35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Się cieszylam że nie plamie yhyyyyy , niestety zaczelo się
ja plamiłam dwa dni po hsg... tule
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A teraz się zastanawiam czy jednak nie odpuścić tej iui i przeczekać... uzbierać kasę i walnąć ivf.. i tak myślę i myślę...
Aasiula, Alis, ComeToMeBaby, Magda*, BISCA, moremi, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kometa, działaj.
Kilka dni temu mówili w tv, że w klinikach już nie ma miejsc na ten rok. Dodatkowo, ale nie wiem czy w ustawie czy rozporządzeniu dot. in vitro, jest jakiś błąd, który coś tam uniemożliwia, także nie wiadomo jak programy będą działały od nowego roku.Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u połoznych. Sprzęt to tam mają masakryczny. Przez 5 minut nie mogła znaleźc dziecka. Jeździ tą głowicą po brzuchu i jezdzi i nic. Mi oczywiście łzy w oczach stanęly. No i w końcu jakiś ruch się pojawił. A to maluch podskakiwał
No a w piątek idę na badania prenatalne
To szybko, myślałam, że się te badania robi w 12-13 tygodniu. Mnie umówili gdzieś na 20 listopada.
Kometa, też bym działa od razu. Mam nadzieję, że zdobędziecie tę kasę.ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Pytałam się właśnie o icsi i tak mi powiedział...masz tu cennik:
http://www.artemida-online.pl/Cennik,5464,5454,0,pl.htmlMagda*, malgos741, iwcia77, BISCA, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:No to trza go wykurować, bo to jutro owulacja przeciez !
Beates zdawaj Relacje ze wszystkiego,twoja ciaze przezywam jak wlasna,powodzenia!
Uplawy tez mialam,plus niemoznosc spania i mdlosci,takze ciesz sie ze puki co lajtowo masziwcia77, BISCA, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Małgoś, my ze względu na słabe wyniki m, mój jeden jajowód drożnym od razu szykujemy się na in vitro w wersji icsi.
U nas iui nic nie da, zwykle in vitro też. My musimy pomóc nasieniu i wcisnąć je w ramiona jajka, bo sobie samo może nie poradzić. My innej opcji w ogóle nie rozważamy.
U was jest inna historia skoro wam proponują iui. Na pewno in vitro to już pewność, że jajko spotka się z plemnikiem. Przy iui takiej pewności nie ma.Magda*, Aasiula, malgos741, iwcia77, beates, Sabina, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to własnie u mnie drugi
A Ile to trwalo Małgos ?Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Drogie Bravo.
Czy ja jestem lekomanką ?
Przed chwilą wyszłam od gina z receptą pełną leków.
Mam letrozol, dupka, jakieś sterydy i coś na pękanie.
Jak moja wątroba to wytrzyma?
Chyba muszę rzucić picie.
Albo ograniczyć. Po co od razu rzucać
Do tego pęcherzyk z jajcem ma 28 mm i zaraz pęknie.
Powinnam działać ale jak na złość nie odzywam się do szanownego małżonka.
To mówiłam ja - Niuta.
Dziękuję za uwagęMega, malgos741, kapturnica, anna maria, paszczakin, Aasiula, iwcia77, BISCA, macduska, beates, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, efcia, Magdala, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
pierwiastka wrote:uwaga użalam się, małż przywlókł coś do domu
ból gardła, oczu, temperatura i wypieki jak u ruskiej, jak tak dalej pójdzie to mi siem jajca usmażom
dzienkuje za uwage
Typowe objawy ciazy w 7 dniu ciazyAasiula, iwcia77, beates, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Niuta do tych sprawa rozmowa jest nie potrzebnaNiuta wrote:Drogie Bravo.
Czy ja jestem lekomanką ?
Przed chwilą wyszłam od gina z receptą pełną leków.
Mam letrozol, dupka, jakieś sterydy i coś na pękanie.
Jak moja wątroba to wytrzyma?
Chyba muszę rzucić picie.
Albo ograniczyć. Po co od razu rzucać
Do tego pęcherzyk z jajcem ma 28 mm i zaraz pęknie.
Powinnam działać ale jak na złość nie odzywam się do szanownego małżonka.
To mówiłam ja - Niuta.
Dziękuję za uwagęBISCA, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Niuta, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Małgoś, my ze. zględu na słabe wyniki m, mój jeden jajowód drożnym od razu szykujemy się na in vitro w wersji icsi.
U nas iui nic nie da, zwykle in vitro też. My musimy pomóc nasieniu i wcisnąć je w ramiona jajka, bo sobie samo może nie poradzić. My innej opcji w ogóle nie rozważamy.
U was jest inna historia skoro wam proponują iui. Na pewno in vitro to już pewność, że jajko spotka się z plemnikiem. Przy iui takiej pewności nie ma.
Paszczak ty o tym coś wiesz?
Ps. Na iui wyszłam 800zl plus leki 554zlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:12
Aasiula, iwcia77, Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017