakim bym stanie nie była, przyprowadzi mnie z knajpy do pokoju z powrotem....i będziemy sobie patrzeć długo w oczy. I będziemy razem spać w łóżku, bezdzietne stare suki
.
a pies Ci morde będzie lizał i gitarra
Mimbla walczysz dalej?
Mimbla, moremi, kkisia, kapturnica, efcia, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie przesadzajmy Bisca, mój nastrój wbrew temu co Sandara np. myśli jest właśnie OK bo przygotowywałam sobie grunt od paru dni na twarde lądowanie. Nie masz się czym smutkać. Selekcja naturalna to podstawa ewolucji, jak mawia pewien krakowski ginekolog (nie wspomnę nazwiska..z litości).
Tak musiało być i już. Może to i lepsze niż poronienie w późniejszym terminie.Zastanawiam się tylko czy po ew. stracie blastocysty, robić 3. in-vitro z tymi mrożonymi kijankami, czy podejść z dawca w Katowicach.. te wszystkie progesterony zdają się działać na mnie jakby, coraz intensywniej i to jest fakt number one, jeśli chodzi o źródła "przykrości"po transferze. Reszta jest milczeniem, jak pisał Szekspir.
Niedługo 1 listopada. Nie wiem jak Wy, ale ja w noc poprzedzającą na pewno ubiorę się w kapelusz czarownicy i zapalę świeczkę w dyni....
paszczakin, moremi, macduska, kkisia, kapturnica, Bozia3, efcia, Magdala, malgos741, ania.g, dorbie, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość