35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, ja kiedys naprawde chcialam sprobowac i wlasnie na youtubie ogladalam rozne filmiki i jakos tak stwierdzilam ze to nie dla mnie...
Reni wrote:zwijanie jest ok
mi poszło od razu
poza tym na youtubie można podpatrzećAndzia33, caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni, no to zaczynaj bzyku-bzyku zeby jajo nie ucieklo....i beda 3 zielone kropeczki. Moze ktos jeszcze chce do nas dolaczyc w tym cyklu?
Reni wrote:a ja czuję, że w tym miesiącu będzie owu jak ta lala
lewa strona boli aaaauuuaaaa.... śluz książkowy
dziewczyny będę w ciąży z Wami to już będziemy we trzybliska77, Andzia33, caffe, inessa, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no cóż...
ryż do sushi płuczemy kilka razy aż woda nie będzie mętna (bo będzie gorzki)
ja biorę 2,5 szklanki ryżu (wychodzi 5,6 rolek) zalewam w garnku tak, żeby było ponad ryż jakieś 0,5-1 cm wody więcej i gotuję pod przykryciem jak zacznie bulgotać to zostawiam 15 min cały czas pod przykryciem
jak się ugotuje to zalewam wcześniej zrobioną zalewą (ocet ryżowy+cukier+sól) mieszam delikatnie ale dokładnie i zostawiam do ostygnięcia
ja jestem uzależniona od sushiwięc dostaliśmy na rocznicę garnek eletryczny do gotowania ryżu ...reeeewelacja nie tylko do sushi się przydaje!
no i jak ostygnie to na liście nori kładę ryż dodatki jakie lubię zawijam
kroję i zdycham z przejedzenia
A to musi byc jakiś specjalny ryż ,nie może byc z woreczka?
A te liście ile kosztują?
bo tak się często na coś napalę ,a potem okazuje się ,że produkty strasznie drogie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 14:11
caffe, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
ja oczywiście w terminie owu znowu wyjeżdzam ale .. postaram się coś zdziałać
agafbh wrote:no to Reni najbliższe dni będą dla Was bardzo pracowitecaffe, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
a co to za przeszkoda ze wyjezdzasz! nie kombinuj bo chyba nie chcesz z nami zaciazyc i sie migasz;-) a wyjazd nie jest przeszkoda tylko urozmaiceniem, mozna zrobic bzyki w samochodzie, w krzakach, w toalecie PKP itd. tak wiec do dziela! bierz za fraki koguta i ...
caffe wrote:najlepiej po drodzebliska77, inessa, Andzia33, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
jadę z rodzicami więc nie bardzo
bliska77, inessa, Andzia33, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
nie idę na razie, bo za bardzo się nakręcam po tych wizytach a mam dosyć
myślę, że jak już będę w 7 8 tygodniubo kiedy zakłada się kartę ciąży?
Andzia33 wrote:Reni to dawaj bzykoserca i będzie Nas więcej!
Kiedy idziesz na przyjemności do swojego gina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 14:37
inessa, Andzia33, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o masz jeszcze mi się endo rozrośnie.. na plecy itd
będę mogła też Wasze ciąże donosićagafbh wrote:o matko, ja po kilka dziennie jadłam orzeszków lub migdałównigdy nie liczyłam
inessa, Andzia33, Mango, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
no jak nie a kto mnie wysadzi?Viola wrote:no to przechlapane....ale w sumie dlaczego? przeciez do
toalety juz chyba nie chodzisz z rodzicami?inessa, Andzia33, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
wlasnie to mialam na mysli! chyba juz potrafisz sama sobie wytrzec pupcie;-) no chyba ze nie to wtedy faktycznie rodzice stanowia problem bo mama bedzie chciala cie wysadzac co chwila na ubikacji i M sie nie dopcha....
Reni wrote:no jak nie a kto mnie wysadzi?inessa, Reni, Mango, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość