X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana Ciebie ?? Się nie boję :)

Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a boi się kolejnego dołożenie niepotrzebnych, niemiłych słów

Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?

nienienie, jak nowe sa na widelcu, to przeciem sie odzywamy. no ale kogo jak kogo, ale Renki bronic chyba nie czeba, nie?

Czy myle sie i Reniek poczebujesz naszo pomocno dlon na klawiszu?

kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, sandra80, moremi, malgos741, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kolega bezdzietny jak rozumiem?
    Olej ciepłym strumieniem.

no wlasnie nie- 3 ma..

macduska, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na jakiś czas odeszłam z wątku , ale poznałam tu dużo fajnych babek :) i nie mam zamiaru rezygnować z dalszego pisania :)

Reni, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Niech spier***a na bambus. W ogóle nie powinien rozwijać tematu. Nie dasz rady i tyle.

no tak, ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy pozostawic jego mail bez echa, czy wujkiem staszkiem pojechac.. bo na poczatku wysmazylam odpowiedz kipiaca pogarda ;) ale nie wyslalam, bo pomyslalam, ze moze mam nieobiektywne podejscie..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co?? kogo? weź nie żartuj

O tym właśnie mówię. Nikt nie czyta całego wątku i nie wie, że to nie pierwszy raz już jest wojna z Ewką. My się nie odzywamy bo właczamy "wdupiemiejstwo" a nowe myslą, że się boimy/bawi to nas/zgadzamy się.*

* odpowiednie skreślić

Sabina, kapturnica, efcia, iwcia77, Magdala, kkisia, Dziobak, sandra80, moremi, anna maria, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam przygotować coś do obiadu i do pracy :)
    miłego dnia , liczę na to że nie zostanę zlinczowana - zresztą okaże się później ,a tak w ogóle to mam do w d...e :) coś mnie to forum jednak nauczyło :)

macduska, pierwiastka, efcia, kkisia, sandra80, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie nie- 3 ma..

Paszcza uważam, że skoro czujesz, że chcesz być w domu z dzieciem to zostań i nie przejmuj się złotymi radami. Facet moim zdaniem przegiął lekko bo go o zdanie nie prosiłaś. Z drugiej strony jeśli się dobrze znacie to może widzi to z boku inaczej?

W każdym razie ja bym nie pisała żadnej ciętej riposty. Narobić dymu łatwo.

paszczakin, Sabina, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też. Nam nadzieję, że @ jutro przyjdzie, bo inaczej bedzie gowno nie starania w tym cyklu :-(
    Wiecie, wczoraj się emocjonowalam. Naprawdę wierzylam, że coś jest na rzeczy. A jak zobaczyłam kreche to już mnie tak nie ubodlo. Jednak 3 lata doświadczenia z negatywnym testem robią swoje :-) dupa robi się twardsza ;-)

Tylko jeszcze muszę do męża zadzwonić, a on teraz nasze jedne kreski strasznie bierze do siebie :-(

polubiłam za twardsza dupe ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    O tym właśnie mówię. Nikt nie czyta całego wątku i nie wie, że to nie pierwszy raz już jest wojna z Ewką. My się nie odzywamy bo właczamy "wdupiemiejstwo" a nowe myslą, że się boimy/bawi to nas/zgadzamy się.*

* odpowiednie skreślić

otóż to

jest tylko jeden na nią sposób
    picgifs-disgust-269220.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:33

macduska, paszczakin, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, BISCA, kkisia, sandra80, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza uważam, że skoro czujesz, że chcesz być w domu z dzieciem to zostań i nie przejmuj się złotymi radami. Facet moim zdaniem przegiął lekko bo go o zdanie nie prosiłaś. Z drugiej strony jeśli się dobrze znacie to może widzi to z boku inaczej?

W każdym razie ja bym nie pisała żadnej ciętej riposty. Narobić dymu łatwo.

no tez wlasnie chyba sie powstrzymam. ignora wlacze ;)

A gosciu dobrze mnie nie zna, nie widzielismy sie od czasu jak mam Adama i nie ma zadnego pojecia jak ja go wychowuje.. Komentarz wyjatkowo debilny o niezaleznosci, bo raz Adam ma niecale pol roku, wiec o czym mowa, a dwa, ja go, ku*wa, zostawiam na 10h dziennie.

I nie chce na ten czas na ani minuty wiecej. I tak mamy malo czasu razem..

pierwiastka, macduska, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, Magdala, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mam wrażenie że nikt się nie odzywa bo się boi :( Ja bardzo chcę być na tym wątku , ale cały czas czuję się jakaś taka osaczona. Można pożartować, doprowadzić kogoś do pionu , ale nie na każdym kroku ubliżanie i jakaś taka pogarda . Każda z nas chce mieć dziecko, staramy się , przeżywamy stresy, płaczemy, myślimy ciągle o tym i najważniejsze to potrzebujemy wsparcia a nie dołowania !!!
    Nie chcę nikomu robić przykrości , chcę tylko żeby było tak jak powinno być , aby jedna drugą wspierała.
    mam troche podobnie, tak że ten tego solidarność nowych jajników :D

iwcia77, yesenia, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

A gosciu dobrze mnie nie zna, nie widzielismy sie od czasu jak mam Adama i nie ma zadnego pojecia jak ja go wychowuje.. Komentarz wyjatkowo debilny o niezaleznosci, bo raz Adam ma niecale pol roku, wiec o czym mowa, a dwa, ja go, ku*wa, zostawiam na 10h dziennie.

i bardzo dobrze, lubie to
    niech kolo bije piane na piwie ;)

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki, oglądałam ostatnio stare zdjęcia bo tak mi się ze ślubnym na wspominki zebrało i powiem Wam że dieta na płodność choć cionżom nam jeszcze nie poskutkowała to z pyska odjela kilka lat i tone syfów :D

Sabina, efcia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no tak, ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy pozostawic jego mail bez echa, czy wujkiem staszkiem pojechac.. bo na poczatku wysmazylam odpowiedz kipiaca pogarda ;) ale nie wyslalam, bo pomyslalam, ze moze mam nieobiektywne podejscie..
    Moim zdaniem przegiął pałę i ja bym go do pionu ustawiła.

Sabina, Aasiula, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No pewnie ,ze welon :) nawet usta se machnełam 0slonce.gif

super :D
    podobaja mi sie te okazjonalne awatary

Asiula wszystkiego naj naj naj.... niech sie spełnia Wasze marzenia <3

Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Adaś do matury ma jeszcze daleko.

Jak Pierworodny był mały to sama się dałam wkręcić w takie myślenie, że dziecko nie zmienia życia, że można robić wszystko tak jak dawniej, spotykać się ze znajomymi, zapraszać gości itp...
    Nie wiem co i komu chciałam udowodnić. Dzisiaj żal mi każdej chwili spędzonej na durnych imprezach zamiast za małym Miśkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:40

iwcia77, pierwiastka, paszczakin, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hura, hura, upolowałam na olx nowe łóżeczko z ikea dla Julii za 40 zł( w sklepie 119 zł) :D Teraz tylko jeszcze nowy materac.

pierwiastka, Sabina, efcia, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Magdala, BISCA, kkisia, moremi, malgos741, Simba, Luna76, satori, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moim zdaniem przegiął pałę i ja bym go do pionu ustawiła.
    Ja też. Niech facet zrozumie że wtrącać to się może do własnego wiadra, a od Was won!

ania.g, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 11769 11770 11771 11772 11773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ