35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inni ludzie nie zastapia twojemu synowi ciebieEvans wrote:Iwcia77 spoko dam rade , tyle tutaj ludzi dookola , ja nie jedna przyszla matka

pozniej moze okazac sie , ze nie bedziesz chciala tych innych ludzi
- uwierz mi - ciaza , porod i macierzynstwo rozmiekczaja umysl do tego stopnia , ze plonie serce z milosci do tego malego stworzenia, ktore jest bezbronne i czeka tylko na ciebie , aby cie poczuc...
ps dla twojego dziecka jedyna matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:46
Evans, Sabina, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tęcza?iwcia77 wrote:inni ludzie nie zastapia twojemu synowi ciebie
- uwierz mi - ciaza , porod i macierzynstwo rozmiekczaja umysl do tego stopnia , ze plonie serce z milosci do tego malego stworzenia, ktore jest bezbronne i czeka tylko na ciebie , aby cie poczuc...
ps dla twojego dziecka jedyna matka
-
iwcia77 wrote:inni ludzie nie zastapia twojemu synowi ciebie
ps dla twojego dziecka jedyna matka
Wiem , ze Iwcia prawe mowisz , bo ja juz mialam akcje z wozkiem , poplakalam sie , ze wogole go ogladam , tak naprawde nie wiem jakie emocje przyniesie mi porod , ale czekam z niecierpliwoscia .... Co nie zmienia faktu , ze chce by moj synek spal w swoim pokoju I juz ....
Ewentualnie ja sie tam przeniose
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:55
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyzapomniałas dodac że nad łożeczkiem zawiśnie tęcza która swym ciepłem bedzie ogrzewac dzidziusia a dobre wrózki z ptaszkami będą mu spiewac śliczniusie piosenkiiwcia77 wrote:? nie kumam? co tecza?
iwcia77, Bursztyn, Magdala lubią tę wiadomość
-
moja mała śpi sama i jest ok
czasem są nocki gdzie śpi ze mną ,ale ja po takiej nocy jestem do niczego
mam skopaną głowę i w ogóle
kontakt mamy super
zdrowy sen -samotny sen
iwcia77, Mimbla, Evans, Simba, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Wiem , ze Iwcia prawe mowisz , bo ja juz mialam akcje z wozkiem , poplakalam sie , ze wogole go ogladam , tak naprawde nie wiem jakie emocje przyniesie mi porod , ale czekam z niecierpliwoscia .... Co nie zmienia faktu , ze chce by moj synek spal w swoim pokoju I juz ....
Ewentualnie ja sie tam przeniose
Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:35
Simba, Bursztyn, Magdala lubią tę wiadomość
-
Evans- ja tez z zimnego chowu, w domu bylo malo czulosci , wyrazow milosci i jakie jest moje zdziwienie jak widze, ze mam w sobie tyle pokladow pozytywnych uczuc , emocji wzgledem mojego dziecka to szok. zacalowalbym , zaglaskala, zatulila na smierc
Evans, paszczakin, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Patrz , a u mnie nad lozeczkiem teczy nie bedzie , bo inny pomysl mam , a jak synek podrosnie bedzie mogl urzadzac jak tam sobie tylko chce , mi tam nie przeszkadza ... Znowu Ci przeszkodze w tym toku myslenia , moje dziecko nie bedzie miec tony zabawek hehHeretyczka wrote:zapomniałas dodac że nad łożeczkiem zawiśnie tęcza która swym ciepłem bedzie ogrzewac dzidziusia a dobre wrózki z ptaszkami będą mu spiewac śliczniusie piosenki
iwcia77, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnybiedny mążiwcia77 wrote:Evans- ja tez z zimnego chowu, w domu bylo malo czulosci , wyrazow milosci i jakie jest moje zdziwienie jak widze, ze mam w sobie tyle pokladow pozytywnych uczuc , emocji wzgledem mojego dziecka to szok. zacalowalbym , zaglaskala, zatulila na smierc

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj tez nie ma duzo zabawek, bo ja tez przeciwniczka nadmiaruEvans wrote:Patrz , a u mnie nad lozeczkiem teczy nie bedzie , bo inny pomysl mam , a jak synek podrosnie bedzie mogl urzadzac jak tam sobie tylko chce , mi tam nie przeszkadza ... Znowu Ci przeszkodze w tym toku myslenia , moje dziecko nie bedzie miec tony zabawek heh
Evans lubi tę wiadomość
-
musze sie przyjrzecHeretyczka wrote:czy zauwazyłas juz opuchlizne przedramienia?

- i to bedzie dobry znak , bo jak nie to znaczy ze ma jaks na boku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 00:10
Heretyczka, Bursztyn, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH