35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kometa, nie wiem czy jestem dobrym doradca bo zachorowalam na syndrom "ninawidzeczekac" . Jak macie taka mozliwosc, to nie czekajcie.
Powodzeniaiwcia77, ComeToMeBaby, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
uwaga użalam się, małż przywlókł coś do domu
ból gardła, oczu, temperatura i wypieki jak u ruskiej, jak tak dalej pójdzie to mi siem jajca usmażom
dzienkuje za uwageiwcia77, ComeToMeBaby, beates, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Kometa ja bym nie czekała tym bardziej że masz refundację leków ... u mnie niestety nie ma i też zaczynam zbierać
iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja w tym miesiącu mam spokój... doktorek powiedział że ten cykl musimy odpuścić iui bo tym jednym jajcu co miałam w prawym zrobiła mi się torbiel i nici musi się wchłonąć. Rozmawialiśmy jeszcze o tym że nie ma czasu i trzeba działać szybciej więc zbieranie kasy czas zacząć...
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:ja też bym zwariowała jakbym miała pól roku czekać co zrobi PIS, o,nie, lepiej nawet kredyt wziąc
Właśnie rozmawiałam z m. Przedstawilam mu sytuację. To go tylko utwierdzilo w jego zamyśle. Będziemy działać. Trzeba kasę kombinować.
O ja pierniczę, zaraz będę w cionżyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:40
pierwiastka, malgos741, beates, iwcia77, Reni, Alis, Mega, BISCA, macduska, Bozia3, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:uwaga użalam się, małż przywlókł coś do domu
ból gardła, oczu, temperatura i wypieki jak u ruskiej, jak tak dalej pójdzie to mi siem jajca usmażom
dzienkuje za uwageiwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:E tam, jajca bezpieczne. Gorzej z plemnikami. Kuruj go
i plemniory tezComeToMeBaby, moremi, beates, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Kometa i Małgoś trzymam za Was kciuki. Macie dobre plany i też uwazam, że juz nie ma na co czekać. Zmiany planowane przez pis jednak nie są korzystne.
malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, beates, Natka_79, efcia, kapturnica, Aasiula, Magda*, Mega, BISCA, macduska, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:A na jakie koszty musisz być gotowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:48
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kometa super macie plan i fajnie, że jesteście co do niego zgodni, teraz wystarczy iść za ciosem i to jak najszybciej
ComeToMeBaby, iwcia77, beates, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Na pewno juz to slyszlas tysiac razy, ale brakiem objawow sie nie przejmuj.
Kiedy masz jaka nastepna wizyte z podgladaniem ?
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u połoznych. Sprzęt to tam mają masakryczny. Przez 5 minut nie mogła znaleźc dziecka. Jeździ tą głowicą po brzuchu i jezdzi i nic. Mi oczywiście łzy w oczach stanęly. No i w końcu jakiś ruch się pojawił. A to maluch podskakiwał
No a w piątek idę na badania prenatalnemoremi, iwcia77, Dziobak, pierwiastka, efcia, Magda*, Aasiula, Alis, gretka, Mega, BISCA, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Z tego co rozmawiałam z doktorem to mówił zabieg koszt ok 5000zł plus leki do stymulacji ... mimo wszystko trzeba mieć ok 10 000 lub 12 000zł
-
pierwiastka wrote:uwaga użalam się, małż przywlókł coś do domu
dzienkuje za uwage
No to trza go wykurować, bo to jutro owulacja przeciez !iwcia77 lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u połoznych. Sprzęt to tam mają masakryczny. Przez 5 minut nie mogła znaleźc dziecka. Jeździ tą głowicą po brzuchu i jezdzi i nic. Mi oczywiście łzy w oczach stanęly. No i w końcu jakiś ruch się pojawił. A to maluch podskakiwał
No a w piątek idę na badania prenatalneComeToMeBaby, beates, efcia, malgos741, Aasiula, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry wieczór
W pracy zarobiona, ale to i dobrze, praca równa sie premia
a propo ostatniej, to wydalam na ciuchy do biegania - spodnie i bluze, jeszcze musze sie rozejrzeć za czyms do pracy
beates, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To jeśli u nas zabieg to 9-9,5 tysia to różnica w cenie spora. Pytanie czy wam też proponowali icsi? Bo u nas taka procedura.
http://www.artemida-online.pl/Cennik,5464,5454,0,pl.htmlComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Kometa i Małgoś trzymam za Was kciuki. Macie dobre plany i też uwazam, że juz nie ma na co czekać. Zmiany planowane przez pis jednak nie są korzystne.
malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda* lubią tę wiadomość