35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Dawaj, dawaj!
o której? bo muszę zdazyć książkę spakowaćiwcia77, malgos741, Elfik, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Małgoś, dywan superancki, a ja znam tą stronę!!!
Kiedyś spędziłam tam długie godziny szukając idealnego dywanu do salonu i pokoju dziecięcego. Dobrze je eksponują, przynajmniej człowiek ma jakies pojęcie jak będzie on wyglądał na podłodze
Ps. to teraz dywan trzeba ochrzcić, wiesz jak w Harlequinach...
a jak nie masz kominka, to już trudno, trochę wyobraźni...
iwcia77, malgos741, Mega, Mimbla, efcia, kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wytrzymasz z pierwszym sikaniem az do rozpoczecia pracy?
- nie rob z drugiego sikniecia !
malgos741, iwcia77, efcia, Elfik, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Małgoś, dywan superancki, a ja znam tą stronę!!!
Kiedyś spędziłam tam długie godziny szukając idealnego dywanu do salonu i pokoju dziecięcego. Dobrze je eksponują, przynajmniej człowiek ma jakies pojęcie jak będzie on wyglądał na podłodze
Ps. to teraz dywan trzeba ochrzcić, wiesz jak w Harlequinach...
a jak nie masz kominka, to już trudno, trochę wyobraźni...
nie mam kominka ale wyobraźnię tak
Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
megan8 wrote:ładny dywan
mój stoi od nowości dwa lata i czeka na koniec remontu
a końca remontu to nie widaćmegan8, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Dokładnie ja tez.
Córka mojej siostry, lat 6, w pierwszej klasie, musi chodzić na religie, bo nie ma w szkole etyki, dyrekcja umywa ręce, bo większość chodzi na religie, a mniejszość sie musi dostosować ....ivf-ivf, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Ja spóźnona, ale nie mam czasu na regularne czytanie forum, dlatego dopiero dziś - Morek gratulacje.
Bisca trzymam kciuki i co tam się da, Kometa za Ciebie też, choc do kończa nie wiem za co (doczytałam tylko, że coś się u Ciebie ma zacząć dziać).
dziękuję bardzo
jeśli czytasziwcia77, malgos741, Mega, Mimbla, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Super sklep i nie drogo
http://www.slicznedywany.pl/polipropylen-dywan-kwadraty-alfa-film-hd-p241
i jak?
aaa, zapomniałam- tu żaden nie pasujeiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:kurdę, nie pasuje do mojego mieszkania...
aaa, zapomniałam- tu żaden nie pasujeElfik lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Dokładnie ja tez.
Córka mojej siostry, lat 6, w pierwszej klasie, musi chodzić na religie, bo nie ma w szkole etyki, dyrekcja umywa ręce, bo większość chodzi na religie, a mniejszość sie musi dostosować ....Bozia3, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale jednak jest ta większość i mniejszość....wolałabyś, żeby dostosowała się większość do mniejszości? Czy podczas tej jednej godziny - jeśli dziecko nie chce iść na religię (a raczej nie chcą tego jego rodzice) to nie może zając się sobą? Coś poczytać,,,pograć...to tylko 45 min....
iwcia77, Elfik, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czy podczas tej jednej godziny - jeśli dziecko nie chce iść na religię (a raczej nie chcą tego jego rodzice) to nie może zając się sobą? Coś poczytać,,,pograć...to tylko 45 min....
nie musi chodzić na religię. mże sobie w tym czasie lekcje poodrabiać.
-
Coś miałam napisać ... a Dziobak narobiłaś mi smaka na chipsy.. no i poszło już pół paczki
Dziobak, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Powiedz mi gdzie? Na korytarzu z panią sprzątaczka? Szkole tak jest wygodniej, bo nie musi zatrudniać dodatkowego nauczyciela.
chyba raczej chodziło o to, ze religia nie jest obowiązkowa.
JESZCZE.
Bozia3, Mega, kapturnica, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale jednak jest ta większość i mniejszość....wolałabyś, żeby dostosowała się większość do mniejszości? Czy podczas tej jednej godziny - jeśli dziecko nie chce iść na religię (a raczej nie chcą tego jego rodzice) to nie może zając się sobą? Coś poczytać,,,pograć...to tylko 45 min....
Bozia, masz rację, o tym właśnie pisałam, ze mniejszość chce dyktować warunki większości. Lekcja etyki zgodnie z wytycznymi MEN ma sie odbywać na pierwszej lub ostatniej lekcji. Nawet w moim lemingowym Wilanowie mało kto oponuje
Bozia3 lubi tę wiadomość