35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Kolejna co wchodzi na forum i od razu jest w ciąży.... Albo jej sie tak wydaje. Kciuki nie kciuczki
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
bobo wrote:Moremi do 10 to już jeden krok trzymam kciuczki
iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, kapturnica, Aasiula, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I kolejna co prosto z obory w gumiakach wlazi i ani się nie przedstawi, ani dzień dobry nie powie, tylko od razu się.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 listopada 2015, 21:16
efcia, anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, macduska, Sabina, Mega, malgos741, kapturnica, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bobo wrote:E czarownice jaka ciąża? Za tłuste śniadanie zrobił z rana Pan. Ciąża dobre sobie,przynajmniej humor mi się dzięki Wam poprawił.
swoja droga jakby takie oznaki brać za potwierdzenie cionży, to już bym miała drużyne piłkarskamoremi, iwcia77, macduska, Sabina, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I kolejna co prosto z obory w gumiakach wlazi i ani się nie przedstawi, ani dzień dobry nie powie, tylko od razu się przypierdala.
Co tak agresywnie... ustawiać to sobie możesz tutaj dziewczyny bo widzę, że dość pokornie to znosząpanuj nad słownictwem proszę.
Mam 36 lat, skończę w przyszłym roku. Moja sytuacja jest nietypowa. Mam 3 dzieci (dwóch synów i córkę). W 2011 roku zmarł moj mąż, obecnie staram sie o dzecko z mężem nr 2, on nie ma dzieci. Borykamy sie z męskim czynnikiem, naturalne poczęcie jest malo prawdopodobne. Mieszkam Warszawa-Wilanow, pracuje na wlasny rachunek i lubię Was czytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:00
efcia, iwcia77, Magda*, Bozia3, malgos741, krycha.stara, dorbie lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I kolejna co prosto z obory w gumiakach wlazi i ani się nie przedstawi, ani dzień dobry nie powie, tylko od razu się przypierdala.
paszczakin, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
zachciało mi sie pizzy na obiad, ale nie mam nic prócz mąki, lece do sklepu
a jakie dodatki dajecie, może zrobie jakąś inna dla odmiany
u mnie tradycyjna : szynka, pieczrki, szpinak i mozarella, a i jeszcze prazona cebulaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:zachciało mi sie pizzy na obiad, ale nie mam nic prócz mąki, lece do sklepu
a jakie dodatki dajecie, może zrobie jakąś inna dla odmiany
u mnie tradycyjna : szynka, pieczrki, szpinak i mozarella, a i jeszcze prazona cebulato cionza murowana
ja lubię z pieczonym bakłażanem, pomidorem, mozarellą, cebulą i bazyliąefcia, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
BISCA wrote:My musielismy wczoraj zrezygnowac z jedzenia obiadu na tarasie bo bylo .... Za goraco
Widze ze ta pogoda dotarla az do Belgii
no wlasnie dzis jakos licho.. wczoraj wieczorem bylo tak cieplo, ze po ciemku mozna bylo iedziec w ogrodzie, a dzis jakos szaro buro, wiec odechcialo mi sie wycieczki.. -
efcia wrote:oczywiscie jak co miesiąc
mowisz pieczony bakłażan, brzmi ciekawie
sugeruję go zgriliować albo zapiec 10 min w piekarniku z termoobiegiem na kratce bo on dość wilgotny jestefcia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a ja szukam sklepow z zywnoscia bio w gdansku..., bo jak pojade na swieta to musze dziecie jakos wyzywic
pytanie do sekcji trojmiejskiej : znacie jakis, polecacie ktorys?
znalazlam we wrzeszczu np Biofit :
http://www.biofit.gda.pl/index.php
ja ma na osiedlu, ale dla Ciebie to nie bardzo po drodze
A Ty Ivowi same bio dajesz? Ja jakos mam ograniczona wiare w ten status bio.
Poza tym Iwcia, on bedzie mial rok prawie na swieta- to chyba dasz mu barszczu z uszkami, zamiast papy?iwcia77, Mega, efcia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny