X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fbfb5fce35.jpg
    Iwcia, wiem o co cho..
    Ale Adaś jest burza energii i sily. Będę się bała, że spadnie, wole, zeby miał na nogach. Bo ktoś zaczepów nie dokreci i o...

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Nie ma mowy !!! Bede karmic na fotelu bujanym , bo taki do synka wstawiam , bedzie wygodny I tam bede sie bujac , takie mam postanowienia :) jestem zimna I twarda :D
    Ha Ha!

Sory, nie dalam rady... ;)

Simba, kapturnica, moremi, BISCA, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mozesz byc zimna i twarda ale z wlasnym zmeczeniem nie wygrasz , bedziesz albo spala w bujanym fotelu cala noc albo z synem w sypialni :)
    może tez wsadzic sobie zatyczki do uszu.....

iwcia77, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stół musi do tego być tylko blatem. Wszelkie pionowe elementy na brzegach odpadają-u mnie w domu do niczego bym go nie mogła doczepic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:29

kapturnica lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwcia, wiem o co cho..
    Ale Adaś jest burza energii i sily. Będę się bała, że spadnie, wole, zeby miał na nogach. Bo ktoś zaczepów nie dokreci i o...
    pod nie wkladasz krzeslo :) ja tak robilam na wakacjach

paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to za kare że sie urodzi?
    Nop , bo ja tak chce ... By potem bylo z dzieckiem latwiej . , by latwiej bylo z babysitter zostawic , by latwiej bylo wyjechac jak trzeba , a nie moge dziecka wziasc I wieeeele innych ...wiem moze te moje wychowanie roznic sie bedzie od Waszego , ale mam nadzieje , ze zaowocuje w przyszlosci , ja tam nie narzekam , ze mnie zle wychowali :) :) :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, idę się kurować dalej bom coś słabowita.

dobranoc.
    ju ar fajn :)

iwcia77, paszczakin, Dziobak, kapturnica, Aasiula, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ok, idę się kurować dalej bom coś słabowita.

dobranoc.
    ju ar fajn :)
    zdrowka <3

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:13

• Evans Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Tia, to już nie chodzi o dziecko, tylko o własne 'spaaac'. No chyba, że planujesz karmić butla, to co innego..
    No dobra , skoro to naprawde tak ciezko , to jak zmiekne to wstawie rozmiar full materac :D

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Po swietach mozesz oddac albo kulnac je dalej. My bedziemy pewnie dopiero w wakacje w Gd.
    Dzieki Dziobak. Jak znam rodzinę, to pewnie łatwiej im będzie do Ikea skoczyć niż odebrać krzesło i potem odwiezc.
    Ale zapytam.
    Łóżeczko juz mają, mimo, że i tak w inne miejsca do których jedziemy musimy targac turystyczne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:34

iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Nop , bo ja tak chce ... By potem bylo z dzieckiem latwiej . , by latwiej bylo z babysitter zostawic , by latwiej bylo wyjechac jak trzeba , a nie moge dziecka wziasc I wieeeele innych ...wiem moze te moje wychowanie roznic sie bedzie od Waszego , ale mam nadzieje , ze zaowocuje w przyszlosci , ja tam nie narzekam , ze mnie zle wychowali :) :) :)
    no takie typowo amerykanskie podejscie, racjonalne i wojskowe ...uwazaj tylko zebys czegos waznego w zyciu nie przegapila..momenty z malym dzieckiem tak szybko leca , ze pozniej moze byc ci zal :)

Evans, nick nieaktualny, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, Bursztyn, BISCA, caffe, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    proponuje aborcje
    będzie najłatwiej
    Lol odbilo Ci , mysle , ze powinnas w publicznej telewizji wszystkim matkom to zaproponowac .... Moze by Ci ulzylo , co z Toba nie tak ?

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja idę.. Dobranoc dołku!

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Lol odbilo Ci , mysle , ze powinnas w publicznej telewizji wszystkim matkom to zaproponowac .... Moze by Ci ulzylo , co z Toba nie tak ?
    powiem ci jedno
    jesteś chooj nie matka

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dzieki Dziobak. Jak znam rodzinę, to pewnie łatwiej im będzie do Ikea skoczyć niż odebrać krzesło i potem odwiezc.
    Ale zapytam.
    Łóżeczko juz mają, mimo, że i tak w inne miejsca do których jedziemy musimy targac turystyczne..
    ja to juz w gdansku mam caly komplet :) siodelko, zabawki, lozeczko turystyczne tylko jakos do tego gdanska wybrac sie ne moge . fak!

Dziobak lubi tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    powiem ci jedno
    jesteś chooj nie matka
    Patrz na siebie , a potem oceniaj innych :D
    Dostajesz celujacy z przedmiotu zwanym jak obrazic innych , a najbardziej siebie , Bo tylko chooj matka moze cos takiego powiedziec do drugiej kobiety heh

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no takie typowo amerykanskie podejscie, racjonalne i wojskowe ...uwazaj tylko zebys czegos waznego w zyciu nie przegapila..momenty z malym dzieckiem tak szybko leca , ze pozniej moze byc ci zal :)
    Iwcia77 spoko dam rade , tyle tutaj ludzi dookola , ja nie jedna przyszla matka :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    No dobra , skoro to naprawde tak ciezko , to jak zmiekne to wstawie rozmiar full materac :D
    albo wejdziesz do lozeczka i wtulona w niego zasniesz :) zakochasz sie na zaboj , bedzie to najpiekniejsza milosc i bedziesz chciala zeby trwala :)

Evans, nick nieaktualny, sandra80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Patrz na siebie , a potem oceniaj innych :D
    Dostajesz celujacy z przedmiotu zwanym jak obrazic innych , a najbardziej siebie , Bo tylko chooj matka moze cos takiego powiedziec do drugiej kobiety heh
    ić stond hodowco cielaków

‹‹ 11806 11807 11808 11809 11810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ