35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta powodzenia z nową symulacja ... Trzymam co się da..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:08
Aasiula, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Niuta, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niuta wrote:Drogie Bravo.
Czy ja jestem lekomanką ?
Przed chwilą wyszłam od gina z receptą pełną leków.
Mam letrozol, dupka, jakieś sterydy i coś na pękanie.
Jak moja wątroba to wytrzyma?
Chyba muszę rzucić picie.
Albo ograniczyć. Po co od razu rzucać
Do tego pęcherzyk z jajcem ma 28 mm i zaraz pęknie.
Powinnam działać ale jak na złość nie odzywam się do szanownego małżonka.
To mówiłam ja - Niuta.
Dziękuję za uwagę
Takze ten ja w tym cyklu nie zachodze mam go w dupie
I w ogole mam ochote dalej mu je....ac !
WrrrrrrSabina, moremi, Niuta, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Hahahaha to witaj w klubie moj tak mnie wqrwil że mialam ochote mu walnac
WrrrrrrAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Boze jak to jest pieknie kiedy dziecko samo chodzi ,nie trzeba tachac tobolka
Moja Nadia tyz troche później zaczeła chodzić,pamietam swoja radość kiedy juz chodziła ,a najlepsze było to ze jak juz opanowała chodzenie to wzieła się za raczkowanie,bo wczesniej tego nie robiła
iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto teraz coś o chustach do noszenia
my dostalismy dobrą tkaną chustę Hoppediza
i dziś po raz drugi motałam sebastiaana,ale bez powodzenia,on bidak płacze zamotany,
myslę ze coś źle robię i go uwiera ,zniechęciłam się troszkęale bedę dalej próbować
za to pierwszy sukces na leżaczku dzis zaliczyliśmy,dziecko spokojne,wpatrzone przez dłuższy czas w podłogę w kuchni
iwcia77, BISCA, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Wracam tu. Na fejsie sie jakos jarmarcznie zrobilo...
I patriotycznie.
Witam wieczornie.
W domu czekalo na mnie zaproszenie do przychodni na health check dla staruchow. 40-65 years old.
Juz sie rozpedzilam i lece. Fak. Jeszcze dobrze nie rozkwitlam ani owocu nie wydalam.Magda*, BISCA, anna maria, dorbie, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Mega, Alis, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnywybaczcie,ale muszę z wami skonsultować kupy niemowlęce;)
\czy zielona kupa dziecka na piersi wyłącznie musi byc objawem alergii lub nietolerancji czy moze nie koniecznie.
nasz Sebastiaan od kilku dni ma takie żólto zielone,zastanwiam sie czy to jest wina tego co jadłam ,czy moze nie powinnam sobie tym glowy zawracać?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Idziemy jutro na kiermasz ,ktory sie odbywa co roku juz 678 lat ,jest najwiekszy w europie organizowany w miasteczku .Trwa 5 dni ,praktycznie wszystko jest w miasteczku zamkniete .Firmy przeznaczaja na ten cel pieniadze dla swoich pracownikow ,szef stawia picie ,jedzenie
.Wiekszosc ma wolne od pracy .Gra muzyka ,ludzie Stoja calymi grupami dobrze sie bawiac
.Bede jadal ziemniaki z foli z serkiem i czosnkiem,cukrowa wate ,a Helci kupie balona duzego
Magda*, dorbie, Dziobak, macduska, caffe, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:wybaczcie,ale muszę z wami skonsultować kupy niemowlęce;)
\czy zielona kupa dziecka na piersi wyłącznie musi byc objawem alergii lub nietolerancji czy moze nie koniecznie.
nasz Sebastiaan od kilku dni ma takie żólto zielone,zastanwiam sie czy to jest wina tego co jadłam ,czy moze nie powinnam sobie tym glowy zawracać?Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:wybaczcie,ale muszę z wami skonsultować kupy niemowlęce;)
nasz Sebastiaan od kilku dni ma takie żólto zielone,zastanwiam sie czy to jest wina tego co jadłam ,czy moze nie powinnam sobie tym glowy zawracać?Magda*, iwcia77, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:to teraz coś o chustach do noszenia
my dostalismy dobrą tkaną chustę Hoppediza
i dziś po raz drugi motałam sebastiaana,ale bez powodzenia,on bidak płacze zamotany,
myslę ze coś źle robię i go uwiera ,zniechęciłam się troszkęale bedę dalej próbować
za to pierwszy sukces na leżaczku dzis zaliczyliśmy,dziecko spokojne,wpatrzone przez dłuższy czas w podłogę w kuchniMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą.
Nadrobiłam.
Zawsze nadrabiam. Lubię wiedzieć co się u Was dzieje.
To już uzależnienie?
Aniu zazdroszczę wrażeń z usg. I uważaj na siebie! A Marcel kiedyś nie będzie na bank pamiętał, że Cię nie było w domu.
Małgoś i Kometa - plan jest dobry. Trzymam kegle.
Asiula ja plamiłam po jednym z hsg cały cykl.
Moooorek! Jak sytuacja na froncie?moremi, Sabina, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega, anna maria, Magda*, BISCA, iwcia77, dorbie, Mimbla, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kurna, nie jem slodyczy juz 5 dzien. Nie jest dobrze, nie jest dobrze... Do tego mam dramatycznie bolesna @. Z salonu widze, ze w szafce w kuchni lezy czekolada schowana pod orzeszkami... Co robic, co robic???
moremi, malgos741, efcia, Alis, Mega, Magda*, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Hahahaha to witaj w klubie moj tak mnie wqrwil że mialam ochote mu walnac
Wrrrrrr
Tak więc wkurzaj się ile możesz
Ps. Niuta teżWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:01
Sabina, Niuta, malgos741, efcia, Aasiula, Magdala, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć dziewczyny
Asiula ja też po hsg plamiłam i podbrzusze mnie bolało przez kilka dobrych dni.
U mnie okropna kicha - odebrałam wynik wymazu okazuje się, że mam paciorkowca ;.(
Muszę brać antybiotyk, m także przez 7 dni, więc ten cykl na zmarnowanie... i nie wiem co będzie w następnymChyba IUI mam z dupy. Ech kurna ciągle coś...
Czy któraś z Was borykała się z enterococcus faecalis?Sabina lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Asiula ja też po hsg plamiłam i podbrzusze mnie bolało przez kilka dobrych dni.
U mnie okropna kicha - odebrałam wynik wymazu okazuje się, że mam paciorkowca ;.(
Muszę brać antybiotyk, m także przez 7 dni, więc ten cykl na zmarnowanie... i nie wiem co będzie w następnymChyba IUI mam z dupy. Ech kurna ciągle coś...
Czy któraś z Was borykała się z enterococcus faecalis?
A paciorkowca wyleczycie.Luna76, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!