35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Ballerinka- kiedy z torta swieczki zdmuchujesz? Morek pyta- nie widzialas?
Zagadal mnie. W sumie do lozka wola, ale czego on chce jak ja ranna?
22/11iwcia77, efcia, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:POdobno zdarzaja sie zielonkawe jesli mama cos zjadla ale jak jest sporadycznie, maly przybiera na wadze i nic go nie boli to nie ma sie czym przejmowac.
U mlodego nie widzialam jeszcze takiego koloru bo mamy caly czas musztardowki ale ja sie pilnuje z zarciem caly czas.Mam zamiar wytrwac do ukonczenia przez niego 3miechow i wprowadzac powoli produkty co mogly szkodziciwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ooo jakie pielęgniarki mamy na forum
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Caffe a kiedy sie doczekam Szymka fote ?
Ale chciałam nadmienić w związku z niedawno poruszanym tematem zamykania klapy od kibla... u mnie problem rozwiązała się "sam"... mały chodzi i ją zamyka. Podobnie jak i szafki, nic nie może być otwarteWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:15
Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby, ciamcialam, macduska, Reni, moremi, Mega, BISCA, Aasiula, pierwiastka, anna maria, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:boszzzzz, czego to się człowiek tutaj dowie... nie wiedziałam, że kupy się utleniają...
- no ja to moge wypracowanie napisac z kupnego menu
ComeToMeBaby, Magdala, ciamcialam, moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No jak zrobię aktualną... normalnie mi wstyd
Ale chciałam nadmienić w związku z niedawno poruszanym tematem zamykania klapy od kibla... u mnie problem rozwiązała się "sam"... mały chodzi i ją zamyka. Podobnie jak i szafki, nic nie może być otwarteiwcia77, caffe, moremi, Magda*, Mega, kapturnica, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
caffe wrote:Ale chciałam nadmienić w związku z niedawno poruszanym tematem zamykania klapy od kibla... u mnie problem rozwiązała się "sam"... mały chodzi i ją zamyka. Podobnie jak i szafki, nic nie może być otwarte
a ja kiedyś szukałam na necie tego filmu, który kiedyś na discovery puścili, takie ciekawostki, własnie nie pamiętam tytułu serii, to odcinkowe było. I jeden z odcinków ładnie pokazywał w ultrafiolecie łazienkę podczas spłukiwania wody. Wiem, ze Reni to widziała bo pisała kiedyś o tym i ktoś jeszcze. Laski- pomóżcie mi to znaleźć
iwcia77, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:no to fajnie , ja chodzę i czasami zamykam , to jak któremuś się zapomni bo tak to pamiętają że nie lubię otwartych
Dorka.1979, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Mega, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:i super
a ja kiedyś szukałam na necie tego filmu, który kiedyś na discovery puścili, takie ciekawostki, własnie nie pamiętam tytułu serii, to odcinkowe było. I jeden z odcinków ładnie pokazywał w ultrafiolecie łazienkę podczas spłukiwania wody. Wiem, ze Reni to widziała bo pisała kiedyś o tym i ktoś jeszcze. Laski- pomóżcie mi to znaleźćComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Twój Ivo też , a jak fajnie stoi , moja jeszcze nie
w sumie to zdjęcie jest z przed 4 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:25
iwcia77, moremi, Sabina, Mega, kapturnica, Aasiula, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg