35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bardzo to smutne.
U nas spanie razem od poczatku odpadalo - troche nas za duzo. Ale przez pierwsze trzy miesiace mielismy ich non stop obok siebie w kolyskach dostawianych, duzo tulenia w ciagu dnia, wylegiwania w lozku jak to bylo mozliwe. Od 4ego miesiaca spia w swoim pokoju w swoich lozkach, ale i tak jestesmy na kazde zawolanie. Wieczorem ich kladziemy - Leona okolo 25 razy bo upodobal sobie stanie w lozku - glaszczemy, czytamy, calujemy, wychodzimy. W nocy jak nas potrzebuja wstajemy.
Ale ja bede szczesliwa jak beda sie do nas gramolic do lozkaMłoda zaczęła że mną spać, jak nauczyła się sama przechodzić z lozeczka, uwielbialam słuchać jej kroków jak do mnie biegła
zawsze wolała i nadal woła:mamo! Idę do Ciebie!
Simba, Bozia3, Heretyczka, Dziobak, efcia, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, kapturnica, Reni, macduska, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A wiesz, że mamy rownolatkow?
I Ida Elfa też jest z października 2011 ?
Moja jest z maja
Dlatego tak nam się pali z tym rodzeństwemMój synek już się pyta dlaczego jakieś tam inne dziecko w przedszkolu ma brata albo siostrę a on nie
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:biedny ten synek...a Ty nigdy nie wskakiwałaś rodzicom do łóżka jako dziewczynka? nie masz takich fajnych wspomnień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:33
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dlatego tak nam się pali z tym rodzeństwem
Mój synek już się pyta dlaczego jakieś tam inne dziecko w przedszkolu ma brata albo siostrę a on nie
teraz jest o tyle lepiej, że już nie płacze że nie na brata. Może się przyzwyczai?
-
Evans wrote:Wlasnie nie! A przynajmniej ja nie pamietam .... Znaczy owszem zdazalo sie w niedziele rano , ale nigdy nie spalam razem z Rodzicami , a jako niemowlak , to be musiiala sie Mamy dokladnie zapytac .
może dlatego jesteś jak sama napisałaś "zimna"Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:podobnie jak u Dziobaków - od 3 w nocy śpi z nami, bo mnie się nie chce czekać, aż on się napije w swoim łóżeczku...tak więc śpimy w trójkę plus dwa koty....
Ja sobie nie wyobrażam, żeby dziecko takie malutkie spało w osobnym pokoju i samo zasypiało.....Caaala noc.
iwcia77, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:może dlatego jesteś jak sama napisałaś "zimna"
moja Mama byla rygorystyczna , familia dzialala jak w zegarku , ja i tak duzo odpuszczam , np. W porownaniu z moja chata rodzinna to u mnie syf w domu jest ...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:Pewnie tak
moja Mama byla rygorystyczna , familia dzialala jak w zegarku , ja i tak duzo odpuszczam , np. W porownaniu z moja chata rodzinna to u mnie syf w domu jest ...
więc dobrze się zapowiadasziwcia77 lubi tę wiadomość
-
nadrobiłam, prawie wszystko
dzizas ale mam inspiracje obiadowe! wiedziałam że się na Was nie zawiodę
u mnie dziś były tortille z samej kaszy gryczanej z wkładką brokuł-feta-szynka-pomidory suszone, mauż zachwyconyiwcia77, sandra80, Magdala, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:nadrobiłam, prawie wszystko
dzizas ale mam inspiracje obiadowe! wiedziałam że się na Was nie zawiodę
u mnie dziś były tortille z samej kaszy gryczanej z wkładką brokuł-feta-szynka-pomidory suszone, mauż zachwycony
tortille z kaszy gryczanej? jest przepis wrzucony?moremi lubi tę wiadomość
-
u mnie z tym wchodzeniem do łóżka rodziców to nie bo starsi bracia siem śmiali ale za to jak ojciec robił nocki to uwielbiałam spać z matką
iwcia77, sandra80, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
A ja sie denerwuje na siebie ze lubie mieso, wedliny no lubie, nooo.
A coraz bardziej kielkuje mi mysl zeby to wyeliminowac z diety. Szczegolnie po porannym filmiku z ubojni w tv...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:48
iwcia77, Dziobak, Magdala, moremi, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Iwcia77 , ale rozpuscilas syna
widze , ze sa Dziewczyny, ktore robia tak samo .... Ehhhhh Ja jestem zimna , I ja juz dawno postanowilam, ze synek nigdy nie bedzie z nami w lozku spal , tylko w swoim lozeczku , nawet jak bedzie malenki to nie bedzie mial malej kolyski obok naszego lozka , ja chce tylko kamere w jego pokoju .... Teraz mysle , ze Wy tak przezywacie ..., to moze ja juz potem bede tez , tak jak teraz bylo z tym wozkiem hm ....... Ale chyba nieeeeee .....
Evans, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość