X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:
    Angela, KOtku, Jak się czujesz?

Cześć kochana!
    U mnie mix uczuć - jak pisałam wcześniej , z jednej strony lęk z drugiej a może jednak się uda..., psychicznie kiepsko - przed chwilą opuściła mnie przyjaciółka, która pół dnia próbowała mnie pocieszać i wspierać i bardzo dobrze mi to zrobiło - wygadałam się tak od serca, wypłakałam i lżej mi teraz. Mam delikatne brązowe plamienia , obolałe piersi i zero innych objawów - czekam, a to mnie męczy najbardziej - dziękuję kochana za wsparcie i dobre słowo

Bardzo dużo o Tobie myślę, jak my wszystkie tutaj,,, Jesteś taką moją cichą bohaterką i z całego serca kibicuję. Wierzę,że wszystko będzie dobrze. I ile tylko mam sił, tak zaciskam te swoje biedne, sine już prawie kciuki:-)

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

Cześć kochana!
    U mnie mix uczuć - jak pisałam wcześniej , z jednej strony lęk z drugiej a może jednak się uda..., psychicznie kiepsko - przed chwilą opuściła mnie przyjaciółka, która pół dnia próbowała mnie pocieszać i wspierać i bardzo dobrze mi to zrobiło - wygadałam się tak od serca, wypłakałam i lżej mi teraz. Mam delikatne brązowe plamienia , obolałe piersi i zero innych objawów - czekam, a to mnie męczy najbardziej - dziękuję kochana za wsparcie i dobre słowo

Bardzo dużo o Tobie myślę, jak my wszystkie tutaj,,, Jesteś taką moją cichą bohaterką i z całego serca kibicuję. Wierzę,że wszystko będzie dobrze. I ile tylko mam sił, tak zaciskam te swoje biedne, sine już prawie kciuki:-)

A co do objawów,czy masz na myśli ciążowe? Bo jeśli tak to jest to sprawa bardzo indywidualna. Ja nie miałam praktycznie żadnych, zero mdłości itd., a syna urodziłam 4010 :-)

inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    MartaDidinio wrote:
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

Cześć kochana!

A co do objawów,czy masz na myśli ciążowe? Bo jeśli tak to jest to sprawa bardzo indywidualna. Ja nie miałam praktycznie żadnych, zero mdłości itd., a syna urodziłam 4010 :-)

I to w pół godz. :-)

• angela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

Cześć kochana!

oj biedne kciuki, żeby chociaż tym sinym paluszkom się udało, a chwaliłabym je pod niebiosa

MartaDidinio, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    MartaDidinio wrote:
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

Cześć kochana!

Nie, nie mówię o ciążowych, ale np. całą niedzielę miałam kłucia i ciągnięcia w podbrzuszu, w nocy skurcze , a od tamtej pory nic poza resztkami plamienia i nie wiem czy to dobrze czy źle?

• angela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - jak na narodziny to tempo zawrotne, ale Ty chyba taka troszkę szybka i energiczna to jesteś....? A do tego jajcara - i to jest super!

MartaDidinio, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz BHCG zrobić? Bo nie doczytałam, czy tylko sikańca?

• angela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:

w przyszły poniedziałek będzie 14dpt , sikaniec we wtorek i telefon do gina gdyby się udało, dopiero później beta i kontrola czy właściwie przyrasta, a więc 5 dłuuuuuuuugich dni przede mną , chyba,że @ przyjdzie wcześniej

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Dorka71 wrote:
    Wpadłam tu na chwilkę...poczytałam
    mam 42 lata i baaardzo świadomie chcę trzecie dziecko!Szkoda tylko, że to nie jest takie proste jak 15 lat temu:(

dobrze prawisz Dorka

:)

Ja trochę młodsza, ale przemyślenia mam podobne :)

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka witaj :) :) :)

Dziewczyny głowki do góry :) będzie dobrze :) :) :)

Ja coś czuję że to będzie mój cykl :) :) :) :) :) :)

bliska77, inessa, angela, MartaDidinio, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dobrze będzie, uda sie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerknęłam na moje poprzednie wykresu które prowadziłam na skarbiemamy.pl jeden z nich był praktycznie identyczny jak obecny, marzenia skończyły się w 27dc kiedy to temperatura spadła a 29dc dostałam @,również najniższa temperatura była w 13dc i wynosiła 36,3 dokładnie tak jak teraz zatem nie nakręcam sie teraz i nie liczę na nic, wtedy tez wszystko pięknie wyglądało, także nie sądzę by ten cykl był owocny i czekam na @ i wsjo od początku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może teraz będzie kochana inaczej pamiętam bardzo :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    a może teraz będzie kochana inaczej pamiętam bardzo :)

;-)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

w przyszły poniedziałek będzie 14dpt , sikaniec we wtorek i telefon do gina gdyby się udało, dopiero później beta i kontrola czy właściwie przyrasta, a więc 5 dłuuuuuuuugich dni przede mną , chyba,że @ przyjdzie wcześniej

KOchana, każdy kolejny dzień na wagę złota! Już 7 za Tobą jeszcze tylko szybkie 5 dób (za przeproszeniem :-)) i strzelają korki od szampana!

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się usmiałam z tych "dób" no ale masz racje ;)

MartaDidinio, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Marta - jak na narodziny to tempo zawrotne, ale Ty chyba taka troszkę szybka i energiczna to jesteś....? A do tego jajcara - i to jest super!

I strasznie niecierpliwa!!! Dla mnie ten 4 cykl to wieki całe. Ja mam taką dwubiegunową osobowość: po niepowodzeniu zalewam się łzami. Przez całą minutę. :-)I za chwilę już u mnie świeci słońce!!!

inessa, samira, bliska77, angela, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    ale się usmiałam z tych "dób" no ale masz racje ;)

Śmiej się kochana! Na zdrowie :-)Idę stwory nakarmić (2 psy plus dziecko)

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam podobnie ale ostatnie miesiące starań mnie jakos strasznie dołują i do tego inne problemy, ale niech świeci słońce dla nas wszystkich :) :) :)

MartaDidinio, bliska77, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ