35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wrażenie nie robią, ale tak całkiem pozostawić to bez echa? Wg. mnie milczenie oznacza zgodę. Skąd nowe mają wiedzieć, że to nie jest przez nas akceptowane jak by się żadna ze "starych" forumowiczek nie odezwała?
nienienie, jak nowe sa na widelcu, to przeciem sie odzywamy. no ale kogo jak kogo, ale Renki bronic chyba nie czeba, nie?
Czy myle sie i Reniek poczebujesz naszo pomocno dlon na klawiszu?kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, sandra80, moremi, malgos741, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Niech spier***a na bambus. W ogóle nie powinien rozwijać tematu. Nie dasz rady i tyle.
no tak, ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy pozostawic jego mail bez echa, czy wujkiem staszkiem pojechac.. bo na poczatku wysmazylam odpowiedz kipiaca pogardaale nie wyslalam, bo pomyslalam, ze moze mam nieobiektywne podejscie..
-
nick nieaktualnyReni wrote:co?? kogo? weź nie żartuj
O tym właśnie mówię. Nikt nie czyta całego wątku i nie wie, że to nie pierwszy raz już jest wojna z Ewką. My się nie odzywamy bo właczamy "wdupiemiejstwo" a nowe myslą, że się boimy/bawi to nas/zgadzamy się.*
* odpowiednie skreślićSabina, kapturnica, efcia, iwcia77, Magdala, kkisia, Dziobak, sandra80, moremi, anna maria, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUciekam przygotować coś do obiadu i do pracy
miłego dnia , liczę na to że nie zostanę zlinczowana - zresztą okaże się później ,a tak w ogóle to mam do w d...ecoś mnie to forum jednak nauczyło
macduska, pierwiastka, efcia, kkisia, sandra80, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wlasnie nie- 3 ma..
Paszcza uważam, że skoro czujesz, że chcesz być w domu z dzieciem to zostań i nie przejmuj się złotymi radami. Facet moim zdaniem przegiął lekko bo go o zdanie nie prosiłaś. Z drugiej strony jeśli się dobrze znacie to może widzi to z boku inaczej?
W każdym razie ja bym nie pisała żadnej ciętej riposty. Narobić dymu łatwo.paszczakin, Sabina, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja też. Nam nadzieję, że @ jutro przyjdzie, bo inaczej bedzie gowno nie starania w tym cyklu
Wiecie, wczoraj się emocjonowalam. Naprawdę wierzylam, że coś jest na rzeczy. A jak zobaczyłam kreche to już mnie tak nie ubodlo. Jednak 3 lata doświadczenia z negatywnym testem robią swojedupa robi się twardsza
Tylko jeszcze muszę do męża zadzwonić, a on teraz nasze jedne kreski strasznie bierze do siebie
polubiłam za twardsza dupe -
macduska wrote:O tym właśnie mówię. Nikt nie czyta całego wątku i nie wie, że to nie pierwszy raz już jest wojna z Ewką. My się nie odzywamy bo właczamy "wdupiemiejstwo" a nowe myslą, że się boimy/bawi to nas/zgadzamy się.*
* odpowiednie skreślić
otóż to
jest tylko jeden na nią sposób
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:33
macduska, paszczakin, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, BISCA, kkisia, sandra80, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Paszcza uważam, że skoro czujesz, że chcesz być w domu z dzieciem to zostań i nie przejmuj się złotymi radami. Facet moim zdaniem przegiął lekko bo go o zdanie nie prosiłaś. Z drugiej strony jeśli się dobrze znacie to może widzi to z boku inaczej?
W każdym razie ja bym nie pisała żadnej ciętej riposty. Narobić dymu łatwo.
no tez wlasnie chyba sie powstrzymam. ignora wlacze
A gosciu dobrze mnie nie zna, nie widzielismy sie od czasu jak mam Adama i nie ma zadnego pojecia jak ja go wychowuje.. Komentarz wyjatkowo debilny o niezaleznosci, bo raz Adam ma niecale pol roku, wiec o czym mowa, a dwa, ja go, ku*wa, zostawiam na 10h dziennie.
I nie chce na ten czas na ani minuty wiecej. I tak mamy malo czasu razem..pierwiastka, macduska, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, Magdala, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Mam wrażenie że nikt się nie odzywa bo się boi
Ja bardzo chcę być na tym wątku , ale cały czas czuję się jakaś taka osaczona. Można pożartować, doprowadzić kogoś do pionu , ale nie na każdym kroku ubliżanie i jakaś taka pogarda . Każda z nas chce mieć dziecko, staramy się , przeżywamy stresy, płaczemy, myślimy ciągle o tym i najważniejsze to potrzebujemy wsparcia a nie dołowania !!!
Nie chcę nikomu robić przykrości , chcę tylko żeby było tak jak powinno być , aby jedna drugą wspierała.iwcia77, yesenia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:no tez wlasnie chyba sie powstrzymam. ignora wlacze
A gosciu dobrze mnie nie zna, nie widzielismy sie od czasu jak mam Adama i nie ma zadnego pojecia jak ja go wychowuje.. Komentarz wyjatkowo debilny o niezaleznosci, bo raz Adam ma niecale pol roku, wiec o czym mowa, a dwa, ja go, ku*wa, zostawiam na 10h dziennie.
I nie chce na ten czas na ani minuty wiecej. I tak mamy malo czasu razem..
niech kolo bije piane na piwiepaszczakin, Mega lubią tę wiadomość
a tak z innej beczki, oglądałam ostatnio stare zdjęcia bo tak mi się ze ślubnym na wspominki zebrało i powiem Wam że dieta na płodność choć cionżom nam jeszcze nie poskutkowała to z pyska odjela kilka lat i tone syfów
Sabina, efcia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:no tak, ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy pozostawic jego mail bez echa, czy wujkiem staszkiem pojechac.. bo na poczatku wysmazylam odpowiedz kipiaca pogarda
ale nie wyslalam, bo pomyslalam, ze moze mam nieobiektywne podejscie..
Sabina, Aasiula, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no tez wlasnie chyba sie powstrzymam. ignora wlacze
I nie chce na ten czas na ani minuty wiecej. I tak mamy malo czasu razem..
Adaś do matury ma jeszcze daleko.
Jak Pierworodny był mały to sama się dałam wkręcić w takie myślenie, że dziecko nie zmienia życia, że można robić wszystko tak jak dawniej, spotykać się ze znajomymi, zapraszać gości itp...
Nie wiem co i komu chciałam udowodnić. Dzisiaj żal mi każdej chwili spędzonej na durnych imprezach zamiast za małym Miśkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:40
iwcia77, pierwiastka, paszczakin, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Hura, hura, upolowałam na olx nowe łóżeczko z ikea dla Julii za 40 zł( w sklepie 119 zł)
Teraz tylko jeszcze nowy materac.
pierwiastka, Sabina, efcia, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Magdala, BISCA, kkisia, moremi, malgos741, Simba, Luna76, satori, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny