35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:ale na podróż dokąd? U nas teściowa ma jedno krzesełko, moi rodzice drugie, a my trzecie, a w restauracjach też są krzesełka... A w pozostałych styuacjach karmiliśmy dziecko w wózku. Nie odczułam braku krzesełka podróżnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:09
-
Heretyczka wrote:Pieczęć gminy Limanowa jest okrągła, o średnicy 36 mm, przedstawia bezpośrednio w polu pieczęci godło herbu gminy.
W otoku znajduje się napis: GMINA LIMANOWA a wyrazy rozdzielone są dywizorami
w postaci gwiazd.iwcia77, paszczakin, Mimbla, gretka, Aasiula, moremi, Reni, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wchodzo. Krzeselko jest obszerne. Mozna je przyblokowac tacka z przodu, ale jak mlode jest kombinujace, to wylezie samo. Adas jest w stanie wyjsc, wiec jest tam raczej sporo miejsca na wykonanie obrotu. Ale mowie o Antilop, a ty chyba o jakims innym.
Ja go na żywo nie widzialam, chłop dzisiaj tylko. I stwierdził, że dla Adacha na swieta będzie za mały.. Zakładam, że Adaś będzie ważył 10-11kg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:12
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No o tym najtańszym, z tacka za dyche..
Ja go na żywo nie widzialam, chłop dzisiaj tylko. I stwierdził, że flagi Adkpaszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No o tym najtańszym, z tacka za dyche..
Ja go na żywo nie widzialam, chłop dzisiaj tylko. I stwierdził, że dla Adacha na swieta będzie za mały.. Zakładam, że Adaś będzie ważył 10-11kg..?
paszczakin lubi tę wiadomość
-
bawcie siem dopsz wiedzmy ja tymczasem oddalam siem celem realizacji obiecanego masaża, cycki mnie bolom, chyba mam zakwasy albo skurcz mienśnia
dobrej nocykapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:a nie mozesz jechac do ikea z Adamem i go tam sprobowac przymierzyc
?
Ale co szkodzi zapytać doświadczonych frustratek..
Poza tym nie mam pojęcia, ile on urośnie. Odkąd zaczął się przemieszczać juz tak nie leci. Znaczy w górę tak, wszerz mniejiwcia77, kapturnica, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a jak widzisz karmienie w nocy? co 2 h wstawac , leciec, karmic 15 min i wracac do sypialni i po 2 h apjac abarotno ?- dasz se na luz, bedziesz chciala pospac, bedziesz zmeczona gonieniem z jednego pokoju do drugiego...padniesz po prostu i ktorejs nocy wezmiesz syna do waszego lozka na karmienie i prawdopodobniej zasniesz pierwsza
jestem zimna I twarda
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Alis a mała ile waży? Macie ikeowy plastik w którejś lokalizacji?
Waży 9. U mojej mamy to jest taki plastik najtańszy, ale chyba z Tesco. Z wkładaną poduszką (?). Jest dosyć wąskie to krzesełko, ale po wyjęciu wkładu dziecko się wciąż bez problemu mieści i wygląda na to, że jeszcze trochę poużywa.
Szczerze mówiąc w przypadku podróży nie wiem, jak byśmy mieli takie krzesełko wozić - wózek plus walizki i jeszcze taki grat...moremi lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:Nie ma mowy !!! Bede karmic na fotelu bujanym , bo taki do synka wstawiam , bedzie wygodny I tam bede sie bujac , takie mam postanowienia
jestem zimna I twarda
iwcia77, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvans wrote:Nie ma mowy !!! Bede karmic na fotelu bujanym , bo taki do synka wstawiam , bedzie wygodny I tam bede sie bujac , takie mam postanowienia
jestem zimna I twarda
iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Bursztyn, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Waży 9. U mojej mamy to jest taki plastik najtańszy, ale chyba z Tesco. Z wkładaną poduszką (?). Jest dosyć wąskie to krzesełko, ale po wyjęciu wkładu dziecko się wciąż bez problemu mieści i wygląda na to, że jeszcze trochę poużywa.
Szczerze mówiąc w przypadku podróży nie wiem, jak byśmy mieli takie krzesełko wozić - wózek plus walizki i jeszcze taki grat...
Dlatego pytam, bo jak ok, to pojadą i kupiaiwcia77, Alis, moremi lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Nie ma mowy !!! Bede karmic na fotelu bujanym , bo taki do synka wstawiam , bedzie wygodny I tam bede sie bujac , takie mam postanowienia
jestem zimna I twarda
Dziobak, Simba, SolarPolar, Sabina, Bozia3, kapturnica, moremi, Bursztyn, caffe, mama78, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość