35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fbfb5fce35.jpg
Ale Adaś jest burza energii i sily. Będę się bała, że spadnie, wole, zeby miał na nogach. Bo ktoś zaczepów nie dokreci i o...iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Nie ma mowy !!! Bede karmic na fotelu bujanym , bo taki do synka wstawiam , bedzie wygodny I tam bede sie bujac , takie mam postanowienia
jestem zimna I twarda
Sory, nie dalam rady...Simba, kapturnica, moremi, BISCA, caffe, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i stół musi do tego być tylko blatem. Wszelkie pionowe elementy na brzegach odpadają-u mnie w domu do niczego bym go nie mogła doczepic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:29
kapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, wiem o co cho..
Ale Adaś jest burza energii i sily. Będę się bała, że spadnie, wole, zeby miał na nogach. Bo ktoś zaczepów nie dokreci i o...ja tak robilam na wakacjach
paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to za kare że sie urodzi?
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Tia, to już nie chodzi o dziecko, tylko o własne 'spaaac'. No chyba, że planujesz karmić butla, to co innego..
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Po swietach mozesz oddac albo kulnac je dalej. My bedziemy pewnie dopiero w wakacje w Gd.
Ale zapytam.
Łóżeczko juz mają, mimo, że i tak w inne miejsca do których jedziemy musimy targac turystyczne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:34
iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Nop , bo ja tak chce ... By potem bylo z dzieckiem latwiej . , by latwiej bylo z babysitter zostawic , by latwiej bylo wyjechac jak trzeba , a nie moge dziecka wziasc I wieeeele innych ...wiem moze te moje wychowanie roznic sie bedzie od Waszego , ale mam nadzieje , ze zaowocuje w przyszlosci , ja tam nie narzekam , ze mnie zle wychowali
Evans, Sabina, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, Bursztyn, BISCA, caffe, mama78, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Dzieki Dziobak. Jak znam rodzinę, to pewnie łatwiej im będzie do Ikea skoczyć niż odebrać krzesło i potem odwiezc.
Ale zapytam.
Łóżeczko juz mają, mimo, że i tak w inne miejsca do których jedziemy musimy targac turystyczne..siodelko, zabawki, lozeczko turystyczne tylko jakos do tego gdanska wybrac sie ne moge . fak!
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:powiem ci jedno
jesteś chooj nie matka
Dostajesz celujacy z przedmiotu zwanym jak obrazic innych , a najbardziej siebie , Bo tylko chooj matka moze cos takiego powiedziec do drugiej kobiety heh -
iwcia77 wrote:no takie typowo amerykanskie podejscie, racjonalne i wojskowe ...uwazaj tylko zebys czegos waznego w zyciu nie przegapila..momenty z malym dzieckiem tak szybko leca , ze pozniej moze byc ci zal
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:No dobra , skoro to naprawde tak ciezko , to jak zmiekne to wstawie rozmiar full materac
zakochasz sie na zaboj , bedzie to najpiekniejsza milosc i bedziesz chciala zeby trwala
Evans, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny