35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:wybaczcie,ale muszę z wami skonsultować kupy niemowlęce;)
\czy zielona kupa dziecka na piersi wyłącznie musi byc objawem alergii lub nietolerancji czy moze nie koniecznie.
nasz Sebastiaan od kilku dni ma takie żólto zielone,zastanwiam sie czy to jest wina tego co jadłam ,czy moze nie powinnam sobie tym glowy zawracać?
U mlodego nie widzialam jeszcze takiego koloru bo mamy caly czas musztardowki ale ja sie pilnuje z zarciem caly czas.Mam zamiar wytrwac do ukonczenia przez niego 3miechow i wprowadzac powoli produkty co mogly szkodzicMagda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurna, nie jem slodyczy juz 5 dzien. Nie jest dobrze, nie jest dobrze... Do tego mam dramatycznie bolesna @. Z salonu widze, ze w szafce w kuchni lezy czekolada schowana pod orzeszkami... Co robic, co robic???
Kurna, że też musiałaś napisać o czekoladzie właśnie pod wieczór 8-( Ja też teraz myszkuję. Musze to zapić winkiem - wytrawnym czerwonym, oczywiścieDziobak, moremi, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z takich cykli to cionze wychodzą. Ja przecież się w owulke tak na swojego wkurzyłam (14 lutego!!!), że prawie się nie odzywalam przez tydzień. Całe szczęście wtedy mieszkałam w domu rodziców, bo oni na wakacjach byli.
Tak więc wkurzaj się ile możesz
Ps. Niuta też
To może jeszcze bardziej go wqrwię ?
Tak bardzo że z tej złości rzuci się na mnie jak wściekły.
Hmmm. Muszę to przepić.
Asiula, cóż robić.
Obowiązki i Ciebie i mnie wzywają.
Do boju ! Ku chwale Ojczyzny
Sabina, moremi, malgos741, Mega, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Pytanie do dr. Morek :
Od którego dnia i ile brałaś letrozol ?Niuta lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wieczór bry
Jestem , żyję choć ledwo zipie po robocie
Jutro na 6 do minimum 17 , w piątek to samo a w sobotę na 5:30
Powiem tylko ze ta moja poprzednia robota w Nl była zarabiscie ciężka
A teraz robie zarabiste choinkiMega, malgos741, Dziobak, macduska, moremi, anna maria, Magdala, caffe, Bozia3, efcia, Magda*, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Dorka.1979, Mimbla, Sabina, Aasiula, pierwiastka, Simba, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurna, nie jem slodyczy juz 5 dzien. Nie jest dobrze, nie jest dobrze... Do tego mam dramatycznie bolesna @. Z salonu widze, ze w szafce w kuchni lezy czekolada schowana pod orzeszkami... Co robic, co robic???
Dziobak, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Od trzeciego dnia po jednej tabletce. Masz letrozole apotex, czy femare?
Na recepcie mam napisane letrozol.
A to ma jakieś znaczenie ?Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Na recepcie mam napisane letrozol.
A to ma jakieś znaczenie ?
Znalazłam - taka sama. Czyli nie ma znaczenia.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Kurna, że też musiałaś napisać o czekoladzie właśnie pod wieczór 8-( Ja też teraz myszkuję. Musze to zapić winkiem - wytrawnym czerwonym, oczywiście
Podlaczam sie. Weszlam do kuchni po herbate, ale otwarte czerwone Beaujolais sie tak patrzylo...anna maria, moremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, dorbie, Mimbla, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ignorowac oczywiscie. Poloz jakom szmate na tych orzeszkach.moremi, efcia, BISCA, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kisiel wrote:Wieczór bry
Jestem , żyję choć ledwo zipie po robocie
Jutro na 6 do minimum 17 , w piątek to samo a w sobotę na 5:30
Powiem tylko ze ta moja poprzednia robota w Nl była zarabiscie ciężka
A teraz robie zarabiste choinki
Kisiel, tylko Ty tam uwazaj z ta robota. Ty masz jeszcze dziecko urodzic. Dbaj o siebie.anna maria, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Anna slicznosci. A jeszcze niedawno pamietam jak mowilas, ze dopiero przy meblu. I poszla. Zuch dziewczynka.
To zaraz randki I fru z domu bedzie.
Za bogatego ja wydaj.anna maria, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Anna slicznosci. A jeszcze niedawno pamietam jak mowilas, ze dopiero przy meblu. I poszla. Zuch dziewczynka.
To zaraz randki I fru z domu bedzie.
Za bogatego ja wydaj.efcia, Magdala, iwcia77, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Saaaabcia! Saaaaabcia! Chciałaś placki ziemniaczane? Jutro u nas na obiad babka ziemniaczana
Anna, ja to juz nic nie piszę o Twoje małej, bo to nudne. Ciągle widzę sliczną Helenkę
I nie słuchaj Magdali. Nie wydawaj za bogatego, tylko za dobrego. A o bogactwo to Helenka sama zadba
Kisiel, choinki choinkami, ale odpoczywać musisz. Tym razem Magdala mądrze gada
Z innej beczki - kiedy urodziny ma baletnica, kiedy Pani i kiedy Kapta?efcia, malgos741, BISCA, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, dorbie, Sabina, Mega, Aasiula, pierwiastka, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!