35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:U mnie lekarz powiedział że że względu na wiek i amh nie ma czasu.... Dwa iui miałam i nie wyszło... może lepiej pomyśleć i nastawić się na ivf..
Paszczak ty o tym coś wiesz?
Ps. Na iui wyszłam 800zl plus leki 554zlefcia, malgos741, iwcia77, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Podlaczam sie. Weszlam do kuchni po herbate, ale otwarte czerwone Beaujolais sie tak patrzylo...
Z moich regionow
Mieszkam w poludniowej czesci beaujolais. Moje miasteczko jest otoczone wzgorzami pokrytymi winnicami
efcia, Magdala, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mimbla, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:wybaczcie,ale muszę z wami skonsultować kupy niemowlęce;)
\czy zielona kupa dziecka na piersi wyłącznie musi byc objawem alergii lub nietolerancji czy moze nie koniecznie.
nasz Sebastiaan od kilku dni ma takie żólto zielone,zastanwiam sie czy to jest wina tego co jadłam ,czy moze nie powinnam sobie tym glowy zawracać?Magda* lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:Pomocy, czy jest jaki lekarz na dyzuze nocnym
wykapalam sie i przy smarowaniu balsamem zauwazylam plamy na obu udach, plamy to nic, ale jak dotykam to boli jakbym miala siniaka
boszsz co to moze być ????? bede żyć ????
A nie trzymalas tam np goracego kubka z goraca herbaa?
ja czasami mam takie plamy, poparzenie normalnie jak sobie na udach herbate zakitram.efcia, iwcia77, moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:Malgos, ja po prostu nie wierze w skuteczność IUI. Siedziałam na wątku tej metodzie poświęconym kilka miesięcy, może rok, a ciąż w tym czasie na dziesiątki prób może były dwie
BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Z moich regionow
Mieszkam w poludniowej czesci beaujolais. Moje miasteczko jest otoczone wzgorzami pokrytymi winnicami
Widze to oczami mojej wyobrazni I zazdroszcze. Mmmm.iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Saaaabcia! Saaaaabcia! Chciałaś placki ziemniaczane? Jutro u nas na obiad babka ziemniaczana
Anna, ja to juz nic nie piszę o Twoje małej, bo to nudne. Ciągle widzę sliczną Helenkę
I nie słuchaj Magdali. Nie wydawaj za bogatego, tylko za dobrego. A o bogactwo to Helenka sama zadba
Kisiel, choinki choinkami, ale odpoczywać musisz. Tym razem Magdala mądrze gada
Z innej beczki - kiedy urodziny ma baletnica, kiedy Pani i kiedy Kapta?
Reni -10 listopad
kapta 26 listopadefcia, moremi, malgos741, macduska, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A nie trzymalas tam np goracego kubka z goraca herbaa?
ja czasami mam takie plamy, poparzenie normalnie jak sobie na udach herbate zakitram.
Magdala nie trzymalam, ani sie nie uderzylam, kurcze nic mi do glowy nie przychodzi
tfu tfu a moze to polpasiec, ide poczytać
oby rano juz tego nie bylo -
efcia wrote:Magdala nie trzymalam, ani sie nie uderzylam, kurcze nic mi do glowy nie przychodzi
oby rano juz tego nie byloefcia, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Magdala nie trzymalam, ani sie nie uderzylam, kurcze nic mi do glowy nie przychodzi
oby rano juz tego nie bylo
A Ty nie masz np. clo do stymulcji teraz? Albo jakieś inne leki?efcia, Aasiula, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!