35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide tyly obczaic, ale najpierw wiadomosc z amerykanskich uniwersytetow.
Jezeli kobieta starajaca sie o dziecko uprawia seks regularnie przez caly cykl, jej szanse sie znaczaco zwiekszaja poniewaz jej system obronny jest uspiony I nie wali plemnikow leukocytami jak kalasznikowem. Bierze ich za swoich.Alis, malgos741, macduska, Mimbla, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, Simba, efcia, SolarPolar, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ide tyly obczaic, ale najpierw wiadomosc z amerykanskich uniwersytetow.
Jezeli kobieta starajaca sie o dziecko uprawia seks regularnie przez caly cykl, jej szanse sie znaczaco zwiekszaja poniewaz jej system obronny jest uspiony I nie wali plemnikow leukocytami jak kalasznikowem. Bierze ich za swoich.
czyli trzeba się natyraćMagdala, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Gupia. Powiedz mu Ju ar fajn ze dwa razy co najmniej.
bardziej po włosku by zrozumiał, tylko nie wiem jak przetłumaczyćdziewczyny jak to brzmi po włosku?
iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja mam tez ciezkie usypianie Helci nawet do 40 min. Chcialam ja nauczyc w lozeczku sama ale poleglam w piewszych probach i tym sposobem spimy ja ,malz ,Hela i 2 psy :-)wiecie jak cieplo .
sandra80, Mega, Magdala, moremi, Bozia3, Sabina, Reni, Dziobak, efcia, kkisia, Aasiula, kapturnica, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:No. Nie ma zadne dwa dni przed ovu I ew dzien po. Trzeba jechac panie
Oczy mi strasznie chcą oglądać powieki od środkaidę sie przytulić do męża, jutro pobudka o 5 rano
bo jadę na szkolenie, w sobotę tez
Seksownej nocki życzęanna maria, malgos741, Magdala, moremi, Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Znowu hazard?
Ja jednak stawiam na listopad u Ciebie. Jakos mi tak sie widzi.Mega, Sabina, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:a ja ostatnio dostalam zjebki od pediatry , ze przekarmiam Ivo..
mowila zeby dawac mu pol banana- ja dawalam na deser calego..poza tym on na obiad i kolacje zjada po 200 gr jedzenia i 2 x mleko po 200 ml...czy to jest przekarmianie???
tlumaczyla mi , ze takiemu maluchowi bardzo latwo rozpulchnic zoladek i wtedy info do mozgu , ze jest najedzony dociera dopiero wtedy jak zoladek jest pelny a idealnie byloby nauczyc ddziecia , ze ta informacja dociera do mozgu jak zoladek jest do polowy napelniony...mowila, ze potem chlopcy ( w pozniesjszym wieku) maja problem z nadwaga , bo z reguly czuja sie najedzeni jak maja pelny beben...ja tam robie jak robie , nie bede glodzila dziecia...ja w wieku ivo bylam taki klops , ze az szok a teraz zarcie przecika przezemnie..
To wszystko jest gowno prawda. Dziecko ma jesc tyle ile chce. Widze po twixach - Leon je duzo wiecej niz Max, ale zawsze w ktoryms momencie mowi STOP. Buzia na klodke. I co? Jest suchar. Max je zdecydowanie mniej - owszem mniej sie tez rusza i co? Jest pulpet. Nigdy im nie wazylam jedzenia, daje na zasadzie zdrowego rozsadku, obserwujac jaki ktory ma spust.
Moim zdaniem dobrze robisz.iwcia77, Magdala, Sabina, Dziobak, Alis, efcia, Mega, Aasiula, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwcia77 , ale rozpuscilas syna
widze , ze sa Dziewczyny, ktore robia tak samo .... Ehhhhh Ja jestem zimna , I ja juz dawno postanowilam, ze synek nigdy nie bedzie z nami w lozku spal , tylko w swoim lozeczku , nawet jak bedzie malenki to nie bedzie mial malej kolyski obok naszego lozka , ja chce tylko kamere w jego pokoju .... Teraz mysle , ze Wy tak przezywacie ..., to moze ja juz potem bede tez , tak jak teraz bylo z tym wozkiem hm ....... Ale chyba nieeeeee .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:08
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:I MASZ RACJE.
To wszystko jest gowno prawda. Dziecko ma jesc tyle ile chce. Widze po twixach - Leon je duzo wiecej niz Max, ale zawsze w ktoryms momencie mowi STOP. Buzia na klodke. I co? Jest suchar. Max je zdecydowanie mniej - owszem mniej sie tez rusza i co? Jest pulpet. Nigdy im nie wazylam jedzenia, daje na zasadzie zdrowego rozsadku, obserwujac jaki ktory ma spust.
Moim zdaniem dobrze robisz.
Ja sobie nie wyobrażam, żeby dziecko takie malutkie spało w osobnym pokoju i samo zasypiało.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:10
sandra80, Simba, anna maria, Dziobak, efcia, SolarPolar, kapturnica, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
no to wchodze bez pukania, może siem na jakiś wykład załape a nie tylko na obchód jak wszystkie śpiom
co za dzień, padam na pysk...
dzińdybry na wieczórMagdala, anna maria, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Evans wrote:Iwcia77 , ale rozpuscilas syna
widze , ze sa Dziewczyny, ktore robia tak samo .... Ehhhhh Ja jestem zimna , I ja juz dawno postanowilam, ze synek nigdy nie bedzie z nami w lozku spal , tylko w swoim lozeczku , nawet jak bedzie malenki to nie bedzie mial malej kolyski obok naszego lozka , ja chce tylko kamere w jego pokoju .... Teraz mysle , ze Wy tak przezywacie ..., to moze ja juz potem bede tez , tak jak teraz bylo z tym wozkiem hm ....... Ale chyba nieeeeee .....
pogadamy jak urodzisziwcia77, efcia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość