35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - piękny wykresik, teraz dopiero go zauważyłam - tak trzymaj!!!
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Aga - piękny wykresik, teraz dopiero go zauważyłam - tak trzymaj!!!
dzięki, sama nie wiem zobaczymy, póki co mam bóle podbrzusza ale nie wiem czemu, jakoś podświadomie na nic w tym miesiącu się nie nastawiam -to raczej dla mnie sprawa oczywistainessa, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:Aga - piękny wykresik, teraz dopiero go zauważyłam - tak trzymaj!!!
dzięki, sama nie wiem zobaczymy, póki co mam bóle podbrzusza ale nie wiem czemu, jakoś podświadomie na nic w tym miesiącu się nie nastawiam -to raczej dla mnie sprawa oczywista
Z reguły tak jest,że jak się nie nastawiamy to dostajemy , czego bardzo życzębliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:angela wrote:Aga - piękny wykresik, teraz dopiero go zauważyłam - tak trzymaj!!!
dzięki, sama nie wiem zobaczymy, póki co mam bóle podbrzusza ale nie wiem czemu, jakoś podświadomie na nic w tym miesiącu się nie nastawiam -to raczej dla mnie sprawa oczywista
Z reguły tak jest,że jak się nie nastawiamy to dostajemy , czego bardzo życzę
dziękuję bardzo , wiesz może trochę inaczej na to patrzę, bo tak jak napisałam pod wykresem, poprzedni też był "ładny" , w każdym razie z takim nastawieniem jest łatwiej, bo nie będzie kolejnego rozczarowaniainessa lubi tę wiadomość
-
Dziś w nocy miałam sen,że głaskałam moją znajomą, która jest w ciąży po brzuszku, przed chwilą dostałam smsa,że urodziła syna , ale fajnie...
bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:angela wrote:Aga - piękny wykresik, teraz dopiero go zauważyłam - tak trzymaj!!!
Z reguły tak jest,że jak się nie nastawiamy to dostajemy , czego bardzo życzę
dziękuję bardzo , wiesz może trochę inaczej na to patrzę, bo tak jak napisałam pod wykresem, poprzedni też był "ładny" , w każdym razie z takim nastawieniem jest łatwiej, bo nie będzie kolejnego rozczarowania
To prawda, czasami niepotrzebnie się nakręcamy, lepiej cierpliwie i z pokorą czekać , tylko skąd brać tę cierpliwość? Ja nawet jak się nie nastawiam to i tak cały czas myślę i to jest bez sensuinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy też mamy kredyt ale na 3 lata wiecie mielismy wesele choc małe dla najbliższej rodziny ale dziś z pensji nie dalibyśmy rady a sami je robilismy nikt nam nie pomógł. Wiem,że do zyci trzeba podchodzic z entuzjazmem ale ostatnio mam go coraz mniej zwłaszcza jak widzę to wszystko, no i ta bezradność. Trzymajmy się w takim razie wszystkie nadziei a wiosna to nowe życie i nadzieja
bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:my też mamy kredyt ale na 3 lata wiecie mielismy wesele choc małe dla najbliższej rodziny ale dziś z pensji nie dalibyśmy rady a sami je robilismy nikt nam nie pomógł. Wiem,że do zyci trzeba podchodzic z entuzjazmem ale ostatnio mam go coraz mniej zwłaszcza jak widzę to wszystko, no i ta bezradność. Trzymajmy się w takim razie wszystkie nadziei a wiosna to nowe życie i nadzieja
Inessa - u mnie niestety też coraz mniej entuzjazmu i koszmarne poczucie niespełnienia , ale ta wiosna, może przywieje zmiany i tego się trzymajmyinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak ja się cieszę, jak patrze na wykresy dziewczyn. tyle w tych pierwszych dwóch miesiącach nowego roku zaciązyło, tobie życze naprawde tez dzieciątka bo wg.wykresu to jest coraz lepiej na plusik ale by było suuuuuuuuupeeeeeeer
któras by zaczęła z nas plusokowaniebliska77, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:to czekaj do tego 25 i zrób wtedy test jak będzie plusik to nie odstawiaj duphastonu wiesz dlaczego, ale ja wierze, że bedzie dobrze
wiem, wiem, w ciąży z córcią duphaston brałam do 7m-ca, kurcze, pożyjemy zobaczymy, dziś mam 21dc, lekko obudziłyście we mnie nadzieję ale nadal się nie nakręcam, w poprzednim cyklu tez było pięknie ale 28 dc tempka zaczęła spadać niestety, zatem teraz po prostu wyluzowałam, o ile nowy cykl zacznie mi się pomiędzy 27.02 a 1 03 to 2 marca idę na pozostałe badania a 9 na wizyte do mojej gin i zaczynam monitoring i póki co, tym żyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 12:00
inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się dziewczyny nastawiam na inseminację. Doszłam do wniosku, że takie jezdżenie mojega męża w tą i z powrotem nie ma sensu... Tym bardziej,że ma teraz bardzo dużo pracy i nie ma sznas,żeby zjechał na jakiś tydz. do domu... Od przyszłego cyklu uruchamiam plan B. Już rozmawiałam z moim lekarzem, co prawda nasienie byłoby mrożone, ale nie widzę innej możliwości:-(
inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny