35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:więc dobrze się zapowiadasz
poki co rowniez zarzekam sie , ze do pracy wroce, chociaz moj mi mowi by zostac w domu z dzieckiem .... Jesli by mi sie udalo szybko zajsc w ciaze po porodzie moze po pol roku , to wtedy ja taka mozliwosc biore pod uwage , czyli moze z pracy zrezygnuje , ale no nic wiecej tu dadac nie moge , bo ja musze sama zobaczyc jak ja sie odnajde w roli matki ...
Odnosnie przytulania do dziecka , to ja nie mowie , ze nie , mam na mysli tylko , ze nasz syn bedzie spal w nocy u siebie ...iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ok, ale ile miala mala jak sama zaczela jesc?
Nie mam pojęcia. Ale karmiłam ją praktycznie tylko papkami i to bardzo mało, bo była na piersi, a jakiś chleb czy banany dostawała od poczatku do samodzielnej zabawy. Nie zależało mi, żeby zjadła, ale żeby miała zajęcie w czasie, gdy ja jem... Sadzałam ją tak odkąd nauczyła się siedzieć (zgodnie z zaleceniami BLB). No i jak szła do żłobka w czerwcu, w wieku 10 miesięcy jadła samodzielnie.
iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się tam na temat żarcia dzieci nie wypowiadam, bo mój nie waży tyle, bo je dużo, on je tyle, bo jest duży
A ważę mu żarcie normalne, bo pediatra powiedziała, że jak zassie 150g warzyw, to nie musze juz mu mleka dawać.
I jeszcze mam pytanie do mam dzieci około 10kg posiadających krzesełko budżet z Ikea: czy Wasze dzieci w nie wchodzą? n
Dziobak?
Bo będę mieć spadkowe inne, ale potrzebuje tez jakieś na podróż, a chłop dziś był w Ikea i mowi, że uno jakieś malaweiwcia77, Magdala, Dziobak, promoszka, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mysle ze NA PEWNO !
- obiecaj, ze po 10 miesiacach napiszesz jak to u was jest
?
też czekam z niecierpliwością
a tymczasem idę w kimono z przepisem na jutrzejszy obiad pod powiekami, dobrej nocy dziouchyiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja się tam na temat żarcia dzieci nie wypowiadam, bo mój nie waży tyle, bo je dużo, on je tyle, bo jest duży
A ważę mu żarcie normalne, bo pediatra powiedziała, że jak zassie 150g warzyw, to nie musze juz mu mleka dawać.
I jeszcze mam pytanie do mam dzieci około 10kg posiadających krzesełko budżet z Ikea: czy Wasze dzieci w nie wchodzą? n
Dziobak?
Bo będę mieć spadkowe inne, ale potrzebuje tez jakieś na podróż, a chłop dziś był w Ikea i mowi, że uno jakieś malawe -
Evans wrote:Hyhy nie wiem , nie wiem , sie okaze
poki co rowniez zarzekam sie , ze do pracy wroce, chociaz moj mi mowi by zostac w domu z dzieckiem .... Jesli by mi sie udalo szybko zajsc w ciaze po porodzie moze po pol roku , to wtedy ja taka mozliwosc biore pod uwage , czyli moze z pracy zrezygnuje , ale no nic wiecej tu dadac nie moge , bo ja musze sama zobaczyc jak ja sie odnajde w roli matki ...
Odnosnie przytulania do dziecka , to ja nie mowie , ze nie , mam na mysli tylko , ze nasz syn bedzie spal w nocy u siebie ...Dziobak, paszczakin, Sabina, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Co do spania, to ja się trzymam założeń z czasu bezdzietnosci-Adas śpi w łóżeczku na wyciągnięcie ręki.. Zasypia sobie w nim, ja siedzę obok w razie potrzeby. Znaczy siedzę prze kompie, ale on mnie widzi
Z reguły nie potrzebuje mojej interwencji, zasypia w 5-10 minut, ale to tylko dlatego, że po butli spędzamy jeszcze pół godziny tulac i kulajac się na naszym łóżku. W pewnym momencie widzę, że ma dość, odkładam go i śpi. Z reguły ma dość wcześniej niż ja
iwcia77, Magdala, Simba, SolarPolar, kapturnica, Reni, ania.g, moremi, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja się tam na temat żarcia dzieci nie wypowiadam, bo mój nie waży tyle, bo je dużo, on je tyle, bo jest duży
Dziobak?
Bo będę mieć spadkowe inne, ale potrzebuje tez jakieś na podróż, a chłop dziś był w Ikea i mowi, że uno jakieś malaweiwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość